ГЕРБ се регистрираха за местния вот. За София ще предложат човек, който разбира от политика. Не търсят експеримент

ГЕРБ се регистрираха за местния вот. За София ще предложат човек, който разбира от политика. Не търсят експериментЗа София ГЕРБ ще предложи подготвен човек, който разбира от София, който разбира от политика и не е попаднал случайно на някаква позиция. Не търсим някакъв експеримент, обясни пред журналисти депутатът Тома Биков, предават от БТА. Формацията се регистрира в ЦИК за участие в местния вот през октомври, като внесе необходимите документи и по традиция, 9999 подписа.

Запитан дали Росен Желязков е сред обсъжданите имена в кметската надпревара за столицата, Биков беше категоричен, че сега няма да бъдат съобщени никакви имена, защото това щяло да породи спекулации. Защо трябва да провеждаме гатанки, попита той.

Имаме кандидати в 265 общини, пълни листи, допълни Георг Георгиев, председател на Младежи ГЕРБ.

Тръгваме към победа на местните избори с вярата, че това единствено може да предотврати това, което се случи на национално ниво последните две години, да се случи и на местно през следващите четири години, коментира още Тома Биков. Ние сме против българските общини да бъдат превърнати в start up, в обект на експерименти, подчерта той.

<

p class=”wpematico_credit”>Powered by WPeMatico