Ето как звездите посрещнаха 2022

Ето как звездите посрещнаха 2022

С неистова радост родните звездички изпратиха старата 2021-ва по дяволите и посрещнаха 2022-ра с надежда за нещо по-добро, видя HotArena. Някои от известните лица останаха в родината, други се пръснаха по света, а трети забравиха да си обуят гащи. Също като Николета. БГ силиконка номер 1, която преди месец посети известна клиника в Истанбул за изкуствени дупета, посрещна 2022 в луксозен хотел в Рим – на един хвърлей от Ватикана. Близостта на папата не я смири и Николета се пусна в прозрачна прилепнала рокля, най-прилепнала на задните й части. Под тоалета ясно се вижда, че нито сутиен, нито гащи има Лозанова. А и не за сефте!

Моника Валериева, друга изтъкана от слава и силикон БГ мацка, се похвали, че си има ново гадже. “Якето на гаджето ми вече е мое!”, хвали се от ресторант Валериева, наметнала два номера по-голямо черно яке, обсипано с бляскащи пайети – точно каквото едно време носеше Майкъл Джексън. Криско посреща 2022 баровската – край камина с чашка в ръка и с философска мисъл: “Започни да правиш това, което най-много желаеш, още сега. Животът няма да трае цяла вечност. Имаш само този момент, блещукащ като звезда в ръката ти и след това разтапящ се като снежинка”.

Новоизлюпилата се чалга звезда Биляниш провокира между 2021 и 2022 с горещи кадри по бельо и чук в ръка – символично отбелязва, че ще гради новата година по свой план. Супер, а акт 16 кога? Като Мишо Шамара се премени Наум Шопов за 31 декември – с “широки дънки и кърпа на главата, мой”, както и рапърска тениска. Със златна верига и потниче на леопардова щампа се пуснаха редом до него Теа Минкова и сестра й Амая. Безумният стайлинг обаче си има обяснение: “Избираме да посрещнем Нова година така – в ретро стил… като в години, в които нямаше инстаграм, нямаше технологии, нямахме мобилни телефони. Но имаше повече общуване и повече истински споделени моменти! С усмивка изпращаме 2021 г., а 2022 – моля те, бъди добра с всички!”, казва Наум Шопов.

Мария посрещна 2022 близо до София, а първата й работа в новата година бе да отиде на църква. Гери-Никол избяга за малко от България – отиде до Белград, където в местна дистокета събра очите на наши и чужди с танци на пилона.

Може би най-драматичната история за тази Нова година идва от Джулиана Гани. Както знаем, преди 2 години навръх 31 декември тя роди прекрасния Давид от половинката си Илиян, с когото в момента са в изключително лоши отношения и се разправят за попечителство. “Последният ден на 2021-ва беше посветен на сина ми Давид, който стана на 2! Благодаря на всички, които уважиха празника ни, защото вниманието е най-запомнящият се подарък, който можем да получим”, каза Джулиана Гани и се снима до една огромна торта, на която пише “Давид – 2”. Но самият Давид не присъства на това празненство и се получи така, че Гани по къса черна рокля се снима до тортата… без рожденика.

Малкият Давид бе с баща си Илиян Найденов, който също бе осигурил торта и гости. Написа му и страхотно пожелание: “Честит Рожден Ден, сине! На този ден ти обещавам, че татко ти ще бъде винаги тук! Ще те закриля, обича, прави щастлив и задължително възпитава, за да бъдеш добър човек преди всичко! Обещавам ти да получаваш заслуженото внимание и семеен уют, както и правилните насоки, за да избереш своя път в живота! Обещавам ти да израснеш в семейство, в което се цени емоционалното и духовното, а не материалното! Само бъди жив и здрав, сине! Татко ти е тук за всичко останало!”, пише България днес.

Adblock test (Why?)

<

p class=”wpematico_credit”>Powered by WPeMatico