Фицата запозна любовницата с децата си

Фицата запозна любовницата с децата си

Актьорът ги сближи в планината, обикалят екопътеки
Актьорът Филип Аврамов запозна новата си изгора сценаристката Христина Димитрова, с наследничките си – Ана и Рая. С момиченце първо го дари вече бившата му съпруга Милена, а втората госпожица е плод на любовта му с певицата Севинч Ибрахим. В Инстаграм звездата от култовия сериал „Домашен арест” сподели пopeдица от кадри, запечатали последната обща почивка. Впечатление прави, че вместо в луксозен хотел, фицата и Христина релаксират в планината. Те се наслаждават на едно от любимите си хобита, а именно риболовът.

Заедно с трите дами той обикаля диви екопътеки и покорява върхове. „Обожавам да прекарвам време сред природата, обграден от любимите ми хора, без обхват на телефона. Вече съм готов за поредната порция среща с публиката“, пише под някои от споделените кадри в развлекателната платформа. Очаквано красивите гледки породиха куп въпроси, обвързани с избора на дестинация. „Някъде из Родопите е“, „Това е около Тетевен“, „Прилича на Стара планина“, „Централен Балкан“, гласят някои от предложенията.

Това е първият път, в който Фицата показва и децата и спряганата за негова любовница Христина. Преди да афишира връзката с червенокосата дама, неведнъж се спекулираше, че между тях има нещо повече от работни ангажименти. Припомняме, че Димитрова е сценаристка на шоуто му „Защото съм извеетен“.

В началото близостта, която демонстрираха на общи събития бе приета като приятелска, но по-късно фенове и колеги заподозряха, че между тях прехвърчат искри. Едва преди няколко месеца Филип сподели първия по-интимен кадър красива прегръдка, на италиански фон.

Adblock test (Why?)

<

p class=”wpematico_credit”>Powered by WPeMatico