Daily Archives: август 8, 2018

Милянкова кърми децата си до 4-годишни (Фото в галерията)

Милянкова кърми децата си до 4-годишни (Фото в галерията)

Моделката Ирена Милянкова кърми децата си до последно.

 

„Ако мога и до първи клас бих ги кърмила, толкова съм свикнала с това божествено усещане, не искам никой да ми го отнема“, признава тя пред приятелки, научи „Галерия“.

 

Бившата на Росен Чолов – Чолата е на крилете на нова любов, и съвсем естествено за нея, наскоро го дари с второ дете. Красавицата, която се пробва и като актриса, вече има четирима наследници от първия си мъж. Тя дори стана баба, но продължава да ражда, а към кърменето е не просто пристрастена, тя буквално го издига в култ.

 

Средно Ирена дарява с млякото си децата си, докато навършат 4 години, а най-малките й рожби сега не правят изключение от тази традиция.

 

Наскоро тя се довери на професионална фотографка, която запечата този неповторим момент – на снимката Милянкова кърми тандемно бебето си Лилия, и по-голямото им момиче от брокера Никола Чолаков – Виктория.

 

Някои обвиняват блондинката, че се е вкопчила в децата си и дори кърменето й е продиктувано от егоистични подбуди, но Ирена е толкова отдадена и грижовна към тях, че всеки би й простил подобно залитане. 

 

Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico

Пиян и дрогиран шофьор помете 6 момичета в Китен

Пиян и дрогиран шофьор помете 6 момичета в КитенПиян и надрусан с БМВ помете шестима пешеходци в Китен. Вчера около 20.55 часа на ул. „Корал“ в курортния град, до почивна база „Морско утро“, в условията на десен завой, поради движение с несъобразена скорост и загуба на контрол самостоятелно катастрофира, излизайки вляво от пътното платно, блъскайки шест пешеходци и преобръщайки се по таван лек автомобил „БМВ 320“, със софийска регистрация, съобщава burgas24.bg.

Автомобилът е управляван от 31-годишния Д.С. от София. С него се придвижвали и двамата софиянци В.А., 37- годишен и И.Ф., 33-годишен.

От ПТП-то са пострадали пешеходците Я.Л., 17-годишна от Лом. Тя е транспортирана до болница „Бургасмед“ с фрактура на шиен прешлен. 17-годишните момичета Г.Г. и Н.К., също от Лом са транспортирани до болница „Бургасмед“ с травматичен шок.

Е.Г., 18- годишна, С.Я., 18- годишна и сестра й – В.Я., 15 -годишна, и трите от Лом са прегледани на място от медицински екип на Центъра за спешна помощ в Царево и освободени.

Водачът на автомобила – Д.С., с девет годишен шофьорски стаж, е тестван за употреба на алкохол, като дрегерът отчел положителна проба – 0,92 промила. Тестван е и за употреба на наркотични или упойващи вещества, като апаратът отчел положителна проба за употреба на амфетамин.

Той е задържан е за срок от 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Доктори осакатили Силвия Кацарова, левият й крак станал по-къс с 4 см

Доктори осакатили Силвия Кацарова, левият й крак станал по-къс с 4 см

Доктори са осакатили Силвия Кацарова и след смяна на тазобедрената става звездата е окуцяла като левият й крак станал 4 см по-къс, научи HotArena.

Две дискови хернии и изкривяване на гръбначния стълб са част от уврежданията след неуспешната операция за смяна на ставата. За да се компенсират проблемите й правили специални стелки за левия крак, за да може да се движи по сцената. Кацарова продължава да твърди, че тази операция е по-скоро лош късмет. През всичкото това време тя е била на силни обезболяващи, пиела е множество антибиотици, които увреждат стомаха и черния дроб.

Наскоро певицата си направи операция в Плевен, за да реши проблема. Сега обаче й предстои още една, която Силвия не знае кога ще бъде, пише „Телеграф“. Първият концерт на изпълнителката след операцията ще бъде на 19 август за празника на гр. Оряхово.

Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico

Разделно събиране на боклука в Свиленград

Разделно събиране на боклука в СвиленградПроектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Околна среда 2014-2020 г.”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие, Административен договор за безвъзмездна финансова помощ № BG16M1OP002-2.005-0010. Бенефициент е община Свиленград.

Проектът бе представен на начална пресконференция. Ръководителят му – инж. Иванка Димитрова, представи финансирането, целите, дейностите и очакваните резултати от реализацията му. Общата стойност на проекта е 3 564 395,85 лева, от които от Европейския фонд за регионално развитие 2 284 730,03 лева и национално съфинансиране 403 187,65 лева. Община Свиленград участва с 876 478,38 лева общинско съфинансиране. Срокът на проекта е 24 месеца.

Целите на проекта са: намаляване на количеството депонирани битови отпадъци, вкл. и биоразградими, от всички населени места на територията на община Свиленград; осигуряване на допълнителна инфраструктура за разделно събиране и рециклиране чрез компостиране на зелени и биоразградими отпадъци.

Дейностите включват работно проектиране, съгласуване и одобрение на инвестиционния проект и изпълнение на строително-монтажни работи по изграждане на инсталация за компостиране на зелени и биоразградими отпадъци и съпътстваща инфраструктура. Ще бъдат доставени машини и съоръжения за инсталацията, транспортни средства и съдове за събиране на отпадъка – кафяви и зелени кофи (240 л) и 3 куб.м контейнери. След официално откриване на обекта ще бъде избран оператор за експлоатация и стопанисване на изградената компостираща инсталация. Ще се проведат три срещи с населението и ще се разпространяват рекламно-информационни материали – брошури, книжки и др.

В резултат от изпълнението на проекта ще се изгради и въведе в експлоатация модерна инсталация за компостиране на разделно събрани зелени и биоразградими битови отпадъци с капацитет 3 000 тона годишно. Тя ще обхваща всички населени места на общината и ще обслужва население от 22 500 души. Очаква се това да доведе до намаляване на общото количество депонирани битови отпадъци на Регионалното депо в Харманли от 7 796 тона на година до 4 921 тона, а общото количество на депонираните биоразградими битови отпадъци от 5 110,78 тона на година да намалее до 3 325,63 тона.

Реализацията на проекта ще предостави нов тип услуга за ефективно и екологосъобразно управление на отпадъците в община Свиленград и ще подобри качеството на околната среда чрез намаляване на свързаните с депонирането на отпадъци вредни емисии.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico