„Градски транспорт Добрич“ ЕООД излезе със съобщение до медиите по повод сигнали на граждани

„Градски транспорт Добрич“ ЕООД излезе със съобщение до медиите по повод сигнали на граждани

Добрич. „От 01.06. и към настоящия момент синхронизираме всички действащите разписания в град Добрич с фактическата обстановка, за да преценим необходимото реално време на придвижване на големите автобуси от начална до крайна спирка, което ще доведе до промяна на маршрутните разписания, се казва в изявление до медиите от пресцентъра на Община град Добрич и още: „Именно с работата ни на терен ще констатираме слабите места, които ще намерят отражение в предстоящата промяна в маршрутните разписания. Отправяме апел към всички водачи на МПС да спазват стриктно Закона за движение по пътищата, по отношение на спиране и паркиране около спирките, тъй като това води до нарушаване на графика на движение по зададеното маршрутно разписание“.
Месечни карти за градски транспорт се продават от 8:00ч. до 17:00ч. на „Депо“, ул. „Войвода Димитър Калъчлията“ № 8. Автобусни линии с № 111,124 и 201 са с крайна спирка Депо. При картите с намаление е необходимо учениците да представят своята ученическа карта, пенсионерите до 70 г. – снимка и копие на решение за пенсиониране, пенсионерите над 70 г. – снимка и лична карта, хора с увреждания – снимка и копие на решение на ТЕЛК с над 50% инвалидност, техните придружители – снимка и карта за личен асистент.

© 2022 Всички права запазени. Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации без предварителното съгласие на Информационна агенция “Фокус”!

Adblock test (Why?)

<

p class=”wpematico_credit”>Powered by WPeMatico