Бившата на Митко Гърнето се пробва за „Ергенът“

Бившата на Митко Гърнето се пробва за „Ергенът“

Една от най-красивите бизнесдами у нас Аниела Милушева,  влиза в битката за сърцето на Виктор Стоянов – главния герой в риалити шоуто „Ергенът“, което скоро ще се завърти по bTV.

Дъщерята на шефа на Мултигруп е решила да се пусне в надпреварата, тъй като в момента сърцето й е свободно. „Не съм екстремна личност, но обожавам състезанията и спорта. Не случайно имах спортен магазин”, споделяне Аниела.

В романтичното предаване тя  ще влезе в открита битка с 20 момичета за сърцето на 31-годишният фитнес инструктор и модел Виктор Стоянов. Красивата Аниела е бивша приятелка на пернишкия бизнесмен Димитър Борисов – Гърнето.

След като се разделиха моделката замина за Монако, където изгледа от първа линия Формула 1. Именно там взе акъла на австралийския пилот Даниел Рикардо, който бе впечатлен от пернишката красавица.

Милушева не е златотърсачка, нито плеймейтка.

„Имам пари и не съм от жените, които ще ходят с мъже, за да ги спонсорират. Това не е валидно за мен. Освен това, ако ми трябва нещо сама ще си го купя, няма да чакам някой да го направи“, казва Анелина,  цитирана от „България Днес“.

Adblock test (Why?)

Powered by WPeMatico