Двудневна програма за празника на града е подготвила община Червен бряг

Двудневна програма за празника на града е подготвила община Червен брягДвудневна програма за празника на града е подготвила община Червен бряг за всички жители и гости.

На 25-ти и 26-ти юни на Градския стадион ще се проведе турнир по мини футбол от „Купа на БФС по мини футбол“ на БФТ за развитието на масовия футбол в регионите. Организатор е Български футболни турнири – БФТ в партньорство с Община Червен бряг.

Програма на турнира предвижда на 25 юни /събота/, от 10.00 часа – срещи от груповата фаза, а на 26 юни /неделя/, от 10.00 часа – срещи от елиминационната фаза и финал.

На 26 юни от 10:00 часа в Градска градина на град Червен бряг ще се проведе Фестивал на плодородието и местната идентичност на МИГ Карлуковски карст – Червен бряг – Искър. Събитието ще започне с детски празник с участието на деца от ДГ „Зора“ и ДГ „Бодра смяна“ от гр. Червен бряг.

По време на фестивала ще се насладите на богата фолклорна програма с участието на фолклорни групи и танцови състави към местните читалищата от община Червен бряг и община Искър, които ще покажат богатството и красотата на българския фолклор и танци.

Ще бъдат представени местни производители, пчелари, занаятчии, творчески личности и традиционна местна кухня.

На участниците ще бъде осигурена безплатна изложбена площ, върху която могат да аранжират своите продукти или ястия.

Същия ден ще бъде открита изложба на централния площад – „Поздравъ от Червенъ-брегъ“.

Вечерта в НЧ „Н.Й.Вапцаров 1908“ е концертът на група Д2 с начален час 19.30ч. Вход свободен!

Adblock test (Why?)

<

p class=”wpematico_credit”>Powered by WPeMatico