Daily Archives: ноември 8, 2018

Съдийски назначения за кръга във Втора лига

Съдийски назначения за кръга във Втора лига,,

10 Ное 2018 г. Събота 14:30 ч.
ФК Ботев Гълъбово – ОФК Поморие
ГС:    Петър Георгиев Кузев    АС1:    Мартин Тодоров Мачев    АС2:    Даниел Пенчев Йорданов
4-ТИ:    Мустафа Севди Шефкет                
СН:    Асен Йорданов Николов     

10 Ное 2018 г. Събота 14:30 ч.
ФК Кариана – ФК Царско село 2015

ГС:    Димитър Димитров Димитров    АС1:    Владимир Ангелов Велев    АС2:    Асен Крумов Крумов
4-ТИ:    Иван Стефанов Иванов                
СН:    Цветан Борисов Трифонов     
 
 

10 Ное 2018 г. Събота 14:30 ч.
ФК Струмска слава 1927 – ПФК Добруджа 1919

ГС:    Васимир Маруан Ел-Хатиб    АС1:    Станислав Лазаров Станев    АС2:    Костадин Димитров Тановчев
4-ТИ:    Християна Красимирова Гутева                
СН:    Крум Добринов Стоилов     
 
 

10 Ное 2018 г. Събота 14:30 ч.
ОФК Пирин ЕООД – ПФК Монтана 1921

ГС:    Димо Стоянов Димов    АС1:    Васил Стоянов Шавов    АС2:    Мурад Шабан Вели
4-ТИ:    Благой Кирилов Манов                
СН:    Стефан Спасов Иванов     
 
 

10 Ное 2018 г. Събота 14:30 ч.
ОФК Несебър – ФК Черноморец Балчик

ГС:    Валентин Георгиев Станчев    АС1:    Тони Бонев Пандарски    АС2:    Николай Неделчев Чакъров
4-ТИ:    Стефан Демирев Павлов                
СН:    Иво Величков Боев     
 
 

10 Ное 2018 г. Събота 14:30 ч.
ОФК Локомотив Горна Оряховица – ФК Локомотив 1929

ГС:    Владимир Вълков Вълков    АС1:    Мирослав Максимов Иванов    АС2:    Георги Петров Георгиев
4-ТИ:    Георги Милков Гинчев                
СН:    Камен Михайлов Алексиев     
 
 

10 Ное 2018 г. Събота 16:00 ч.
ФК Литекс – ПФК Лудогорец АД II

ГС:    Ивелин Венциславов Занев    АС1:    Светослав Станимиров Стойчев    АС2:    Теодор Пешев Петров
4-ТИ:    Ивайло Красимиров Ненков                
СН:    Йосиф Петров Ронков     
 
 

12 Ное 2018 г. Понеделник 17:30 ч.
ФК ЦСКА 1948 – ФК Арда

ГС:    Георги Николов Кабаков    АС1:    Мартин Веселинов Маргаритов    АС2:    Георги Валентинов Стамболджиев
4-ТИ:    Вангел Борисов Вангелов                
СН:    Николай Георгиев Ангелов       

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Мира Добрева в отговор на интервю на Жоро Торнев: Мъжът ми да не се прави – баш него хванах в изневяра!

Мира Добрева в отговор на интервю на Жоро Торнев: Мъжът ми да не се прави – баш него хванах в изневяра!

Когато съпругата ми Мира Добрева излезе от Къщата, питайте я лично кого точно е имала предвид, казвайки във „ВИП Брадър”, че й е изневерявал” – това посъветва Жоро Торнев в миналия брой на в-к „Уикенд“. Режисьорът на „Шоуто на Канала” беше 100% убеден, че думите на жена му не са се отнасяли за него, а за някой предишен неин партньор, научи HotArena.

 

 

А ето как мисли тя: „А, нека Жоро да не се прави на три и половина! Точно него имах предвид. Да не ми се прави, ако обича. Мисля, че не ми е изневерявал само веднъж, но и нямам много доказателства, че е било повече пъти. Не е никак лесно да се мине през това. Но аз го преодолях, без да съсипя семейството си, което показва силата на характера ми. Една изневяра е достатъчен повод да съкрушиш нечий живот, а и своя. Заради нея можеш да съсипеш всичко, градено преди това.

