Логопедичният център във Варна организира онлайн семинари

Логопедичният център във Варна организира онлайн семинари

Варна. Логопедичният център във Варна стартира поредица от безплатни онлайн семинари, които имат за цел повишаване на информираността на родители, специалисти, педагози и студенти за проблемите и развитието на детската реч, съобщават от дирекция „Образование и младежки дейности“ към Община Варна.

На 14-ти май от 10,30 ч. е планиран уебинар на тема „Заекването“ с лектор Лиляна Лазарова-Янева, а през месец септември ще се проведе онлайн семинар на тема „Нарушения в писмената реч“.

Досега са проведени лекции на тема „Овладяване на звуковете в българската фонетична система – норма и патология“ и „Късното проговаряне и общо недоразвитие на речта“ с логопедите Тинка Вълчева и Светлана Илич.

Записи от тях са качени на официалния сайт на Логопедичния център www.logoped-varna.com и на фейсбук страницата на институцията. Онлайн семинарите са част от изпълнение на стратегията за развитие на центъра в периода 2021-2024 г.

© 2022 Всички права запазени. Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации без предварителното съгласие на Информационна агенция “Фокус”!

Adblock test (Why?)

<

p class=”wpematico_credit”>Powered by WPeMatico