Предстоящи събития в страната за 19 ноември (Агенция „Фокус“)

Предстоящи събития в страната за 19 ноември (Агенция „Фокус“)


***
София.
От 8.30 часа във фейсбук страницата на Министерския съвет министърът на образованието и науката Николай Денков ще отговаря на въпроси на граждани в рубриката „Властта говори! Открито“.

***
София.
От 10.00 часа 6-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Боян Петров, Радостина Спасова и още 10 души, обвинени за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа 19-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Христо Христов, Ивайло Котев и Цветелина Михайлова, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 11.00 часа на бул. „Цариградско шосе“ № 166 представител на “Пътна полиция”ще даде брифинг за акция Зима”.

***
София.
От 11.00 часа чрез платформата Zoom онлайн ще се проведе дискусията „Конференция за бъдещето на Европа – какво искат гражданите и какво следва?“.

***
София.
От 11.30 часа в Литературен кабинет „Владимир Башев“ ще се състои тържественото връчване на Националната литературна награда за поезия „Владимир Башев“ за 2021 г.

***
София.
От 13.30 часа 10-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Бенито Илиев, Иван Иванов и още трима души, обвинени в участие в ръководството на престъпна организация или група.

***
София.
От 17.00 часа в Галерия „Райко Алексиев“ ще бъде представена юбилейна скулптурна изложба на Тодор Тодоров.

***
София.
От 19.00 часа в Камерна зала „България“ ще се състои авторски концерт на проф. Стефан Драгостинов.

***
Бургас
От 19.00 часа в Държавна опера Бургас ще започне комичната опера „Сватбата на Фигаро“.

***
Варна.
От 10.00 часа чрез видеоконферентна връзка ще се проведе Национална кръгла маса „Образование, наука и дигитални иновации – синергия за професионален път“.

***
Варна.
От 18.00 часа пред Градската художествена галерия ще бъде открита юбилейна изложба на Светлин Ненов.

***
Горна Оряховица.
От 11.00 часа чрез платформата Google Meet ще се проведе онлайн междинна пресконференция за представяне на информация за напредъка по проект „Община Горна Оряховица работи за общество с нулеви отпадъци“.

***
Добрич.
От 10.00 часа в сградата на „Градски транспорт“ ще се проведе пресконференция за актуалното състояние на търговското дружество и подготовката за стартиране на дейността му като вътрешен оператор.

***
Добрич.
От 19.30 часа в Младежкия център ще се състои онлайн среща с младежи и младежки работници от Национална мрежа на младежките центрове по проекта „Младежки център – Добрич – Вашето днес“.

***
Пловдив.
От 9.30 часа в зала 1 на Районния съд ще се гледа делото срещу двама съпрузи, обвинени за измама.

***
Пловдив.
От 9.30 часа в зала 10 на Окръжния съд ще се гледа делото срещу мъж, обвинен за убийството на двама души.

***
Поморие
От 10.00 до 12.00 часа в Поморие ще се проведе първа среща на Консултативния съвет за Поморийско езеро, организиран от Българска фондация „Биоразнообразие“, на тема: „Сладко или солено е бъдещето на Поморийската лагуна?“.

© 2021 Всички права запазени. Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации без предварителното съгласие на Информационна агенция “Фокус”!

Adblock test (Why?)

<

p class=”wpematico_credit”>Powered by WPeMatico