Лорд Евгени Минчев: Адел, този чаршаф откъде се е взела? Мика Стоичкова да си купи кон и камшик и още +СНИМКИ

Лорд Евгени Минчев: Адел, този чаршаф откъде се е взела? Мика Стоичкова да си купи кон и камшик и още +СНИМКИ

Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.Мика Стоичкова да си купи кон и камшик!Вижда се- бежево- кафявото е на мода. За няколко минути две популярни жени опитват да докажат това, но моята прямота изисква да се противопоставя. Както ще видите и при Гала- това е цвят който приляга повече на дами над средната възраст, но за момиче като Мика Стоичкова ми се струва опасен експеримент. Бих помолил да ми подари тази шапка, която в съчетание с десетките ми палта и костюми, ще изглежда добре. Но нищо женствено не произвежда този калпак, колкото и бодито на Диор да се опитва да съчини обратното внушение. Връхната дреха е в очевиден спор дали е палто или oversize сако, както наистина са модерни напоследък. Гримът по лицето на Мика също не подхожда на този ежедневен избор. Относно косите- на нейно място бих пуснал дълги плитки или поне една, както и бих махнал това невзрачно бижу, независимо колко струва. Ако пък е решила да запази този стил, нека се погрижи да си набави кон и да си купи камшик.Адел, този чаршаф откъде се е взел?Чудя се какво руско, дори съветско лъха от дрехата на британката Адел а то било косвеното сходство с нещо, което би облякъл Филип Киркоров. Адел, която познавам и признавам, като кралицата на черните рокли, изненадва доста с избора си. Изисква се прецизна оптика, за да установи човек връхната част прост чаршаф ли е или неизвестна мен кройка, чифтосваща се с този извънмерно огромен кръст. Честен кръст, хора- казвам ви, това е Снежанка, вероятно без тя да знае а седемте джуджета май са стилистите и, достигнали до това бяло стълпотворение на плат. Може би всички са били на бяло или в бяло, докато са сътворявали това, което виждате. Розови сандалки правят опит да обединят размиващите се участъци от дантела / а може би щампован сатен/. Те се подават като две котенца изпод кревата на стопанката си преди да хукнат да лочат мляко. Отнякъде проблясват мълниите на бижута, за чиято стойност не искам да споря. Прическата се очаква да бъде много по- буйна и необуздана, за да отговори на параметрите на петорните дози плат, които в мен предизвикват оптическа епилепсия.Валериева – същинска Чичолина според позата и дозата!
От позата, до… дозата прическа, всичко тук намирисва на едно лятно настроение, проявено в зимни условия. Моника Валериева показва подозрително отношение към оранжевото, което никога не е било престижен цвят, с него се обозначават най-вече пътна маркировка и служители на почистването. Дизайнът на блузката е толкова кабаретен, направо не искам да използвам други думи, защото госпожата може да е била подведена да облече това. Дънките също ми изглеждат не на място, макар и да са на мястото си. Талията е прекалено висока а мисля, че това беше мода от ранните години на Чичолина. Твърде много внимание е пръснато по прическата и грима, които са наистина перфектни, но те не обслужват общата визия а седят така, сякаш са плод на лош монтаж. Гаджето ми казва… но нямам време да го слушам…

Гала- облечи се в свежи цветове!

Явно е станало модерно, но съм проспал този факт, че бежевото се връща в джаза. И то не в кой да е джаз а в телевизионния. Истински Гала спектакъл в този монотонен цвят, който е по- скоро за мъжки балтон, за униформа или за малък детайл, който не обладава така нетактично погледа. Разбирам водещата, когато зная че не всеки път сама подбира гардероба си но очаква се, при нейната кокетност, слава и влияние, да може да се опълчи на нечии избори. Може пък либаденцето да е подарък, да се налага да бъде снимано, но ако е така, аз ще и подаря магаренце с торбичка от зебло, да се снима и с него. Без да искам да отивам твърде далеч, намирам че облеченото състарява госпожата, правейки я да изглежда като пусната в обедна почивка ръководителка на отдел. Да кажем – отдел палта в ЦУМ през 1976 година. Тази риза очевидно е правена от или за пианист. Малките шивашки намеци за клавиши се набиват на очи така както ако видите Васко Василев да шие на гергеф пред Народния театър.

Васка Пенкова с нови бизнес и модни постижения…

Безспорната кралица на добрия вкус сред бизнесдамите, Васка Пенкова поставя отличителни граници в личната си мода. Без да е консервативна, с много опит в международния шопинг, тя подхожда сдържано но иновативно към изборите си. Както и днес, с този разкошен жакет, обсипан с дребни червени съблазни, от които блика истинска модна младост . Пенкова подържа такава естетическа линия, че онова, което носи, може да остане актуално и след време, като ако се наложи, може да бъде освежено с дребен аксесоар . Класните бижута остават достъпни само за обиграното око, което може да различи достойното. Номинираната за Бизнесдама на годината 2021 година притежателка на охранителна агенция Скорпио, подържа класическа прическа и тя донякъде определя стила и на подържана, смела и консервативна жена. Умилителни са качествата на жена, която едновременно покорява и поставя в дистанция.

Adblock test (Why?)

Powered by WPeMatico