Куфар или пътна чанта? Какво да изберете за вашата почивка?

Куфар или пътна чанта? Какво да изберете за вашата почивка?

Всяко пътуване си има своите предизвикателства. За да е комфортно, преди всичко, трябва багажът ви да е прибран на сигурно място, в подходящи чанта или куфар. Как да изберете между двете и какво да имате предвид, когато взимате решение с какво да пренесете багажа си? Преди всичко, съобразете се с дестинацията си и колко време ще останете, както и с превозното средство.

С какво ще пътувате и колко дълъг ще е престоят ви

Пригответе багажа, който искате да вземете със себе си и вижте колко място би заел той. Допълнителен фактор е превозното средство. Ако ще се придвижвате със самолет и пътуването ви е само за няколко дни, за да избегнете заплащането на допълнителни такси за багаж, подходящо е да пътувате с малък куфар или раница, отговарящи на изискванията за размери на ръчния багаж. Обичайно, този тип пътни чанти са включени в цената на билета и ще ви спестят допълнителни разходи.

Неудобството е, че трябва да се съобразите с по-малкото място, както и с правилата за ръчния багаж и какво може да има в него. Много хора избират кратки почивки до интересни дестинации, като летят с нискобюджетните авиолинии за разширен уикенд от петък до неделя. Това е чудесен начин да видите нови места на напълно бюджетна цена. Подходящи за такъв тип бързи приключения са както класическите пътни чанти за пътуване, така и малките компактни куфари или раници. С тях придвижването освен останалото е бързо, лесно и удобно. Често пътуващите по работа хора, обичайно също отсъстват за по няколко дни.

Обичайният им избор е куфар и чанта за лаптоп и документация. Ако пътуването ви ще продължи повече време, добре е да добавите допълнителен багаж към билета. Допълнителният куфар ще ви даде мястото, от което се нуждаете, за да вземете повече необходими ви неща със себе си – дрехи, обувки и други. Разбира се, много дами предпочитат да вземат голяма част от гардероба си със себе си и на кратки почивки и големите куфари са задължителна част от багажа им. Винаги е отворена опцията и ако сте направили много покупки, да ги съберете в нов допълнителен куфар и да доплатите таксата за него на летището. За другите типове транспорт – влак, автобус, автомобил важи правилото за комфорта и предпочитанията ви. Дали ще изберете куфари или чанта за пътуване зависи от това, колко багаж ще носите и как искате да го пренесете.

Пътувайте със стил

Куфарите и чантите за пътуване дават възможност не само да пренесете удобно багажа си, но и да изразите своя стил. Освен класически предложения за чанти и куфари в магазини ССС ви очакват и дизайни, които позволяват да заявите своята индивидуалност – от модели с култови десени като “Междузвездни войни” за по-големите и “Мини Маус” за най-малките, до цветни спортни сакове и куфари в ярки цветове. Освен от комфорта на дома си, ССC предлага удобството на онлайн пазаруването, като лесно и бързо правите своя избор и получавате избрания продукт до дома си. Можете да избирате между текстилни куфари или куфари с твърд корпус, чанти за пътуване с различни размери на популярни брандове и други свързани с комфортното пътуване продукти. Както е казал Андерсен, “Да пътуваш е да живееш”, така че не му мислете много, а грабвайте чантата или куфара и се отправете на поредното покоряване на непознатото – дали по работа, на гости или за удоволствие на почивка, пътувайте удобно с подходящи куфари и чанта за пътуване. 

Adblock test (Why?)

<

p class=”wpematico_credit”>Powered by WPeMatico