Завръща ли се в игра? Меси проговори след прекарания COVID-19

Завръща ли се в игра? Меси проговори след прекарания COVID-19,,

Суперзвездата на ПСЖ Лионел Меси сподели как се чувства след прекарания коронавирус. Към момента аржентинецът все още се готви индивидуално.

свързани статии

“Както знаете, имах коронавирус  и искам да благодаря на всички за съобщенията, както и да споделя, че съм почти възстановен, макар да отне повече време, отколкото мислех. С нетърпение очаквам завръщането си в игра. От няколко дни тренирам с цел да съм напълно готов. През тази година ни чакат интересни изпитания и се надявам, че много скоро ще се видим. Благодаря Ви”, написа Меси в социалните мрежи.

свързани статии

Той със сигурност е аут за двубоя от френската Лига 1 срещу  Брест тази събота. Лео ще пропусне и срещите на националния отбор на Аржентина срещу Чили на 28 януари и Колумбия на 2 февруари от квалификациите за Мондиал 2022 в зона Южна Америка.

<strong><a href="https://blockads.fivefilters.org/">Adblock test</a></strong> <a href="https://blockads.fivefilters.org/acceptable.html">(Why?)</a></p><p class="wpematico_credit"><small>Powered by <a href="http://www.wpematico.com" target="_blank">WPeMatico</a></small>