Фики и Емрах втрещиха феновете си: Не се къпем и сме доста надарени!

Фики и Емрах втрещиха феновете си: Не се къпем и сме доста надарени!

Прелюбопитно блиц-интервю дадоха Фики и Емрах Стораро в канал в сайта за видеосподеляне Vbox7. Синовете на Тони Стораро отговаряха на нестандартни, дори забавни въпроси, като някои от отговорите им определено бяха неочаквани. Така, например, стана ясно, че Фики тренира повече и има по-изразени гърди и преса, Емрах е по-голям сваляч, и двамата мечтаят за международна кариера, работлива са и може да се случи да не се къпят по цяла седмица. Учудващо, но Фики и Емрах споделиха тъкмо това, добавяйки и интересно разяснение. Освен това стана ясно, че и двамата са надарени. „Ген е, един баща ни е правил!”, заяви Фики.

 

Що се отнася до банята, певците увериха аудиторията, че не миришат лошо никога. Даже и да не се къпят с дни, което вероятно рядко се случва. И все пак понякога се получава и така, призна Емрах, изтъквайки обстоятелствата – когато имал по 4-5 участия накуп, можел да си забрави, примерно, и дрехите. Явно в такъв момент пропускал банята.

„Хората да не кажат, че сме нечистоплътни”, притесни се Фики през смях. Веднага след това големият син на Тони Стоаро изтъкна сериозно: „Мъжете по принцип не обичаме много да се къпем. Това е самата истина. Кой каквото и да ми говори!”. Брат му пък припомни, че всеки човек излъчва различна миризма. Само че това не означава, че ако не се къпе, не ухае приятно. „Аз, примерно, и да не се къпя, мириша на парфюм!”, подчерта Емрах.

Брат му допълни, че за това заслуга имат бабите им. Още когато младите Стораро били бебета, бабите им се погрижили изпълнят специален ритуал, който предотвратява в по-късни години неприятната миризма по изпотяване. Става дума за т.нар. посоляване. Фики не издаде подробности за необичайния ритуал, но пък изтъкна: „Тази работа нашите са я свършили доста добре, защото дори и да не слагаме дезодоранти, да не се къпем, не миришем”.

От блиц-интервюто на братята стана ясно още, че Емрах по-голям сваляч. Няма и как да е иначе, защото Фики все пак е щастливо женен и има две деца. И все пак баткото разясни, че Емрах не се притеснявал да заговори момиче, което било присъщо за младите момчета. „В днешно време при младите момчета винаги го има този срам и притеснението в момента, в който трябва да направят крачката, но Емрах го има вродено това, този талант бих казал, да може да сваля и по-малките, и какичките”, похвали го Фики.

Брат му пък допълни през смях, че умее да говори с хората, разбирал ги. Емрах е и по-вероятно да има тунинговата жена. Съпругата на Фики е напълно естествена, както и той предпочита. „И аз обичам естествената красота, но каквото дойде”, сподели Емрах през смях.

Той беше съгласен, че е по-вероятно да заложи всичките си пари в казино, както отговори брат му. Фики обясни, че Емрах е по-малък, затова го посочил. Малкият Стораро уж да го опровергае, но се замисли: „Зависи от процента на печалбата. Ако е 70 на 30…”. Фики го прекъсна през смях: „Остави сега процента на печалбата. Ти гледай да не се занимаваш с такива работи, защото ще те подстрижа нула номер”.

Защо големият брат възпял дишането на балони?

 

Фики получава не само похвали за първия си хит, откакто се прехвърли от „Пайнер” в „Диапазон Рекърдс”, където са и баща му Тони Стораро и брат му Емрах. Големият син на Човека глас отнася и критика, защото в текста на парчето „Отпусни се” се рекламира дишането на балони. Тъкмо с такова впечатление са останали някои.

„Тази вечер умора няма, всички на крака, дърпат балоните до сутринта. Майко, до сутринта”, пее Фики. Може да се има предвид, че играта с балони, макар че в клипа девойка е надува балон. Не и според тези, разбрали, че се визира дишането на балони с райски газ или т. нар. „весели балони”, които в последно време са хит сред младежите, хукнали по нощни заведения. „Не е нормално сина ти да възпява дишането на балони защото това си е наркотик! Утре няма да ти е приятно твоите внуци и негови деца да дишат балоните, нали!?!”, изтъкна дама под пост с част от песента на Фики в социалната мрежа. Коментарът бе насочен към баща му Тони Стораро, който пръв пожела успех на сина си.

Adblock test (Why?)

<

p class=”wpematico_credit”>Powered by WPeMatico