Най-горещата футболната половинка остана без дрехи (Снимки)

Най-горещата футболната половинка остана без дрехи (Снимки)

Най-сексапилната футболна половинка в България Деница Стоянова остана без дрехи в Италия. За съжаление на феновете, моделката не се съблече за някоя гореща фотосесия.

Бившият национал Михаил Александров и половинката му решиха да си подарят няколко романтични дни в Позитано. Още с кацането обаче бяха неприятно изненадани. Оказа се, че багажът им е загубен. Това наложи бързо обикаляне по магазините за набавяне на най-важното. Бяха закупени и няколко шармантни тоалета за Деница.
Двойката не позволи грешката на авиокомпанията да се отрази на доброто им настроение. Александров и гаджето му се настаниха в хотел с невероятна гледка към Салернския залив. Последва и романтична вечеря на терасата.

Закуска с невероятна гледка

Закуска с невероятна гледка

Мишо и Деница направиха и водна разходка до друга перла сред южните италиански курорти – Капри. Оказа се, че любимото на куп световни звезди място не е по вкуса на родната моделка. Като причина тя изтъкна голямата пренаселеност. “Има красиви гледки където и да се снимате. Но не е ясно дали ще успеете”, сподели Деница.
Тя добави, че все пак Капри има и едно предимство пред Позитано. Това е наличието на бутици на куп световноизвестни марки.
Добрата новина за футболиста и половинката му пристигна на третия ден от пътуването им. Те най-накрая разбраха каква е съдбата на багажа им. Оказа се, че той по погрешка е пратен за Рим.За романтичното бягство на двойката спомогна и фактът, че Александров в момента е без отбор. Договорът му със “Славия” изтече в края на сезона и не бе подновен. Все още не е ясно къде и дали ще продължи кариерата си 31-годишният футболист.

Мишо и Деница обожават да пътуват

Мишо и Деница обожават да пътуват

Деница, която преди няколко години бе коронясана за най-сексапилната футболна половинка в България, е известен модел. В момента модните й ангажименти са строго подбирани, тъй като се е посветила на отглеждането на двете си дъщерички.
За нея и Мишо това бе второ романтично пътуване до Италия това лято. През юли двамата прекараха един уикенд във Венеция, в която Деница се влюби. Тя дори обяви, че би живяла там.
 

  <strong><a href="https://blockads.fivefilters.org/">Adblock test</a></strong> <a href="https://blockads.fivefilters.org/acceptable.html">(Why?)</a></p><p class="wpematico_credit"><small>Powered by <a href="http://www.wpematico.com" target="_blank">WPeMatico</a></small>