All posts by admin

Шеф Михалчев готви за двете си новородени бебета

Шеф Михалчев готви за двете си новородени бебета

Любимият женски бухал на топ готвача Петър Михалчев стана майка на две бухалчета, научи HotArena.

„Пернатият приятел заема голяма част от свободното време на мъжа ми и двамата имат специална връзка. Той дори му готви и му говори като на човек” хвали го  съпругата му Ина, която му е колежка.

Ина и Петър живеят в хармония със своят домашен любимец, който изобщо не бил своенравен, освен че не обичат да спи вечер. Най-често с бухала си говори синът на готвачите – Марио, който е на 17 години.

„Семейството ни е свещено. Най-много обичаме с жена ми да си правим кулинарни предизвикателства“, смее се Михалчев, който само преди месеци стана „Мъж на годината” в конкурса на Дарик радио.

За свое най-върховно признание в кариерата си сочи честта да приготвя менюто на министър-председателя на Япония Шиндзо Абе  и неговата делегация в продължение на месеци. Ина не скрива възхищението към съпруга си.

“ Много се гордея с Петър. Той ме вдъхновява с ентусиазма си да открива нови вкусове рецепти, които да съчетава с автентичните японски ястия“, казва жената на мастър шефа.

Михалчев е известен у нас като майсторът на японската кухня,  като „бунтаря в кухнята” и „самурая”. 46-годишният софиянец от дете мечтае за печката.  Създател е на уникален стил, който изпробва в първата държава, в която готви – Малта. Той пробва комбинация от балканска, френска и средиземноморска кухня. След това се обучава при най-добрия суши майстор в Токио, от когото получава диплома.

„Правил съм много пъти супа от прилеп, но не ми е от най-любимите“, смее се готвачът, който по цял ден в дните на пандемия експериментира с храна – пица с водорасли, оризови хамбургери”, пише „България Днес”.

Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico

ВИДЕО: 30 невероятни попадения на Галактико

ВИДЕО: 30 невероятни попадения на Галактико,,

програма

   <fieldset></fieldset>

     Няма мачове на живо.
   <strong><a href="https://blockads.fivefilters.org/">Let's block ads!</a></strong> <a href="https://blockads.fivefilters.org/acceptable.html">(Why?)</a></p><p class="wpematico_credit"><small>Powered by <a href="http://www.wpematico.com" target="_blank">WPeMatico</a></small>

Предложението да се изтегли до 10 млрд. лв. нов заем бе одобрено от парламента

Предложението да се изтегли до 10 млрд. лв. нов заем бе одобрено от парламентаДепутатите приеха на първо четене актуализацията на бюджета със 123 гласа „за“, 55 против и 0 въздържали се, предаде БНТ.

Измененията предвиждат увеличаване на размера на лимита за нов държавен дълг от 2,2 млрд лева на 10 млрд лева. За фонд „Безработица“ се предлага увеличаване на трансфера от държавния бюджет в размер на 1 млрд. лева за изплащане на компенсации за безработните и мярката 60/40 за бизнеса.

Като най-оптимистична прогноза на правителството за ръст на безработицата с малко над 6/100.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

ВИДЕО: Ван Дайк е добър, но Видич беше животно

ВИДЕО: Ван Дайк е добър, но Видич беше животно,,

Фенове на Ман Юнайтед публикуваха видео, в което сравняват бившия защитник на „червените дяволи“ Неманя Видич и звездата на Ливърпул Върджил ван Дайк. 

[embedded content]62

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Анелия рине сняг

Анелия рине сняг

Да притежаваш голяма къща с просторен двор си има и своите минуси и Анелия го разбира от опит, видя HotArena.Априлският сняг отвори доста работа на певицата, която притежава луксозен имот в покрайнините на София. Въпреки, че му се радва като дете, на Анелия й се отвори доста работа с чистенето на терасите, пише Галерия.

На звездата й се наложи да разрине и двора. 

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico