Борис Панкин зарязан от младо гадже

Борис Панкин зарязан от младо гадже

Без жена до себе си остана режисьорът Борис Панкин, писа  „Уикенд”. Най-новото попълнение в партията на Мая Манолова и преподавател по драма вече е самотен воин, след като дългогодишната му изгора Цвета Герчева го изостави сам.
 

Хубавицата, която е управител на женски сайт, дълги години събираше очите на светските клюкари, тъй като влюбените имаха огромна възрастова разлика за родните морал и ширини – близо 25 години. „Нашите деца са две кучета – Лори и Дъдли”, отсичаше Герчева, когато биваше запитана дали с режисьора имат желание да разширят семейството си. Вманиачена по пътуванията и хубавия живот, красавицата дълги години бе част от успеха на Панкин, а двамата си играеха на семейство с лабрадорите си, обикаляйки света и страната.

В един момент обаче Герчева и Панкин се разминали в това кой какво желае. Младата красавица, която лъсна и гола в прегръдките на любимия си на нудистки плаж, установила, че Панкин все повече е вманиачен в постановките си, а за нея нямало особено време. Пандемията и локдаунът също помогнали на двойката да преоткрие себе си, и то не в позитивна светлина. Така двамата решили да сложат край, а уж най-любимото куче и пътешественик наравно с Цвета – Дъдли, бе оставено от Герчева на отглеждането на режисьора.

Така една от най-стабилните светски двойки в родината се разпадна без много шум, а Панкин замени женското присъствие на Цвета в дома си с второ кученце – Искра. Така вечер на чаша вино и мезета, Панкин дели огромното си жилище с камина не с Цвети, а с двете кучета, окайват го познатите му. Бившите влюбени очевидно не са се разделили мирно извън прожекторите, тъй като Цвета и Борис Панкин дори вече не общуват в социалните мрежи.

 

Adblock test (Why?)

Powered by WPeMatico