Предстоящи събития в страната за 30 ноември (Агенция „Фокус“)

Предстоящи събития в страната за 30 ноември (Агенция „Фокус“)

***
София
Oт 09.00 ч. на „Дондуков“ 2 президентът Румен Радев ще се срещне със заместник-генералния секретар на ООН и изпълнителен директор на Фонда на ООН за населението Наталия Канем.

***
София
От 9.00 ч. в храм „Св. Андрей“ ще бъде отслужена архиерейска света литургия.

***
София
От 9.00 ч. Пленумът на ВСС ще проведе заседание.

***
София
От 9.30 ч. в заседателната зала в сградата на Висшия съдебен съвет Съдийската колегия ще проведе заседание.

***
София
От 14.30 ч. в зала “Пресцентър” на МРРБ министър Виолета Комитова ще обяви резултатите от проверката на пътя Драгичево – Долна Диканя .

***
София
От 9.30 ч. 21-ви състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Илиян Георгиев и други за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София
От 9.30 ч. 4-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Мариан Матов за изнудване

***
София
От 10.00 ч. Министерство на образованието и науката организира онлайн кръгла маса на тема „Пътна карта на политиките за учители“.

***
София
От 10.00 ч. 22-ри състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Николай Мечков и други за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София
От 10.00 ч. 6-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Емил Стефанов по молба за реабилитация.

***
София
От 10.00 ч. 6-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Петър Парванов ид руги за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 11.00 ч. в зала „Луна“ на БСК ще се състои пресконференция на тема: „Предизвикателството: Застаряване на работната сила.
Как отделните поколения да работят по-добре заедно?“.

***
София
От 11.00 ч. 11-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Петко Димов и други за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София
От 11.00 ч. 3-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Валери Тачев, Иван Танев и други за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София
От 13.00 ч. 17-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Димитър Илиев по молба за реабилитация.

***
София
От 13.30 ч. 21-ви състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Гюрсел Мемишев за участие в организирана престъпна група.

***
София
От 13.30 ч. 17-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Ангел Попов и други за организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София
От 13.30 ч. 10-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Благоевст Минков и други за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София
От 14.00 ч. 11-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Ружо Младенов и други за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София
От 14.00 ч. 19-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Ахмед Башев за безстопанственост.

***
София
От 15.00 ч. в централата на АБВ ще се състои пресконференция.

***
София
От 15.00 ч. 17-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Михаил Йерусалимов за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София
От 15.30 ч. 17-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Антон Латинов и други за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София
От 18.00 ч. в Американския център на Столична библиотека ще се състоят Юбилейни четения в чест на 80-годишнината на Иван Цанев.
***
Благоевград
От 11.00 ч. в зала 5 на Община Благоевград кметът Илко Стоянов ще даде пресконференция по актуални теми, свързани с развитието на Благоевград.
***
Бургас
От 9.00 ч. в Културния дом на нефтохимика ще се проведе редовно заседание на Общински съвет – Бургас.

***
Бургас
От 19.00 ч. в Драматичен театър “Адриана Будевска” ще започне постановката „Лазарици”.

***
Бургас
От 19.00 ч. в Държавна опера Бургас ще започне „Кармина Бурана“.

***
Бургас
От 19.00 ч. в Културен дом на нефтохимика ще започне „Изневери в повече“.

***
Добрич
От 14.45 ч. в Младежки център – Добрич ще се състои среща дискусия по повод Световния ден за борба с ХИВ/СПИН

***
Добрич
От 19.00 ч. в Драматичен театър „Йордан Йовков“ ще се състои спектакъл „Женско царство“ от Ст. Л. Костов на Драматичен театър „Йордан Йовков“.

***
Пловдив
От 9.30 ч. в зала 1 на Окръжен съд – Пловдив ще бъде разгледано дело срещу Б. Б.

***
Пловдив
От 10.00 часа в Парк хотел Санкт Петербург, конферентна зала „Пълдин“ ще се състои обществено обсъждане на Плана за действие за опазване на популациите на Египетски лешояд.

***
Пловдив
От 10.20 ч. в зала 10 Десети наказателен състав на Районен съд – Пловдив ще разгледа дело срещу И. Г. И.

***
Стара Загора
От 19.00 ч. в Драматичен театър ще бъде представена постановката „Чичовци“.

***
Търговище
От 19.00 ч. в Драматичния театър ще бъде представена постановката „Големанов“.

***
Шумен
От 17.00 ч. в голяма зала на НЧ „Напредък-1969“ ще се състои презентация и заключителна изява по младежки проект.

© 2021 Всички права запазени. Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации без предварителното съгласие на Информационна агенция “Фокус”!

Adblock test (Why?)

<

p class=”wpematico_credit”>Powered by WPeMatico