Волейболни идоли от 4 страни донесоха бурни емоции на “Звезди на бъдещето” в София

Волейболни идоли от 4 страни донесоха бурни емоции на “Звезди на бъдещето” в София

София. Матей Казийски, Елица Василева, Алесандро Микиелето, Максим Михайлов и Катарина Лазович зарадваха талантите.

Давид Давидов, Илия Динков, Владимир Николов и Евгени Иванов откриха международния турнир в зала “Левски София”.

Специални видеопослания от световни звезди на волейбола от България, Италия, Русия и Сърбия предизвикаха истинска еуфория сред волейболните таланти от четирите държави, участващи на първия международен турнир “Звезди на бъдещето”, организиран от ВК “Левски София”.

Кулминацията на официалната церемония по откриването на турнира бяха видеообръщенията от Матей Казийски и Елица Василева (България), Алесандро Микиелето (Италия), Максим Михайлов (Русия) и Катарина Лазович (Сърбия). 180 волейболисти – момчета и момичета до 15 години, реагираха много емоционално, виждайки на видеоекрана на всеки един от големите в света на волейбола. Младежите буквално изригваха при появата на волейболен идол от тяхната родина, а награждаваха с аплодисменти всеки от успелите спортисти, отправил вдъхновяващи думи бъдещите звезди.

На церемонията по откриването на турнира присъстваха Давид Давидов – вицепрезидент на Българската федерация по волейбол и съпрезидент на ВК „Левски София“, Илия Динков – първи вицепрезидент на Българската федерация по волейбол, Владимир Николов – съпрезидент на ВК “Левски”, и Евгени Иванов – председател на Комисия детско-юношески волейбол към Българската федерация по волейбол.

© 2021 Всички права запазени. Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации без предварителното съгласие на Информационна агенция “Фокус”!

Adblock test (Why?)

<

p class=”wpematico_credit”>Powered by WPeMatico