С бляскаво парти стартира сезон 2023/2024 Megami Club-Hotel Marinela

С бляскаво парти стартира сезон 2023/2024 Megami Club-Hotel Marinela

На 15.09.2023г. се състоя откриването на новия сезон на Megami club –  голямата звезда бе Галена, а черешката на вечерта – изключително подходящата за сезонa тема – Barbie.

Клубът бе домакин и на бляскавото моминско парти на Златка Райкова, а сред гостите бяха Светлана Гущерова, Цецо Андреев, Момчил Спасов, Андреа и Виктория Джумпарова.

Двамата корифеи, които винаги правят жените приказно красиви – Момчил Спасов и Цецо Андреев видимо се чувстваха добре в компанията на толкова много красиви жени и допълнително добавиха колорит към моминското парти.

Изненадващо към откриването се присъединиха абсолвенти от стоматологичния факултет, които бяха превзели всички зали на хотел Маринела. 

Megami Club винаги е посрещал гостите си с идейни програми на различни теми и отново направи същото, като в попълненията на ентъртейнмънта си добави световни шампиони по танцова акробатика и циркови артисти.

Партито продължи до ранни зори и за съжаление не успя да побере всички желаещи – от управата на клуба споделиха, че седмица преди откриването не е имало свободни места и се извиниха за неудобството на своите клиенти и приятели.

През новият сезон клубът ще реализира много нови проекти – предстоят гостувания на  чуждестранни изпълнители и ще възстанови дейността си и през други седмични дни с различни участия и идеи.

 

 

Adblock test (Why?)

<

p class=”wpematico_credit”>Powered by WPeMatico