 

 

Първия път, за който се съмнявам и съвсем нямам доказателства, беше малко преди да се оженим. Тоест, простих веднъж. Вторият път беше преди 4 години. Тоест, нося си винаги болката, но и готовността за прошка. Продължавам да вярвам, че който е безгрешен, трябва да хвърли първи камък. Не се мисля за безгрешна, за света вода ненапита. Смятам, че никога не съм застрахована, че и аз няма да направя такова нещо. Разбира се, искам да устоя и на тези години ще мога. С голямо гордост и достойнство минавам през брака и живота си, справям се добре. Склонна съм да забравя и простя изневяра, защото живеем в XXI век и прелюбодейството не е най-голямото зло, което можеш да причиниш“.

 

 

Колкото до това дали Мира е мислила за развод, тя споделя, че са й минавали подобни мисли.

 

 

Мислех, че няма да устоим. Но не сме се разделяли, като изключим един отвратителен следобед. Много дълго говорихме тогава и го помолих да се махне от мен. Просто не исках да го виждам в онзи момент. Нормална женска реакция. Вечерта му се обадих и го помолих да се видим. Аз направих първата крачка. Исках да продължим заедно. Пазя семейството си много здраво“, отсича блондинката.

 

 

Хонорарът си ще похарчи за семейството си: „Всички пари, които идват в едно семейство, са, за да го спасят от фалит и да помогнат нещо да се направи вкъщи (смее се). Имаме доста голям кредит за закупуване на жилище. Първо се мисли за него и след това за всичко останало. Мисля, че ще погася задължението и после ще отидем на някаква екскурзия“.

 

 

Мира не се радва на победата на Наско Колев. Тя се е надявала да спечели Петко, тъй като той на няколко пъти е заставал зад гърба й, за да я подкрепи, споделял е храната си с нея. Въпреки това е предчувствала, че победата ще отиде в ръцете на Наско. По-скоро би се радвала Ваня Костова да спечели, а не някой, който се е пазел през цялото време да не изпусне нервите си и да остане неопетнен.

 

 

Мира харесвам в себе си най-много това, че е доказала, че носи бръчките и торбичките си под очите с достойнство и че няма ботокс. „Повече се одобрявам като човек, отколкото като жена. Цялостното си поведение в Къщата на „ВИП Брадър” мога да оценя като положително“, категорична е тв водещата.

 

Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico

Цацаров поиска имунитета на шестима депутати

Цацаров поиска имунитета на шестима депутатиГлавният прокурор Сотир Цацаров поиска имунитета на шестима народни представители от три парламентарни групи на „БСП за България“, „Воля“ и ГЕРБ. Това са Георги Михайлов и Елена Йончева от левицата, лидерът на „Воля“ и заместник-председател на парламента Веселин Марешки и съпартийците му Кръстина Таскова и Пламен Христов и на депутата от ГЕРБ Борис Кърчев.

Агенция „Фокус“ предаде, че депутатите от БСП Елена Йончева и Георги Михайлов вече са се отказали от имунитетите си.

Исканията касаят разрешение за възбуждане на наказателно производство, на основание чл. 70 ал. 1 от Конституцията на Република България, по отношение на:

Георги Михайлов, народен представител от ПГ „БСП за България“, за престъпления по чл. 219 ал. 3 вр. ал. 1 НК /умишлена безстопанственост/ и по чл. 220 ал. 1 вр. чл. 26 ал. 1 НК /сключване на неизгодни договори/. В СГП са постъпили материали от извършена проверка от отдел „Икономическа полиция“ на СДВР, с предложение за образуване на досъдебно производство. От тях, както и от приложените договори за доставка на медикаменти и консумативи, е видно, че към 31.05.2018 г. задълженията на Специализирана болница за активно лечение на хематологични заболявания- София /СБАЛХЗ ЕАД/ към всички доставчици са в общ размер на 24 359 808 лв. В хода на проверката от служителите на СДВР е установено, че за периода 07.05.2015 г. – 19.04.2017 г. директор на болницата и управител на търговското дружество е бил Георги Михайлов, като в това качество той е сключил преобладаващата част от договорите, последица от които е посоченото финансово състояние на лечебното заведение.

