Левски отбеляза годишнината си без Наско Сираков

Левски отбеляза годишнината си без Наско Сираков,,

Представители на ръководството, мъжкият представителен отбор, начело със старши треньора Елин Топузаков, деца от академията, ветерани, служители и привърженици на Левски отбелязаха днес 109-та годишнина от основаването на футболния клуб.

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков не присъства на събитието, което бе уважено изпълнителния директор Даниел Боримиров и бившия изпълнителен директор Ивайло Ивков, който дойде в компанията на баща си – легендата на клуба Кирил Ивков.


Сред присъстващите при поднасянето на венци и цветя на могилката в градинката на 22-ра гимназия в София бе и бившият собственик на клуба Тодор Батков.

свързани статии

„Днес отброяваме 109 години от онзи паметен за всички ни момент, в който група ентусиасти поставят началото на нашата вековна любов – футболен клуб Левски.

109 години, в които съхраняваме паметта, следвайки примера на легендите, които създадоха мита за величието на футболната игра. 109 години, в които името ни задължава.

Честит празник, левскари“, написаха от клуба на официалната си уебстраница.

Днес, по случай 109 години Левски, в официалния магазин на клуба на „Герена“ феновете ще могат да се срещнат и да вземат автографи от Хосе Кордоба и Билал Бари (от 13 до 14 часа), както и от Пламен Андреев и Патрик-Габриел Галчев (от 14 до 15 часа).

Снимка: Lap.bg
Adblock test (Why?)

<

p class=”wpematico_credit”>Powered by WPeMatico