Daily Archives: октомври 23, 2018

Обявиха три неучебни дни за учениците от Червен бряг след затварянето на моста на изхода Червен бряг – Горник

Обявиха три неучебни дни за учениците от Червен бряг след затварянето на моста на изхода Червен бряг – Горник

Във връзка с усложнената пътна обстановка след затваряне на моста на изхода Червен бряг – Горник и на основание правомощията на кмета по чл. 105, ал. 3 от ЗПУО, със заповед на кмета – дните 24, 25 и 26 октомври се обявяват за неучебни за учениците /присъствени за педагогически и непедагогически персонал/. Това съобщиха от пресцентъра на местната администрация.

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

ВЪВ ВРЪЗКА С УСЛОЖНЕНАТА ПЪТНА ОБСТАНОВКА, СЛЕД ЗАТВАРЯНЕ НА МОСТА НА ИЗХОДА ЧЕРВЕН БРЯГ…

ВЪВ ВРЪЗКА С УСЛОЖНЕНАТА ПЪТНА ОБСТАНОВКА, СЛЕД ЗАТВАРЯНЕ НА МОСТА НА ИЗХОДА ЧЕРВЕН БРЯГ…

СЪОБЩЕНИЕ
ВЪВ ВРЪЗКА С УСЛОЖНЕНАТА ПЪТНА ОБСТАНОВКА, СЛЕД ЗАТВАРЯНЕ НА МОСТА НА ИЗХОДА ЧЕРВЕН БРЯГ – ГОРНИК И НА ОСНОВАНИЕ ПРАВОМОЩИЯТА НА КМЕТА ПО ЧЛ. 105, АЛ. 3 ОТ ЗПУО, СЪС ЗАПОВЕД НА КМЕТА – ДНИТЕ 24, 25 И 26 ОКТОМВРИ СЕ ОБЯВЯВАТ ЗА НЕУЧЕБНИ ЗА УЧЕНИЦИТЕ /ПРИСЪСТВЕНИ ЗА ПЕДАГОГИЧЕСКИ И НЕПЕДАГОГИЧЕСКИ ПЕРСОНАЛ/.
    <strong><a href="https://blockads.fivefilters.org/">Let's block ads!</a></strong> <a href="https://blockads.fivefilters.org/acceptable.html">(Why?)</a></p><p class="wpematico_credit"><small>Powered by <a href="http://www.wpematico.com" target="_blank">WPeMatico</a></small>

Нито Симеонов подаде оставка, нито Каракачанов му я поиска

Нито Симеонов подаде оставка, нито Каракачанов му я поискаКабинетът си върши работата, оставката на Валери Симеонов означава да падне правителството. Това каза вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов след Коалиционен съвет на „Обединени патриоти“.

„Изразих моето становище пред г-н Симеонов. Той дълго и нашироко обясни какво е искал да каже и че не е имал предвид да обижда майките. Какво означава оставката на един вицепремиер – падане на правителството. Вчера бях много впечатлен от факта, че г-жа Корнелия Нинова ме призова аз да бъда човекът, който да свали правителството, искайки оставката на Валери Симеонов“, коментира Каракачанов.

Според него, ако Симеонов подаде оставка ДПС и БСП ще се върнат на власт и ще трябва да се разчита на Веселин Марешки.

„За мен това не е алтернатива. Г-н Симеонов малко по-внимателно трябва да подбира думите, с които се изразява. Аз лично не бих използвал подобни думи. За мен това не е решение. Много по-важно е, че правителството си върши работата. Ние говорим за майките на деца с увреждания, но бюджетът от 270 млн. лв. за хората с увреждания се увеличава с 60%. Правителството си е свършило работата и продължава да я върши“, допълни Каракачанов.

Лидерът на „Атака” Волен Сидеров не присъства на Коалиционния съвет на „Обединени патриоти“.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

В петък пускат в продажба билетите за Етър – Славия

В петък пускат в продажба билетите за Етър – Славия,,

В петък ще бъдат пуснати в предварителна продажба билетите за предстоящия мач от 13-ия кръг на Първа лига между отборите на „Етър” и „Славия”. Двубоят е в неделя, 28 октомври, от 15:00 ч. на стадион „Ивайло”.

Цената на билетите остава 8 лв. за възрастни и 4 лв. за студенти, ученици и пенсионери. Те ще се продават в петък на касата пред стадиона от 15:00 до 18:30 ч. и в събота от 10:00 до 18:30 ч. От „Етър Велико Търново” призоваха привържениците да се възползват от предварителната продажба на билетите, за да се избегнат опашките пред касите в часовете преди самия мач.

Образецът на декларацията за придружители на малолетни или непълнолетни лица също може да бъде разпечатана от официалния сайт на клуба и попълнена предварително, за да става по-бързо обслужването на касите преди двубоя. От клуба припомнят, че в деня на мача паркингът пред стадион „Ивайло” трябва да бъде освободен от паркиралите автомобили.

Пенсионери, студенти и ученици, които имат право на намалените билети, задължително трябва да представят документ. Съгласно приетите промени в Закона за опазване на обществения ред при обществени мероприятия вече не се допуска внасянето на алкохол, наркотични вещества, обемисти багажи, храна и напитки на стадиона.

От клуба призоваха привържениците да подкрепят за пореден път „Етър“ във важния мач срещу „Славия“ и да бъдат неговият 12-и играч!
Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico