Daily Archives: август 2, 2018

Arte Spa & Park Hotel – Велинград обявява спортен уикенд за гостите си! На 4 август ще има безплатни часове по канго, йога, пилатес и водна аеробика!

Arte Spa & Park Hotel – Велинград обявява спортен уикенд за гостите си! На 4 август ще има безплатни часове по канго, йога, пилатес и водна аеробика!

На 4 август в Arte Spa&Park Hotel – Велинград атмосферата ще бъде забавна, спортна и много, много тонизираща!

 

За своите гости в събота част от комплекса ще се превърне терен за организирани безплатни часове по йога, пилатес, водна аеробика и канго!

 

Ето и графика на активностите:

 

10.00ч. – 10.50ч. – Йога
11.00ч. – 11.30ч. – Водна аеробика
11.00ч. – 11.50ч. – Пилатес
11.30ч. – 12.30ч. – Канго
16.00ч. – 16.50ч. – Пилатес
17.00ч. – 18.00ч. – Канго

 

Участието става след записване, а броят на групите е ограничен. Така че направете записването си сега.

Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico

Всяко чудо за 35 дена! Рачков и Игнатова пак разделени! Имали си нови половинки?

Всяко чудо за 35 дена! Рачков и Игнатова пак разделени! Имали си нови половинки?

Димитър Рачков и Мария Игнатова пак са разделени и връзката им издържа едвам 35 дена, узна HotArena.

 

Техни съседи разкриха пред „Телеграф“, че двамата отново не са заедно, но продължават да поддържат добри отношения. Рачков в момента преживява любовна авантюра с по-млада от него колежка, отново блондинка. Засега обаче не се знае дали това не е само забежка за лятото, или двамата имат по-сериозни намерения. Дори през ваканцията актьорът е доста натоварен и не му се случва да почива повече от няколко дена.

 

Доскорошната му любима Мария Игнатова пък имала сантименти към бизнесмен, притежател на фирма за интернет доставки. Тя се целелеа на високо и искала да е начисто с новия си.

 

Затова поддържала добро поведение и не си позволявала да ходи по барове и купони, както правеше след раздялата си с Рачков.

 

Въпреки разделите и събиранията Мария и Димитър поддържали добри отношения. Димитър оставил на бившата си изгора апартамента в затворен комплекс, а самият той се преселил в къщата, която градеше за семейно гнездо. Дори понякога двамата се прибират заедно, като той проявява кавалерство и я кара с колата.

Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico

Внимавайте от какъв банкомат теглите пари

Внимавайте от какъв банкомат теглите париbankomatОт днес, 1 август, Българската народна банка промени таксите за теглене на пари от банкомат. Ако изберем машина на същата банка, издател на нашата карта – таксата е само 20 стотинки. Банкоматите на другите трезори обаче ще взимат повече, отколкото досега. Точните такси, таванът на които е 0.92 лева, се решават от всяка банка поотделно.
С промените трябва да се намали таксата за откриване на разплащателна сметка. Откриването й ще струва максимум 1.79 лв. Досега лимитът на цената на тази услуга беше 2.16 лв. Ако към сметката има и дебитна карта, таванът на цената на таксата ще намалее от 1.92 на 1.32 лв. В същото време обаче обслужването на разплащателна сметка ще поскъпне. По-скъпо ще е и тегленето на пари в брой от сметка в офиса на банка – средната такса за суми до 1000 лв. ще нарасне от 89 стотинки до 1.02 лв.
Според европейските изисквания всяка година централната банка е задължена да публикува анализ на средните цени на банковите такси. Банките трябва да съобразят своите банкови такси със средните цени, определени от централната банка.

Powered by WPeMatico