Звезди фучат с трактори и самолети

Звезди фучат с трактори и самолети

От трактори до самолети могат да управляват родните звезди, показа проверка на „Телеграф“.

Мегазвездата на фолка Ивана подкара огромен тир на летището край Елин Пелин. Голяма транспортна фирма бе наела Лесново за своето частно парти, а изненадата за шофьорите бе концертът на певицата. Първоначалният замисъл на организаторите бил просто да докарат звездата до сцената с камиона.

„Аз обаче попитах дали не мога аз да го карам, при което ме изгледаха странно. Сигурно си викаха – тая кифла с къса пола и микрофон какво ли си мисли. Но не знаят, че съм с категория „С“ и неведнъж съм карала камиони с големи габарити.

Да си призная, очаквах да е по-трудно, като да управляваш ГАЗ-ка, с голям лост и междинна газ, а то един копче само – натискаш и тръгва. Даже вътре при мен в кабината имаше един човек, който само викаше „По-лекичко, по-лекичко“, разказа за необичайното си преживяване Ивана.

От клипчето, което е публикувала във фейсбук страницата си, се вижда как тя пристига с тира, а шофьорите от двете му страни са изненадани да видят точно нея зад волана. Още повече че върти геврека с едната ръка, а с другата държи микрофона и пее хита си „Ние сме номер едно“. Сцената е била направена на самата писта на летището, а около нея са шатрите с почерпката за шофьорите. Самата Ивана е била скрита в едно от помещенията, преди да се качи и да подкара тира. „Много шантаво беше, но и аз много се изкефих“, призна примата. Преди години тя също имаше транспортна фирма, която обслужваше линията Айтос-Бургас. „Ние обаче превозвахме пътници с 50-местни автобуси, а тези – товари. В един момент обаче сметките не излизаха и затова прекратих тази дейност“, каза още певицата на народа.

Бизнесдамата Ваня Червенкова се отдаде на поредното предизвикателство в живота си. Тя се пусна в ново хоби – пилотирането на самолет. 55-годишната пловдивчанка публикува снимки и клипове в Инстаграм профила си. Любопитното е, че се е отбелязала от руската столица Москва.

Прави впечатление, че тя пилотира сама летателния апарат, което означава, че дълго време е карала курсове, за да й поверят отговорността да управлява машинната. Червенкова напоследък привлича сериозно внимание с постовете си в социалните мрежи. Преди около месец стана ясно, че бизнесдамата отглежда кошери с пчели – бизнес, за който се смята, че носи доста добри доходи. Освен това Червенкова се ориентира към катеренето на високи върхове по цял свят, включително и някои „гиганти“ в Азия.

Мишо Шамара същи има любимо хоби. Варненският рапър се отдаде на страстта си по летенето и от няколко дни кръжи с хеликоптер над Варна. “Много отдавна имам желание не само да полетя, но и сам да управлявам хеликоптер – е това вече е факт. Дори смятам да направя Shamara Airlines и да преподавам на начинаещи”, с типичното си чувство за хумор ги реди Мишо. Следващата му приумица е да се научи да управлява самолет, като започне с безмоторен.

Пред „Телеграф“ певецът дали Борис Дали разкри:  „Няма нещо, което не мога да карам щом е с двигател. Всички видове селскостопански машини- трактори, сеялки, комбайни. Всички  строителни – багери. И ако трябва да говоря за пътнически мога само да кажа – от самолет до рейс. Фактът, че сам може да управлява самолет, не изненада никого от феновете му тъй, като са го виждали в два от клиповете му да управлява самолет.  „Получих диплома, но не мога да съм чисто сам в самолета. Задължително трябва да съм с придружител“, каза изпълнителят на Пайнер.

Adblock test (Why?)

<

p class=”wpematico_credit”>Powered by WPeMatico