Daily Archives: октомври 23, 2018

Обявиха три неучебни дни за учениците от Червен бряг след затварянето на моста на изхода Червен бряг – Горник

Обявиха три неучебни дни за учениците от Червен бряг след затварянето на моста на изхода Червен бряг – Горник

Във връзка с усложнената пътна обстановка след затваряне на моста на изхода Червен бряг – Горник и на основание правомощията на кмета по чл. 105, ал. 3 от ЗПУО, със заповед на кмета – дните 24, 25 и 26 октомври се обявяват за неучебни за учениците /присъствени за педагогически и непедагогически персонал/. Това съобщиха от пресцентъра на местната администрация.

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Отборът на СКШ „Спартак Плевен XXI“ е държавен вицешампион за мъже над 50 години

Отборът на СКШ „Спартак Плевен XXI“ е държавен вицешампион за мъже над 50 годиниshah senjoriНа 19 и 20 октомври в Червен бряг се проведе държавното отборно първенство за сеньори. Червен бряг от години е домакин на това първенство, което до този момент се провеждаше за състезатели над 60 години при мъжете и над 50 години при жените. За пръв път от тази година бяха въведени две възрастови групи – над 50 и над 65 години. Участваха 9 клуба от страната. Отборите бяха съставени от трима състезатели при мъжете и двама при жените плюс една резерва. Отлично се представи отборът на „Спартак Плевен XXI“ при мъжете над 50 години, информира Чавдар Андреев от клуба. Той победи последователно отборите на „Пловдив“ с 3:0, домакините от „Михаил Тал“ с 2.5:0.5 и в последната среща в пряк двубой за първото място отстъпи на „Виктори“ (Благоевград) с 1:2. Плевенчани играха в състав мс Емил Шукин, Цако Иванов, Иван Василев и Цвятко Цеков. Майсторът на спорта Емил Шукин бе обявен за най-добър състезател на турнира, след като постигна само победи на първа дъска, включително и над бившия шампион на България, международния майстор Валентин Памбукчиян („Виктори“ – Благоевград).
Плевенчани взеха още един медал – при жените над 65 години, където Цветана Петрова и Веска Докова станаха трети.
Следващото състезание на „Спартак Плевен XXI ще е от 31 октомври до 4 ноември в Кранево, където ще се състои Държавното отборно първенство за юноши и девойки.

Powered by WPeMatico