29-годишен мъж от село Средногорци е задържан за 72 часа заради системно нарушение на ограничителна заповед спрямо свой близък

29-годишен мъж от село Средногорци е задържан за 72 часа заради системно нарушение на ограничителна заповед спрямо свой близък

Смолян. 29-годишен мъж от село Средногорци е задържан за 72 часа заради системно нарушение на ограничителна заповед спрямо свой близък. Това съобщиха от ОДМВР – Смолян. На 23 ноември в РУ – Мадан е започнато бързо производство срещу 29-годишен мъж от с. Средногорци, общ. Мадан, за това че на същата дата около 04.50 часа е нарушил съдебно решение издадено от РС – Мадан в сила от 02.07.2021 г., с което му се забранява да приближава жилището на 79-годишен родствен близък, както и местата за социални контакти и отдих посещавани от него, на разстояние 50 метра за срок от 12 месеца считано от датата на постановяване на решението.

Лицето е задържано с полицейска мярка за срок до 24 часа. Поради системност на деянието с прокурорско постановление първоначалната мярка за задържане е удължена до 72 часа.

© 2021 Всички права запазени. Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации без предварителното съгласие на Информационна агенция “Фокус”!

Adblock test (Why?)

<

p class=”wpematico_credit”>Powered by WPeMatico