Daily Archives: октомври 2, 2018

Заради ремонт на път се въвежда временна организация на движението в части на Червен бряг

Заради ремонт на път се въвежда временна организация на движението в части на Червен бряг

Във връзка с продължаващия ремонт на републикански път III – 306 от 3 октомври започват ремонтни дейности на отсечката под жп линиите срещу бл. 112 в Червен бряг. За целта се прави временна организация на движението по маршрут: ул. „Софроний Врачански”-бул. „Христо Ботев”-ул. „Радомирска”- път III – 306/покрай Градския стадион/ и разклона за с. Горник /до бензиностанция „Юриеви”/

От 5 октомври поради поставяне на цялостна хидроизолация и окончателно асфалтиране се затваря мостът над река Златна Панега на път III – 306 за една седмица.

Временна организация по маршрут: Пети квартал – Маркова могила – с. Девенци.

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Не пускат коли през ГКПП „Капитан Петко войвода“

Не пускат коли през ГКПП „Капитан Петко войвода“Преустановено е пропускането на автомобили през ГКПП Капитан Петко войвода – Орменион заради аварирал камион. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

Товарен автомобил се е завъртял на пътя непосредствено преди ГКПП Капитан Петко войвода, на гръцка територия. Камионът е затворил двете платна и движението временно е преустановено.

Към момента има натрупване около 1 км автомобили на изход от България.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Анастасия може и сама! Фолк дивата слага ламинат, не разчита на мъж

Анастасия може и сама! Фолк дивата слага ламинат, не разчита на мъж

Фолк дивата Анастасия се справя и сама! Блондинката не се нуждае от мъж и сама слага ламината в новия си дом, видяха потребители на социалните мрежи.Мъжете в живота й са я направили по-силна и борбена, сподели тя неотдавна. Вместо да разчита на някой, изпълнителката запретна ръкави и се зае с ремонтна дейност без грам капризи. Анастасия замени токчетата и късите рокли с бормашина и видимо се справя отлично.

 

   <p><strong><a href="https://blockads.fivefilters.org/">Let's block ads!</a></strong> <a href="https://blockads.fivefilters.org/acceptable.html">(Why?)</a></p><p class="wpematico_credit"><small>Powered by <a href="http://www.wpematico.com" target="_blank">WPeMatico</a></small>

Борисов: Държим самолетите да са нови, ако стане война пилотите ни да не са пушечно месо

Борисов: Държим самолетите да са нови, ако стане война пилотите ни да не са пушечно месоМинистър-председателя Бойко Борисов и министърът на младежта и спорта Красен Кралев откриха обновения Зимен дворец в София, съобщи Novini.bg.

„Спомняте си този проект в кабинета „Орешарски“ беше за 35 млн. лв., на борците срещу корупцията го казвам“, заяви Борисов преди откриването. Ремонтът е струвал общо 5 млн. лв. на държавата.

„Да поздравим спортното министерство за световното по художествена гимнастика и волейбол. Да, ще направим това. Хубаво е за България, когато има някаква кауза, както беше волейболът, председателството на ЕС. Мисля, че едно такова нещо ще ни мобилизира. Ако заведем метрото до лифта – от метрото, на лифта и ски пистата. Възможно е да се направи“, коментира Борисов идеята София да приеме младежка Зимна олимпиада.

Борисов заяви, че по никакъв начин не напада президентската институция. „Единствените, които ни нападат са те“. „Президентът отиде на волейбол във Варна, аз не съм бил на нито един, отиде на гимнастика, аз не съм отишъл. Задавате ми този въпрос, за да може президентът да е в новините, а не спортната зала, в която щяха да потънат 50 млн., а не да я направим за 5“, ядоса се Борисов на журналистка.

Премиерът коментира референдума в Македония. „Всеки един народ сам определя съдбата си. Ние ги подкрепяме по европейския им път. Не можем да се месим във вътрешната политика на Македония“.

„Най-добрите самолети са участвали в конкурса на България. Ние държим самолетите да са нови. Недай си Боже ако стане война, не искам пилотите ни да са пушечно месо. Ще предложа на министър Каракачанов да покани и летците от Граф Игнатиево да влязат в комисията по избора, защото те ще летят на тях, те са най-добрите“, подчерта министър-председателят на страната.

Той напомни, че винаги сам си носи отговорността.

„Борбата с корупцията, олигархията, контрабандата, става възможно всяка година да има повече 150 млн. лв. в бюджета. Така съм обещал. Сутринта се чух с Мая Манолова по телефона. Тя поиска 105 млн., аз дадох 150. Синдикатите са против, възложил съм на парламентарната група на ГЕРБ, възложил съм на социалния министър трите закона да ги вкарат и гледат заедно. Най-лесно е да кажеш „Бойко отговаря“. Да, Бойко отговаря. Аз съм поел ангажимент в новия бюджет да има 150 млн. лв. повече. Моята работа е да събера парите чрез НАП, ДАНС и полицията. Ще има повече пари за социални дейности, сутринта говорих с Горанов. Разбрахме се в коалиционния съвет, че ще дадем за тези дейности 150 млн. лв. повече. Оттам нататък парламентаристите да го гласуват и приемат“, изтъкна премиерът. И допълни, че тези пари са повече от целия бюджет за култура.

„Кирил Ананиев се опитва да направи реформа, но всички са срещу тази реформа“, каза още Борисов.

Припомняме, че реконструкцията на спортната сграда започна през септември миналата година. Ремонт на съоръжението не беше правен от откриването му през 1983 г. Стойността на обновяването е 4 млн. лева. 3 млн. лева от тях гарантиран резултат за енергийна ефективност, а останалият 1 млн. лв. е предназначен за 10-годишен кредит за строително-монтажни дейности.

Ремонтът беше извършен без да се прекъсва тренировъчната и състезателна дейност на спортистите.

След приключване на ремонтните дейности залата разполага с изцяло обновени помещения, обновена голяма зала за тренировки с ново осветление, лекарски кабинет, нови съблекални, чийто брой е увеличен двойно.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Синът на шеф Петров става даскал! Ще преподава във Виетнам (Ето какво)

Синът на шеф Петров става даскал! Ще преподава във Виетнам (Ето какво)

Синът на популярния готвач шеф Петров ще става даскал, научи HotArena.

 

Веселин ще преподава древно българско бойно изкуство във Виетнам. Щастливата новина съобщи гордият татко в официалния си профил в социалната мрежа Фейсбук.

 

Весо отива към Азия да преподава древно бойно изкуство! В началото бях против, чудех се как да го накарам да не го прави… После се сетих, че лудият ни път на българите е един вечен кръговрат. Следвайки дедите ни, които са създали тук мощна цивилизация, пак една част от тях се е запътила за Азия в началото на бронзовата епоха, явно има нещо, което да свърши там, въпреки че и това е бил поводът, който се опитват да ни втълпят, че ние българите идваме от там, а правилният глагол е „връщаме“. На добър път, сине, отиди и ги зарази с красотата, с която са се борели дедите ти мизи. Аз ще си търся истинската храна, която ще върне духа на лъва в българина, който вече хилядолетие му хвърлят помия свинска и му казват, че езикът му е свински и той грухти“, пише Борис, споделяйки фото на младия талант, цитира „Телеграф“.

 

Веселин всъщност е по-големият и познат за ТВ зрителите син. Докато бе в звездната къща на „ВИП Брадър“, шеф Петров си позволи да скочи на Дани Златков, плашейки го именно с Весо. Тогава готвачът подчерта, че момчето не е някакъв уличен побойник, а професионалист и за това не е редно хора с възрастта на БГ Роналдо да му повишават тон.

Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico