All posts by admin

Язовир може да залее АМ „Тракия“

Язовир може да залее АМ „Тракия“Стената на язовира в село Винарско е пропукана и може да залее автомагистрала „Тракия“ и близките села. За това алармира кметът Стойко Манев, цитиран от БНР.

По думите му е правен частичен ремонт, но не е безопасно.

Манев обясни, че в язовира се вливат две селски реки, които са станали пълноводни заради дъждовете и над отливника е започнала да прелива вода.

Стената е пропукана много отдавна. На две места е изядена. Опитаха се да сложат някаква пръст, но след всички тези дъждове, това не помага, поясни още кметът.

Той наблегна, че има опасност за АМ „Тракия“, както и за бензиностанцията, която се намира под язовира, за село Кръстина, както и за другите села.

Причината, за да е в това състояние язовирът, е липсата на средства, които се отпускат на община Камено, твърди още кметът на село Винарско.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

ВИДЕО: Меси прати топката в небето срещу Катар

ВИДЕО: Меси прати топката в небето срещу Катар,,

програма

   <fieldset></fieldset>

     Няма мачове на живо.
   <strong><a href="https://blockads.fivefilters.org/">Let's block ads!</a></strong> <a href="https://blockads.fivefilters.org/acceptable.html">(Why?)</a></p><p class="wpematico_credit"><small>Powered by <a href="http://www.wpematico.com" target="_blank">WPeMatico</a></small>

МЕГЗ се мазни на Гала! Срази Зайнеб и Андреа Банда Банда (Подробности)

МЕГЗ се мазни на Гала! Срази Зайнеб и Андреа Банда Банда (Подробности)

Топ дизайнерката МЕГЗ определено знае накъде духа вятъра и винаги изиграва правилно картите си.

 

 

В интервю пред вестник „Уикенд“ риалити звездата проговори за слуховете, че ще заеме мястото на Зайнеб или Андреа Банда Банда в “На Кафе”.

 

 

Това не е вярно. Аз не мога да бъда на ничие място. Ако се включа в някое предаване тази есен, то ще бъде на мое си място. Съдържанието, което акумулирам, винаги е уникално и то не може да бъде заместител на някой друг”, гордо отсича най-коментираната риалити звезда у нас.

 

 

МЕГЗ още опроверга слуховете да е искала хонорар от 6 хиляди лева. “Разбира се, че всеки гледа и финансовата гледна точка, но специално аз печеля достатъчно добре от собствения си бизнес и когато става въпрос за телевизия, на този етап се водя на първо място от свободата, която може да ми се предложи да изразявам гледната си точка”.

 

 

Каканашева успя и хитро да се измъкне от подвеждащия въпрос на обиграните журналисти на жълтия вестник и на провокацията: “Щастлива ли си, че твоето риалити генерира повече гледания от “На Кафе”? – Мегз колегиално отговаря – “Аз мога само да мечтая и работя усърдно моето риалити един ден да има дългогодишния успех на “На Кафе”. Гала и екипът ѝ са на екран вече над 10 години. Вие сещате ли се за някой друг, който е постигнал подобно нещо?! Само Слави, но и той вече слиза. Това години наред хората да те гледат означава, че си успял да се адаптираш и останеш интересен за различните поколения. Това трябва да е цел за всеки, който се занимава с телевизия”. 

 

 

По коридорите на телевизията се шушука, че с този си коментар Мегз е спечелила още повече симпатиите на продуцентите. Самата дизайнерка също двусмислено загатна на финала на риалитито си, че на есен се завръща с различен и още по-голям проект. 

 

Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico

Мъж покори Черни връх в инвалидна количка

Мъж покори Черни връх в инвалидна количкаМъж с увреждане покори Черни връх в инвалидна количка.

Владимир Гюров е в инвалидна количка от 18 години, но не се отказва да спортува. Тренира баскетбол, тенис на корт, колоездене и кара ски.

Сега той успява да покори и Черни връх, което се случва благодарение на първата електрическа инвалидна количка у нас, която може да се движи по всякакви терени, разработена от Ивайло Колев и екипа му.

„Запознахме се с хора с увреждания, които тренират баскетбол. Това беше стартът на нашия проект, видяхме изключителния им хъс и решихме, че трябва да направим нещо, да им помогнем”, обясни Ивайло Колев пред bTV.

„Достатъчно активно си живея живота. И самият факт, че съм тук и сега с това интересно съоръжение. Мисля, че са малко и здравите прави хора, които са се качвали на Черни връх”, споделя Владимир.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Това попадение заслужава да се види!

Това попадение заслужава да се види!,,

програма

   <fieldset></fieldset>

     Няма мачове на живо.
   <strong><a href="https://blockads.fivefilters.org/">Let's block ads!</a></strong> <a href="https://blockads.fivefilters.org/acceptable.html">(Why?)</a></p><p class="wpematico_credit"><small>Powered by <a href="http://www.wpematico.com" target="_blank">WPeMatico</a></small>