Рени не може да прежали големия си син: Буца е заседнала в гърлото ми!

Рени не може да прежали големия си син: Буца е заседнала в гърлото ми!

Рени посрещна с тъга 18-тия рожден ден на големия си син Борис. Изпълнителката на „Като птица” и редица други хитове отправи сърцераздирателно послание към наследника си в социалната мрежа. Очевидно Рени е водена от надеждата, че пожеланията й и намекнатите истини между редовете ще достигнат до Борчи, както го нарича, ще го трогнат и някак ще се върне към нея.
 

Уви, засега няма такива изгледи. Вече от около 2 години Борис живее при баща си Борис Пилософ, от когото Рени има и син Аспарух, който е на 13 години. Певицата неведнъж е намеквала, че според нея в решението си да не е с нея големият й син е повлиян от татко си. Тези дни обаче Рени създаде впечатлението, че е и комуникацията й с Борчи е възпрепятствана.

На рождения му ден Рени изтъкна, че на 18 години той вече е възрастен човек. Пожела му от сега нататък да проявява сериозност, постоянство и мъдрост в постигането на всичките си цели и големи мечти. „Бъди такъв, какъвто аз съм те възпитала – джентълмен, мил, внимателен и обичлив! Запомни, че в живота си ще имаш и хубави, и лоши моменти. Аз ти пожелавам хубавите да са много повече. И когато един ден станеш родител, тогава сигурно ще можеш да ме разбереш, че мисията на един родител не приключва с това само да е източник на доходи, а да изгради достойна личност! Знам, сега съм неразбрана, но винаги съм водена от грижовност и обич! Изживей пълноценно мечтите си и бъди достоен човек!”, пише Рени в посланието си.

Певицата подчерта още, че животът е пред него, да не забравя, че ще  бъде такъв, какъвто си го направи. „Ти ще си моето дете завинаги и моята любов и загриженост никога няма да угаснат! Пропуснатите мигове заедно няма как да се наваксат и празнотата завинаги ще е там! Желая ти попътен вятър, мое дете! Обичам те безкрайно!”, завърши Рени.

Приятелите й побързаха да я утешат и да й вдъхнат кураж, че и това ще отмине и Борис ще се върне към нея. Сред първите бе колежката й Есил Дюран. И други близки приятелки подкрепиха Рени. Отговорите й обаче създадоха впечатлението, че е неутешима. „Тъжно е! Дори не искам да си спомням моментите заедно, за да не се натъжавам”, написа Рени към своя приятелка. А после, на „със синовете не е лесно”, отвърна: „Не съм съгласна. Ти поне знаеш. Щеше да е друго, ако нямаше вредител и намеса!”

През юни, миналата година Рени сподели, че големият й син се е изнесъл от дома й. Още тогава певицата изрази надежда, че Борис ще се вразуми и ще разбере „какво е майката всъщност” и какво като е направила и дала за него и брат му Аспарух. Месец по-рано, певицата, която стана на 53 този май, изля душата си пред Мариян Станков-Мондьо в предаването „Събуди се” по Нова тв. Тогава Рени припомни за трудната раздяла преди години с бащата на синовете си. Как зарязала кариерата си на времето и заминала с децата за Израел, очаквайки, че бившият й мъж ще се присъедини към тях, както говорили. Той обаче така и не дошъл. Разривът в отношенията им довел до развод. По-късно бившият мъж на Рени опитвал да манипулира децата им, оплака се тя, да ги настрои срещу нея. Борис й обърнал гръб, но певицата не губи надежда и вярва, че в някакъв момент ще се вразуми. В това явно я убеждават и приятелите й. Много от тях изразиха подкрепата си и вдъхнаха кураж на Рени, че ще възстанови отношенията с големия си син. Певицата също не губи надежда, но не крие, че трудно да се справя с тъгата си: „Много ми е мъчно за пропуснатите години и мигове заедно… Буца е заседнала в гърлото ми…”, написа певицата на приятелка.

Adblock test (Why?)

<

p class=”wpematico_credit”>Powered by WPeMatico