Ново 20! Бебето на фолкпевицата Бони е от племенницата ѝ

Ново 20! Бебето на фолкпевицата Бони е от племенницата ѝ

Ще ме нарича мами, а не баби, смее се изпълнителката

“Ще ме нарича мами, а не баби, защото аз съм отгледала майка му” – казва певицата Бони и добавя: “В България се слагат бомбастични заглавия за неща, които не се знаят. Ако дъщеря ми Миа беше родила или ако аз бях родила, щях да го кажа просто. Моята племенница Бони роди и това е.”

Бони публикува в своя профил снимки на бебето и нетът гръмна с догадки на кого е то. Вестник “България Днес” е първата медия, на която тя разказва за новороденото.

Бони е на седмото небе от щастие
Бони е на седмото небе от щастие

“Аз отгледах майка му, която е кръстена на мен – Бони. Грижила съм се и за нейните родители – брат ми и снаха ми. Има 20 души, за които се грижа” – казва фолкзвездата. Тя се заклева, че ще го къпе и ще го дундурка, когато не е по участия, а малкият вече реагирал на песните й. “Разбира се, че маминка ще се постарае за него, както и за родителите му. Той е част от семейството ми. Ще се погрижа един ден и за образованието му”.

Бони с гръмка новина: Имаме си бебе

 

Малкият вече реагира на песните на баба си
Малкият вече реагира на песните на баба си

Певицата казва, че никога не си е правила евтин ПР. Просто малкият е голяма благословия за нея. “С тези снимки в социалните мрежи исках да изразя радостта си и нищо повече” – казва тя. Хората решили, че бебето е на Бони и я питали какви подаръци да му купят, признава със смях певицата. “Засега няма да казвам името му, но то е царско. Ние си го наричаме просто “патенцето”. Дъщеря й Миа-Михаела в момента е на 21 години и все още смята, че е рано да ражда. Има свои планове за живота. “Ако все пак тя роди, ще създам такъв гръм, че ще се чуе в цяла България” – смее се Бони.

 

Миа от три години е със своя приятел и имат сериозна връзка. Живее отделно от майка си. “Ако решат да вдигат сватба, аз ще съм с тях, но не обичам да навлизам в личното пространство на дъщеря си ” – категорична е дивата. На евентуалната бъдеща сватба Бони не е сигурна дали ще пее, защото щяла да покани цяло съзвездие от изпълнители, които да поздравят младоженците. “Ще им изпея задължително поне една песен” – категорична е певицата.

Adblock test (Why?)

<

p class=”wpematico_credit”>Powered by WPeMatico