Daily Archives: септември 17, 2018

Турнир по спортен бридж в памет на Панайот Узунов

Турнир по спортен бридж в памет на Панайот Узуновsporten bridjВ неделя, 16 септември, в Плевен се проведе турнир по спортен бридж за двойки в памет на плевенският бриджор Панайот Узунов. В турнира взеха участие 8 двойки от Плевен, Ловеч, Червен Бряг и Белене. Те играха общо 42 дона в 2 сесии.Първото място спечели двойката от Плевен Слави Алексиев – Иван Симеонов,които спечелиха 150 точки от 252 възможни. Второ и трето място поделиха двойките Денислав Пеевски – Цветан Груев и Веселин Узунов – Пламен Балев, и двете от Плевен, които спечелиха по 140 точки. Турнирът се провежда за девети път и е част от комплекс от състезания по дисциплини, които доцент полковник Панайот Узунов е практикувал, а именно футбол, хандбал, тенис, бридж, шахмат и математика, организирани от негови колеги от бившето ВНВВУ“Г.Бенковски“.

Powered by WPeMatico

Цветанов изпрати най-малката си дъщеря в първи клас

Цветанов изпрати най-малката си дъщеря в първи класЗа трети път със съпругата ми Деси изпитахме радостта да изпратим първокласничка – най-малката ни дъщеря София.

Това написа на личната си страница във фейсбук председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. Ето какво още сподели от радостния момент:

„Вълнението е толкова голямо, колкото и преди години, когато тръгна на училище най-голямата ни дъщеря Гергана. Пожелавам на всички ученици, на техните учители и родители, много щастие и здраве!“.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Ексклузивно в HotArena! Любен Дилов и палавата ПР-ка Ангелина Ангелова сложиха КРАЙ на уж тайната си връзка! Брюнетката заби нов баровец

Ексклузивно в HotArena! Любен Дилов и палавата ПР-ка Ангелина Ангелова сложиха КРАЙ на уж тайната си връзка! Брюнетката заби нов баровец

След като цяло лято Любен Дилов син и Ангелина Ангелова мачкаха чаршафите, наскоро ВИП двойката е сложила край на връзката си, научи HotArena.

 

 

Според едната версия Дилов й бил шута, а според друга – това е съвместно взето решение. HotArena научи, че Ангелова отскоро има ново гадже. Мъжът, който в момента е до нея, бил много по – богат от интелектуалеца Любен Дилов.

 

 

Ангелина напомни за персоната си покрай участието си преди няколко седмици в кулинарното шоу „Черешката на тортата“. Освен, че се похвали, че е директор на две фирми и ПР, тя е писател, журналист и ТВ репортер.

 

 

Бившият й мъж е победителят от четвърти сезон на „Биг Брадър“ Георги Алурков, от когото има син. Известна е и с връзката си с параолимпиеца Михаил Христов, който към днешна дата е депутат от БСП. Изненадващо наскоро тя призна, че са се разделили, макар че се водеха сгодени и се очакваше да вдигнат сватба.

 

 

След него тя любеше тайно Любен Дилов – син, както стана ясно, но и тази афера вече е в миналото. Да видим докъде ще стигне поредната й любовна авантюра, в която Ангелова се е впуснала с новия човек до себе си…

 

Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico

„БДЖ – Пътнически превози” ЕООД предоставя намаления за ученици и студенти

„БДЖ – Пътнически превози” ЕООД предоставя намаления за ученици и студентиbdj-vlakВъв връзка с началото на учебната година в училищата и предстоящия старт на академичната година във висшите учебни заведения, „БДЖ – Пътнически превози” ЕООД напомня, че всички учащи на възраст до 26 навършени години (ученици, студенти и докторанти редовно обучение) имат право да пътуват с 50% намаление от редовната цена на билета във втора класа на всички пътнически и бързи влакове.
За да могат младите клиенти на националния железопътен превозвач да ползват тази отстъпка, е необходимо да си закупят железопътна карта „Учащ”. Картата се издава във всички железопътни гари и бюра в страната срещу снимка и уверение от съответното учебно заведение. При представяне на снимката и необходимия документ, картата се издава веднага на място. Цената на железопътна карта „Учащ” е 1.00 лв. и е валидна от 1-и октомври до 30-и септември на следващата година.
„БДЖ – Пътнически превози” ЕООД предлага и допълнителни преференции за  всички ученици и студенти, които са закупили железопътна карта „Учащ”. Срещу тази карта, учащите могат да закупят отново с 50 % отстъпка и абонаментна карта за един или три месеца, като по този начин цената на всяко тяхно пътуване ще бъде още по-ниска. Допълнително предимство е фактът, че абонаментните карти важат за пътуване както с пътнически, така и с бърз влак, без да се доплаща разлика в цената заради различната категория на влака.
Учащите на възраст до 26 навършени години ползват допълнителни намаления и при пътувания в група. „БДЖ – Пътнически превози” ЕООД предлага 75 % намаление от редовната цена на билетите за организирани групи от минимум 10 души. За целта е необходимо да се представи писмо и поименен списък в два екземпляра с посочени дати на раждане на участниците в групата, заверени с подпис и печат от учебното заведение. В случай, че пътуващите в групата ученици или студенти са от различни учебни заведения, тогава те задължително трябва да представят и железопътна карта „Учащ”. Преподавателите, които придружават  групата (1 преподавател на 10 учащи), ползват също 75 % намаление от цената на билета.
За улеснение на учебните заведения, „БДЖ – Пътнически превози” ЕООД предлага унифициран формуляр за заявка за групово пътуване. Този формуляр, както и пълното съдържание на регламента за организиране на групови пътувания, са публикувани на официалната интернет страница на дружеството (www.bdz.bg).
Ръководството на националния железопътен превозвач пожелава на всички ученици и студенти успешна учебна година!

Powered by WPeMatico

Входът за НАП – Плевен временно ще е откъм театъра

Входът за НАП – Плевен временно ще е откъм театъраNAP PlevenУведомяваме клиентите на офис на НАП Плевен, че поради ремонтни дейности от 20.09.2018 г. входът на сградата на ул. „Дойран“ 43 ще бъде временно затворен. За този период ще се ползва входа на ул. „Васил Левски“ 152 / от към театъра/.
От ибституцията се извиняват за причиненото неудобство.

Powered by WPeMatico