Daily Archives: септември 3, 2018

Четвърта поредна победа за футболния “Спартак” – Плевен

Четвърта поредна победа за футболния “Спартак” – Плевенfutbol1Отборът на „Спартак“ – Плевен продължава победния си ход като записа четвърта поредна победа от началото на шампионата в Северозападната Трета лига. Плевенчани надиграха с 2:0 като гост “Локомотив” – Мездра.
Съдийската бригада беше ръководена от главния рефер Николай Малджански, асистираха му Даниел Цолов и Владимир Вълов, и тримата от Монтана. От Видин бяха четвъртият рефер – Николай Щирков и делегатът Иван Маринов.
Головете за плевенчани вкараха Цветан Петров в 53-та минута и Ивайло Иванов в 85-та мин. До момента футболистите на „Спартак“ нямат допуснат гол във вратата си, а тимът е с пълния набор от точки – 12.

Powered by WPeMatico

Утре започва ремонтът на участъка от пътя Своге – София

Утре започва ремонтът на участъка от пътя Своге – Софияpatja svogeУтре, 3 септември, започва ремонтът на участъка от път II-16 Своге – София където стана тежкият пътен инцидент, инфирмират от АПИ.
Отсечката първо ще се фрезова, а след това ще се преасфалтира. Досега предприемането на ремонтни дейности беше невъзможно поради извършваните процесуално-следствени работи.
В останалите участъци от път II-16, в които са констатирани дефекти до момента Изпълнителят Сдружение „Трейс Своге“ е извършил следните строително-монтажни работи:  изкърпени са  всички дупки и неравности от км 23+000 до км 52+000. Това е участъкът малко след тунел „Елисейна“ до град  Своге.
Ремонтирани са и две пропадания при км 71+000 – след разклона за село Ромча,  и при км 73+000 – в Искърскотото дефиле. 
Вчера и днес служители на ОПУ – София  са направили оглед на всички пътни знаци  и където е било необходимо е премахната избуялата от дъждовете  растителност за осигуряване на по-добра видимост за шофьорите.

Powered by WPeMatico