ВИП: Мария Бакалова лети с частен хеликоптер

ВИП: Мария Бакалова лети с частен хеликоптер

Актрисата Мария Бакалова кацна с частен хеликоптер във Франция. Към момента тя не издава в кой град точно е, но си личи, че се радва на красоти, някъде около Ница, писа “Телеграф”.


Лукс


Талантливата блондинка се изфука, че е имала щастието да лети на луксозната машина и направи редица от снимки и видеа. Под кадрите написа: „Преминаването през този месец беше като пътуване с хеликоптер“. На никое от тях обаче не се вижда любимият й Валери, което предизвика коментари в мрежите, дали пътуването на Мария не е по работа и да е свързано с нов филм, в който хубавицата отново ще блесне. На последните кадри пък се е пуснала и по бански, което се хареса на мъжката част от последователите й в социалните мрежи.


Почивки


Само преди дни Бакалова е на родното ни Черноморие с любимия си и родителите си и както „Телеграф“ пръв писа, бяха избрали да похапнат в обикновена плажна кръчма. С днешна дата вече актрисата се радва на прекрасни места и гледки във Франция. За този месец това е поредното и посещение в страната. Тя бе в Париж и Сен Тропе с половинката си преди броени дни.

Adblock test (Why?)

<

p class=”wpematico_credit”>Powered by WPeMatico