Daily Archives: октомври 3, 2018

Изоставена раница пред парламента вдигна на крак службите

Изоставена раница пред парламента вдигна на крак службитеИзоставена раница пред сградата на парламента вдигна на крак столичната полиция. На място бяха изпратени екипи на полицията и пожарната. Спряно бе движението пред парламента по бул. „Цар Освободител” между БАН и СУ „Св. Климент Охридски”.

На място пристигнаха и екипи на ДОТИ. Не се стигна до контролиран взрив. Раницата бе сканирана и отворена, а вътре са намерени торбичка и кутия от сладолед.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Майката на Нора Недкова се стопи от нерви заради резила на щерка си

Майката на Нора Недкова се стопи от нерви заради резила на щерка си

Плеймейтката Нора Недкова стана причина майка й да заслабне драстично и да изглежда стряскащо изпита, видя HotArena.

 

Юлияна винаги е била в добра форма и не е имала излишни килограми, но  толкова кльощава приятелките й не са я виждали досега.

 

Тя се е стопила от нерви, не можем да я познаем, въпреки че се старае да не й личи и да избягва темата“, споделят те. Силно притеснени са за състоянието й, защото я познават като чувствителна и деликатна натура. Поведението на дъщерята на бившия кандидат-кмет на Варна и бос на „Златни пясъци“ АД Николай Недков е толкова скандално и неприемливо, че всеки родител би потънал от срам, коментират още близки на семейството, писа „Галерия“.

 

Самият Недков също е вдигнал ръце от силиконката. И макар в началото на публичните й изяви да се опитвал да я защити и да й налее  разум, той вече се отчаял, защото Нора не искала да попие нищо от мъдрите му наставления.

 

В момента Юлияна Недкова ръководи воден атракцион в курортния комплекс, отдала се е на благотворителност и различни ангажименти, само и само да не мисли за проблемите на семейството си.

 

В социалната мрежа тя не публикува общи снимки освен на сина си, който явно е единствената й утеха и повод за гордост.

 

Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico

Първанов: Северна Македония няма да я бъде

Първанов: Северна Македония няма да я бъдеСега е моментът да вземем инициативата. Северна Македония няма да я бъде. Не виждам какво ще накара македонците да отстъпят от тази позиция. Всеки опит да се наложи това, ще доведе до конфликти“, прогнозира пред bTV президентът на България (2002 г. – 2012 г.) Георги Първанов.

Ако досега имаше етническа нетолерантност в Македония, сега има тежка политическа конфронтация. Референдумът в Македония бе неуспешен. Негласуването е вот срещу промяната на името не толкова срещу евроатлантическата ориентация на страната.

Според него в този случай, трябва да преценим какъв е българският интерес. „Сега е моментът да вземем инициативата. Северна Македония няма да я бъде. Нека се върнем към изконното име, с което ние сме признали Македония – Илинденска. Не виждам какво ще накара македонците да отстъпят от тази позиция. Всеки опит да се наложи това, ще доведе до конфликти“, прогнозира Първанов.

„Стратезите на Запада и НАТО сгрешиха, като обявиха Македония за фронтова държава. Няма защо да се бърза със смяна на името. Трябва да мислим какъв е интересът на България и на населението в Македония. Тази страна трябва да влезе в Алианса силна и стабилна“, смята Първанов.

Той припомни, че от АБВ не веднъж са настоявали да не оставаме спора за името на Македония само между Скопие и Гърция.

Той коментира и оценката на Росен Плевнелиев към настоящият президент Румен Радев, а именно – нула за външната политика. Първанов не се съгласи с нея.

„Това не е добър тон. Аз съм бил критичен и към двамата. Нека това да са критики по политики и стратегии, да не си позволяваме да прескачаме границите на добрите човешки отношения. Крайно време е да се преодолее това разделение, защото даваме много лоши сигнали навън.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Закопчаха бившия мъж на Емилия, отмъкнал трактор за 100 бона

Закопчаха бившия мъж на Емилия, отмъкнал трактор за 100 бона

Бившият съпруг на фолкдивата  Емилия – Красимир Димов- Бойса е бил арестуван за кражба на трактор за близо 100 бона. Той е обвинен за изчезването на суперскъп японски трактор марка „Кубота“, пише „Телеграф“.

До бившия на Емилия полицаите стигнали по време на хайка срещу каналджии и нелегални мигранти край Свиленград. Докато гонели каналджиите, полицаите се натъкнали на доказателства и свидетели, които уличили Бойса като замесен в изчезването на селскостопанската машина. Кражбата, станала на 28 август. След три дни полицаите го открили в стопанска постройка в Тополвоград.

Още тогава от районната прокуратура в Свиленград са образували досъдебно производство. Операцията по задържането на Красимир Димов е извършена на 26 септември. Той вече е освободен. Състав на Районен съд Свиленград е постановил мярка за неотклонение – парична гаранция от 1500 лв. на Бойса. От прокуратурата съобщиха, че ще протестират решението. Бойса е известен с бизнеса си не само в митничарския Свиленград, а и в много други градове. Преди време от него се заинтересува комисията “Кушлев”, която го проверяваше за незаконно придобити имоти. Миналата година „Мерцедесът” ми бе взривен, а през 2008 година крадци задигнаха златни накити от дома му.

Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico

Община Червен бряг

Община Червен брягВОЕННО ОКРЪЖИЕ – ПЛЕВЕН5800, Плевен, ул.”Сан Стефано” № 43А, тел.064 822 921, факс: 064 828 135,

e-mail: vo-pleven@comd.bg

СВОБОДНИ РАБОТНИ МЕСТА в БА

Към 01.10.2018г.

Със заповед № ОХ–732/30.08.2018 г. на министъра на отбраната е разкрита процедура за обявяване на 110 (сто и десет)  матроски (войнишки) длъжности във формирования от Военноморските сили за приемане на военна служба на лица, завършили граждански, средни или висши училища в страната и в чужбина

СРОК ЗА ПОДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИ ВЪВ ВОЕННО ОКРЪЖИЕ – ПЛЕВЕН  до 02.11.2018 г.

Със заповед  ОХ-697/22.08.2018г. на министъра на  отбраната на Република България е разкрита процедура по обявяване на длъжности за приемане на военна служба на лица, завършили граждански, средни или висши училища, във военни формирования както следва:

1  За 68 бригада Специални сили (военно формирование 32990) в гарнизон Пловдив – 28 длъжности.

Срокът за подаване на документи във ВО – Плевен е до 09.11.2018г.

Обявяване на 1 (една) вакантна длъжност за офицер във военно

формирование 52090 – Долна Митрополия от състава на Военновъздушните сили, която следва да се заеме от лице, изпълнявало военна служба (кадрова военна служба) съгласно зап. № ОХ – 775 от 20.09.2018 г.

СРОК ЗА ПОДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИ ВЪВ ВОЕННО ОКРЪЖИЕ – ПЛЕВЕН

до 08.10.2018 г.

Община Червен Бряг и Община Кнежа

 Повече информация относно документите, условията и сроковете за кандидатстване може да получите в стая 703 на община Ч. Бряг (вторник и четвъртък) и в стая 112 на община Кнежа (понеделник, сряда, и петък)

На сайта на Министерството на отбраната в секция документи:

https://www.mod.bg/bg/documents.html

На сайта на община Червен Бряг в секция обяви:

http://chervenbryag.bg

На сайта на община Кнежа в секция новини:

http://www.kneja.acstre.com

За справки:

GSM 0886851886

Obiavi01102018
]]>Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico