Monthly Archives: юли 2018

Кметът на Червен бряг връчи плакети на млади спортни таланти

Кметът на Червен бряг връчи плакети на млади спортни таланти

Кметът на Община Червен бряг инж. Данаил Вълов прие европейския шампион от Младежко ЕВРО 2018 в Милано за щангисти 15-17 г. – Карлос Насар и вицеевропейския шампион Мартин Тошев, съобщават от пресцентъра на Общината. Треньорът на спортистите – Илиян Илиев изказа благодарност на Община Червен бряг и лично на кмета за подкрепата, оказана през годините (организационна, финансова и морална).
Инж. Данаил Вълов благодари на младите надежди за постигнатите високи отличия и изказа увереност за продължаване на взаимното ползотворно сътрудничество и подкрепа. На състезателите и техния треньор кметът на общината връчи плакет на Община Червен бряг и рекламни материали.

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Кметът на Община Червен бряг, инж. Данаил Вълов прие Европейския шампион от Младежко ЕВРО2018 в Милано

Кметът на Община Червен бряг, инж. Данаил Вълов прие Европейския шампион от Младежко ЕВРО2018 в Милано

Кметът на Община Червен бряг, инж. Данаил Вълов прие Европейския шампион от Младежко ЕВРО2018 в Милано за щангисти 15-17г – Карлос Насар и вицеевропейския шампион Мартин Тошев. Треньорът на спортистите – Илиян Илиев изказа благодарност на Община Червен бряг и лично на кмета за подкрепата, оказана през годините (организационна, финансова и морална).
Инж. Данаил Вълов благодари на младите надежди за постигнатите високи отличия и изказа увереност за продължаване на взаимното ползотворно сътрудничество и подкрепа.
На състезателите и техния треньор, кметът на общината връчи плакет на Община Червен бряг и рекламни материали.
    <strong><a href="https://blockads.fivefilters.org/">Let's block ads!</a></strong> <a href="https://blockads.fivefilters.org/acceptable.html">(Why?)</a></p><p class="wpematico_credit"><small>Powered by <a href="http://www.wpematico.com" target="_blank">WPeMatico</a></small>

Галя Шатова и Карлос Насар определени за №1 на Европейското по щанги

Галя Шатова и Карлос Насар определени за №1 на Европейското по щангиГаля Шатова и Карлос Насар бяха определени за най-добри млади щангисти по системата „Синклер“ на завършилото през уикенда Европейско първенство в Милано. Шатова е номер 1 при 17-годишните, а Насар при 15-годишните. Друг наш шампион – Христо Христов, се нареди трети в тази класация при 17-годишните.

Само една точка раздели България от първото място в крайното отборно класиране при девойките до 17 г. Лидер е Румъния.

Българските щанги имат и още един престижен трофей – третото място в подреждането по нации при 15-годишните юноши.
Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Тийнидолката EVA лъже феновете си и не си плаща, когато й вършат работата! Ето как МАМИ

Тийнидолката EVA лъже феновете си и не си плаща, когато й вършат работата! Ето как МАМИ

Тийнсензацията EVA, която придоби популярност не толкова от кариерата си на певица, а като участничка в няколко уеб сериала, се оказа доста некоректна както към феновете си, така и към човека, който й разви профила в Инстаграм, сигнализира читател на HotArena.

Наскоро профилите на сладникавата деовйка в Инстаграм бяха откраднати и това стана повод да се зашуми около детския й образ.

Освен всички драми и рев, Ева бе уличена и в лъжа, което не се хареса на по-осъзнатите йи фенове. Малко след като откраднаха профилите й, тя качи поредица от видеа, в които плаче за случилото се и твърди, че сама и без пари е постигнала всичко и ги е разработила.

Оказа се, че тя самата не помни скорошни събития или е изогдно да ги избягва. Преди време имаше момче на име Николай Иванов, което се грижеше за местата й в мрежата и ги разви доста, на което всички заедно станахме свидетели.

Ева качваше видеа, лайфове и снимки с него и всеки около нея знаеше, че той се грижи тя да бъде представена по най-добрия начин в интернет.

Но в един момент тя се лиши от компанията и услугите му. Тя не каза какво се е случило, нито пък той. Разбра се преди няколко дни, че не му е плащано цялото това старание, а той самия качи остри нападки, насочени към нея, разкривайки истината колко некоректна е тя (виж снимката под статията).

Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico

26 фирми внедриха иновации в област Плевен с европейски средства

26 фирми внедриха иновации в област Плевен с европейски средстваevrofondovete31 фирми са сключили договори за безвъзмездна финансова помощ за внедряване на иновативни решения и са посочили област Плевен като място за изпълнение на проектите си, съобщават от областния информационен център. Общата стойност на подпомагането възлиза на 23 755 403 лв. и се предоставя от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ по процедура „Подкрепа за внедряване на иновации в предприятията“. В цялата страна се изпълняват 152 проекта, от които 78 са в Северозападна България. Работата по 26 от проектите в област Плевен вече е приключена.
През юли „ВиЕмЛабс” ООД представи пред плевенската общественост предизвикателствата при реализацията на проекта „Honest Survey“, за който получават почти един милион лева безвъзмездно. Резултатът е иновативно компютърно и мобилно решение за маркетинг и емпирични социологически изследвания, което според представителите на фирмата е изключително лесно за внедряване при ниски разходи, адаптивно и с много добра надеждност на информацията. Предстои да го тестват в реална среда в туристическия бизнес.
Информационен ден през юли организира и плевенското предприятие АЛУКОМ ООД, което към момента осигурява работа за 160 човека. 116 от тях са заети в производството. Европейските средства в размер на 1 310 991 лв. ръководството инвестира в реализацията на съвместна разработка с Института по металознание, съоръжения и технологии „Академик Ангел Балевски“ при БАН. Новото оборудване гарантира по-добро качество на крайния продукт, по-малко брак, засилен контрол на входа и на изхода на производствения процес. Това означава сигурност за клиентите извън България, според изпълнителния директор Искрен Николов, и разширяване на международните пазари. Внедряването на иновативния процес води и до отпадане на част от ръчната работа, по-малко физически труд, по-малко операции – това е прекият ефект върху работещите в производството.

Powered by WPeMatico