ЦСКА ще детронира Лудогорец още този сезон

ЦСКА ще детронира Лудогорец още този сезон,,

Последният бой на ЦСКА за дългоочакваната шампионска титла настана! Армейците са само на две точки от Лудогорец и битката за първото място ще е меко казано свирепа.

В началото на декември ЦСКА изоставаше на цели 8 пункта от разградчани и “доброжелателите” на клуба определяха армейците за разнебитени и прогнозираха, че дори и второто място няма да е сигурно.

ЦСКА обаче се мобилизира най-силно тогава, когато е в центъра на някаква каша. Това, което беше немислимо преди няколко седмици, вече почти е факт. Отбор, треньори, ръководство, фенове и клубни легенди са едно цяло, а ЦСКА отново е фаворит за титлата.

свързани статии

Истината е, че “армейците” не играят красиво и не блестят с особени футболни достойнства, но играят умно, взимат максимума от мачовете, печелят и дишат във врата на Лудогорец.

Няма и как да се изисква някакъв суперфутбол от този състав, защото той е крайно ограничен, лимитиран и, меко казано, биткаджийски. Всеки мач на ЦСКА е едно блъскане, едно тичане, една битка, една война, но въпреки това “Армията” започна да мечтае за така бленуваната титла.

Лудогорец властва вече цели 10 години в първенството ни, но господството на разградчани е сериозно застрашено и може да падне още този сезон. ЦСКА разполага и с един уникален коз в битката за титлата, а именно феноменалните червени ултраси, за които в Разград могат само да си мечтаят.

ЦСКА няма купища пари и не е “Национална кауза”, но има нещо много по-голямо и важно, а именно – многобройни обичащи фенове. Армейската любов е вечна и именно заради нея ЦСКА заслужава да е шампион и да детронира Лудогорец.

Александър Веселинов, gol.bg
Adblock test (Why?)

Powered by WPeMatico