Румен Радев ще награди победителите в надпревара по лека атлетика за деца и младежи в рамките на инициативата „Спортувай с президента“

Румен Радев ще награди победителите в надпревара по лека атлетика за деца и младежи в рамките на инициативата „Спортувай с президента“

София. На 14 май, събота, от 10.00 часа на лекоатлетическата писта на Националния стадион „Васил Левски“ ще започне надпревара по лека атлетика за деца и младежи в рамките на инициативата „Спортувай с президента“. Домакин на събитието е Спортен клуб “Приорити спорт” с председател Магдалена Христова.

Купата по лека атлетика е част от инициативата „Спортувай с президента“, която има за цел да насърчава физическата активност сред българските деца.

От 12.30 часа президентът Румен Радев ще наблюдава състезанието, а в 13.10 часа ще връчи награди на най-добре представителите се деца от лекоатлетическия турнир в категориите за момчета, момичета, юноши и девойки.

В рамките на турнира ще се състои и „Президентски тест“ в различни лекоатлетически дисциплини, в който деца между 6 и 15-годишна възраст ще имат възможност да премерят сили и да демонстрират своите физически способности.

© 2022 Всички права запазени. Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации без предварителното съгласие на Информационна агенция “Фокус”!

Adblock test (Why?)

<

p class=”wpematico_credit”>Powered by WPeMatico