Daily Archives: октомври 24, 2018

Военни прокурор и следовател спретнали пиянски скандал в заведение в София

Военни прокурор и следовател спретнали пиянски скандал в заведение в СофияНаказателно и дисциплинарно производства са започнати срещу военен прокурор и военен следовател, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

На 22 октомври, около 23,00 ч., в заведение в гр. София, на ул. „Цар Самуил“, военен прокурор /полковник/ и военен следовател /подполковник/ от състава на Военноокръжна прокуратура – София, след употреба на алкохол, са предизвикали скандал с други посетители на заведението.

При излизане пред входа на заведението, военният следовател демонстративно е извадил законно притежаван пистолет „Глок 19“ и пред напусналите вече помещението други граждани е произвел изстрел по метална врата на отсрещна страна. След сигнал на телефон 112, на място са пристигнали патрули на СДВР. При установяване на длъжността на предизвикалите скандала лица в нетрезво състояние /военни магистрати – офицери/ е сигнализирана и Военна полиция.

На мястото на произшествието са повикани военни прокурори и военен следовател, които незабавно са извършили необходимите действия по разследването /оглед, личен обиск и изземване на оръжието и боеприпасите, разпити на свидетели – очевидци/.

Започнато е досъдебно производство за престъпление по чл. 325 НК, като с постановление на главния прокурор разследването е възложено на Военноокръжна прокуратура – Сливен /лицата са магистрати от състава от военната прокуратура в София/.

По разпореждане на главния прокурор Сотир Цацаров, срещу военния прокурор и военния следовател е започнато и дисциплинарно производство, за внасяне до Прокурорската колегия на ВСС на искания за дисциплинарно уволнение на двамата магистрати.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Резултати и класиране след днешните мачове в Югоизточната В група

Резултати и класиране след днешните мачове в Югоизточната В група,,

програма

      <fieldset></fieldset>


          <strong><a href="https://blockads.fivefilters.org/">Let's block ads!</a></strong> <a href="https://blockads.fivefilters.org/acceptable.html">(Why?)</a></p><p class="wpematico_credit"><small>Powered by <a href="http://www.wpematico.com" target="_blank">WPeMatico</a></small>

Окончателно: Кали се раздели и с третия си мъж! Влади й би шута преди месеци и отказва да се върне при нея

Окончателно: Кали се раздели и с третия си мъж! Влади й би шута преди месеци и отказва да се върне при нея

Фолк певицата Кали се е разделила и с третия си мъж, узна HotArena.

 

Изпълнителката на ретро хита „4-4-2“ и Владимир са сложили край на връзката си преди няколко месеца, но упорито криели истината. Инициатор на раздялата бил Влади, а звездата на лекия жанр трудно приемала решението му, тъй като силно го обичала. От тогава насам Кали често изпадала в депресивни състояния и плачела за изгубената любов, писа „Галерия“.

 

Пред приятели певицата споделяла, че не знае каква е реалната причина за разпада на третата й сериозна връзка и не може да разбере защо нещата не са се получили. Тя е категорична, че поне от нейна страна няма трети човек, но не е напълно убедена дали Влади не е залитнал по друга жена.

 

Това не било първото им сериозно скарване. Той често си събирал багажа, но не след дълго се завръщал. Затова и този път Кали не обърнала особено внимание и мислела, че Влади ще се върне. Но това не се случило и с времето тя осъзнала, че раздялата им е окончателна и това я съсипало. Така певицата останала сама с тримата си синове Жоро, Марк и Алекс.

 

Преди сватбата на Фики Стораро и Гюлджан двамата бяха разделени, но на събитието се появиха събрани. Дори тогава певицата се похвали, че Влади й паднал на колене и й подарил пръстен, но при един от скандалите им тя го върнала. През тази пролет двамата бяха на почивка на Малдивите и изглеждаха така, сякаш са в прекрасни отношения. Но след това нещо се е случило и нещата са поели към друга крайност.

Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico

В Червен бряг е задействан кризисният план за действие при аварийни ситуации

В Червен бряг е задействан кризисният план за действие при аварийни ситуации

Областният управител Мирослав Петров днес на място ще посети авариралия мост над река Искър на изхода за Червен бряг и ще се срещне с кмета на общината инж. Данаил Вълов, за да обсъди с него конкретни мерки за действие по отношение на възстановителния процес на мостовото съоръжение. За това информират от Пресцентъра на Областна администрация-Плевен.

След подаване на сигнал на електронната поща на областна администрация за случващото се вчера вечерта областният управител своевременно се е свързал с местната власт, началника на РУО –  Плевен Албена Тотева и институциите, имащи ангажимент за адекватна реакция при създалата се обстановка.

Задействан е общинския план за действие при аварийни ситуации. Обявено е частично бедствено положение за част от територията на Община Червен бряг  в обхват с. Горник, с. Сухаче, с.Лепица, с.Чомаковци, гр. Койнаре и с. Глава, считано от 23.10.2018г. Създадена е временна организация на движението: Червен бряг – Рупци – Радомирци – Горни Дъбник – Писарово – Искър – Глава – Койнаре – Чомаковци – Лепица – Сухаче – Горник. Според решението на общинския кризисен щаб  с дължината на този обходен маршрут „става критично обслужването на болни на хемодиализа, спешни случаи към филиала за спешна медицинска помощ – Червен бряг, движението на училищните автобуси, изпълнение на разписанията на общинската и републиканската транспортни схеми, сметоизвозването, снабдяването на населението със стоки от първа необходимост”.

Още вчера вечерта Мирослав Петров е коментирал с началника на РУО – Плевен възможностите за осъществяване на нормален учебен процес с оглед създалата се ситуация.  В резултат на това със заповед на  инж. Вълов  за три дни, считано от 23-26 октомври, включително, на територията на цялата община Червен бряг са прекратени учебните занятия за всички училища. Нормалният учебен процес ще бъде възобновен на 29 октомври, понеделник, информират от РУО- Плевен.  Заповедта на кмета не касае работата детските заведения на територията на Община Червен бряг.

Снимка: Фейсбук – Червен бряг (област Плевен)

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Млада жена загина при катастрофа на „Тракия“

Млада жена загина при катастрофа на „Тракия“31-годишна жена е загинала при катастрофа на автомагистрала „Тракия“, съобщиха от пресцентъра на МВР. Злополуката е станала около 17:15 часа вчера (23 октомври) в района на 258-ия километър на аутобана.

31-годишната жена от Приморско управлявала лек автомобил Peugeot в посока Бургас, Тя загубила управление над колата, напуснала пътното платно и се преобърнала, вследствие на което е загинала. Пътувала е сама, няма други пострадали участници в движението.

Причините за произшествието се разясняват от „Пътна полиция“-Сливен. По случая е образувано досъдебно производство.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico