Daily Archives: август 3, 2018

Обновяване на кухненското оборудване и обзавеждане на Общински социални услуги – ДСП – Червен бряг

Обновяване на кухненското оборудване и обзавеждане на Общински социални услуги – ДСП – Червен брягУВАЖАЕМИ  СЪГРАЖДАНИ,          ОБЩИНА ЧЕРВЕН БРЯГ ОРГАНИЗИРА ТРАДИЦИОННИЯ ОБРОК В  МЕСТНОСТТА „ЕЗЕРОТО“.       ЗАПОВЯДАЙТЕ  НА 20.07.2018г. ОТ 12.00 часа.       ОРГАНИЗИРАН ТРАНСПОРТ ОТ ЦЕНТРАЛНИЯ ПЛОЩАД…
Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Сърцераздирателно! Тони Стораро иска прошка от жена си за изневерите

Сърцераздирателно! Тони Стораро иска прошка от жена си за изневерите

На 2 август Тони празнува 48-ия си рожден ден. Певецът е роден в Шумен и тази година възнамерява да отбележи годишнината именно там, узна HotArena.

 

Това негово желание изненадало близките му, които са обезпокоени от това, че Стораро все по-често се усамотява в някоя стая, където дълго стои и размишлява. Жена му Валя дори започнала да се притеснява да не би мъжът й да крие нещо от нея или да е нещастно влюбен, писа „Таблоид“.

 

На настояванията й да каже какво го мъчи, Тони отговорил, че не е доволен от себе си и иска да промени навиците си. Стораро се обяснил в любов на Валя, като я помолил да му прости всички прегрешения и да му даде възможност да поправи грешките си към нея и децата.    

 

Съпругата му първо не повярвала на ушите си, после се разсмяла  и поставила условие – Тони да спре алкохола. Певецът обещал и само времето ще покаже дали ще устои на дадената си дума.

Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico

Цветанка Ризова пред анорексия заради млад любовник! Не хапвала нищо цели дни, виждала кльощавото си тяло дебело

Цветанка Ризова пред анорексия заради млад любовник! Не хапвала нищо цели дни, виждала кльощавото си тяло дебело

Цветанка Ризова е на ръба на анорексията, узна HotArena.

 

Тази теория констатираха фотографите на вестник „Ретро“. Водещата на „Лице в лице“ е отслабнала драстично и коленете й вече са по-широки от бедрата й. Тя не хапвала нищо по цели дни и буквално била с разстроена психика, споделят нейни колеги. Ризова тежала около 47 кг., но това не й стигало и постоянно смятала, че не е достатъчно слаба.

 

Причината за шокиращата й мания, която е на път да я доведе до сериозно заболяване, е страхът й, че вече е на възраст и не е достатъчно красива за новия си мъж, който е с няколко години по-млад от нея. Ризова била в истерия, че някоя красавица ще й отмъкне любимия, заради когото се разведе с бащата на сина си.

 

Друга голяма болка на водещата била професията на новия й мъж. Веселин е лекар и в момента практикува в отделението по ортопедия и травматология към Медицинския институт на МВР, където бил заобиколен от млади сестри и лекарки. Затова Ризова го ревнувала бясно. Според запознати обаче това било напълно неоснователно, защото Веселин бил луд по водещата и друга жена не го впечатлявала.

 

Самият той също ревнувал водещата, която не е за подценяване и била ухажвана от бизнесмени и политици. Освен това фотографите на „Ретро“ видяха, че и хубави момчета, нейни колеги от телевизията, които се надпреварват да й помагат в работата. Един от тях дори бе засечен да й паркира колата.

Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico