Петър Недевски към премиера: Гаврите се с герба на Републиката

Петър Недевски към премиера: Гаврите се с герба на РепубликатаКирил Петков, държа да сте наясно, че такова поведение няма да бъде толерирано и ако е истина, че държите да сте в близост до Българския народ, то Вие незабавно му дължите извинение! Това написа в профила си във фейсбук Петър Недевски по повод снимка, на която Петков позира с треньора Явор Дянков.

Ето пълното му обръщение към премиера:

До Кирил Петков
Министър-председател на Република България
След снимката, на която позирате гордо в някаква си бойна стойка, обругавайки герба на Република България – няма как да се обърна с Уважаеми Господин Премиер.
Напоследък, държанието Ви е в разрез на всякакви политически норми и етикет. Явно опиянението от победата на изминалите избори, още Ви държи в плен. Време да се отърсите. Що за поведение е Вашето и то пред герба на Републиката? За някои може да е невинна закачка, но за мен е очевидна гавра. Приличате ми на онези дечица, които с нетърпение очакват онзи ден в годината, когато се отварят вратите на Президентство, Парламент и Народно събрание за да си нащракат селфита. Заеманата от Вас длъжност, изисква държавническо поведение и Вие сте длъжен да го демонстрирате във всяка една минута. Кирил Петков, държа да сте наясно, че такова поведение няма да бъде толерирано и ако е истина, че държите да сте в близост до Българския народ, то Вие незабавно му дължите извинение!

<

p class=”wpematico_credit”>Powered by WPeMatico