Борисов: Алексей Петров осигури логистиката. Той не е присъствал на срещата. Бяхме аз, Кирил и Асен

Борисов: Алексей Петров осигури логистиката. Той не е присъствал на срещата. Бяхме аз, Кирил и Асен“Президентската институция има две основни задачи: Да обединява, и ако има критики – да критикува. С първата тя не се справя, а с втората – не знам какво е имал предвид просто Радев като е говорил за Алексей Петров, защото единственото, което казах – надявам се да спрат да надигат кокалите на Алексей Петров, е, че той осъществи логистиката. След арестите, и всичко останало между нас и ПП, физическата среща беше невъзможна”.

Това каза Бойко Борисов при посещение в болница в Бургас, цитиран от БНР.

“Алексей Петров осигури логистиката да можем да си говорим, той не е присъствал на срещата. Бяхме аз, Кирил и Асен. Той ме убеди да преглътна арестите и всичко, в името на държавата.

Не вярвам президентът да се опитва да вкарва интрига с Петров, но той осъществи логистиката. 40 години сме се карали и били в спорта, отборът му бе създаден от шефа на ДС, срещу моя отбор. Още оттогава ми е битката с ДС, добави Борисов.

Той коментира и случая с детето на съветника на министъра на отбраната Мустафа Емин:

“Ако ГЕРБ управляваше, заради случая в “Пирогов”, при който съветник на министър Тагарев е искал да се изхвърли дете от противошокова зала, включително и министърът щеше да си е отишъл от поста”.

<

p class=”wpematico_credit”>Powered by WPeMatico