Веселин Марешки, Кръстина Таскова и Пламен Христов, народни представители от ПГ на ПП „Воля“. Спрямо тях, по досъдебно производство, започнало в ОП Варна, са повдигнати и предявени обвинения за престъпления по чл. 213а ал. 2 т. 4 вр. ал. 1 вр. чл. 26 ал. 1 НК /изнудване/. По предявено предно искане на главния прокурор, всеки от тримата народни представители е изразил писменото си съгласие за снемане на имунитет, съобразно чл. 70 ал. 2 от Конституцията. Понастоящем делото е прието по компетентност от Специализираната прокуратура, като наблюдаващият прокурор, с оглед събраните доказателства, е приел, че са налице основания за привличане към наказателна отговорност на Веселин Марешки, Кръстина Тодорова и Пламен Христов и за престъпление по чл. 321 ал. 6 НК /сговаряне на извършване на престъпления, чрез които се цели да се набави имотна облага/. Даденото вече съгласие от народните представители не включва и обвинението за това престъпление. Според тълкуването в Решение № 10 от 27.07.1992 г. по к. д. № 13/92 г. на Конституционния съд на Република България е необходимо повторно сезиране на парламента. Обвиненията касаят дейност на Веселин Марешки като съдружник и управител на „Фармнет“ ООД – Варна, а на Кръстина Таскова и Пламен Христов като регионални мениджъри, свързана с отправени заплахи за увреждане на имуществото към собственици на аптеки, с цел те да бъдат принудени да поемат имуществени задължения – да закупуват лекарства и лекарствени средства само от „Фармнет“ ООД, при неизгодни за тях условия /по-високи цени спрямо другите доставчици/.

Борис Кърчев, народен представител от ПП „ГЕРБ“, за престъпления по чл. 255 ал. 3 вр. ал. 1 т. 2, т. 6 и т. 7 НК /избягване на установяването и плащането на данъчни задължения в особено големи размери/. В резултат на подадени сигнали от гражданин и НПО е започнала проверка, която е установила достатъчно данни за извършено от Борис Кърчев данъчно престъпление – затова, че през месеците юни – юли 2015 г. в гр. Стара Загора, като управляващ „Би Би Си Кейбъл“ ООД избегнал плащането на данъчни задължения в особено големи размери – 320 000 лева ДДС, като потвърдил неистина в подадена Справка – декларация по ЗДДС и използвал документи с невярно съдържание – отчетни регистри и данъчни фактури и приспаднал неследващ се данъчен кредит. В хода на проверките е установено използването на сходна практика за избягване, установяване и плащане на данъчни задължения в особено големи размери и от „КТВ“ ООД. Управляващ съдружник в дружеството от създаването му на 24.03.2005 г. до 24.08.2016 г. е бил Борис Кърчев.

Елена Йончева, народен представител от ПГ „БСП за България“, за престъпление по чл. 253 ал. 5 вр. ал. 1 НК /изпиране на пари в особено големи размери/. Въз основа на постъпил сигнал от народни представители и след извършена проверка, в Специализираната прокуратура е образувано досъдебно производство за такова престъпление – за извършени финансови операции с парични средства, присвоени от „КТБ“ АД /в несъстоятелност/ и са прикривани чрез офшорна компания – „Далий Трейдинг Лимитид“ действителните права върху парични средства на „КТБ“ АД /в несъстоятелност/ в особено големи размери, за които се знае или предполага, че са придобити чрез престъпление по чл. 203 НК и случаят е особено тежък. В хода на разследването е установено, че на 17.04.2012 г., на основание чл. 113 от Търговския закон, едноличният собственик на капитала на „Авторска телевизия“ ЕООД Елена Йончева е взела решение представляваното от нея търговско дружество да учреди съвместно с офшорна компания „Далий Трейдинг Лимитид“ /дружество, регистрирано на 09.02.2011 г., съгласно действащите нормативни актове на територията на Британски Вирджински острови/ юридическо лице с правно организационна форма – дружество с ограничена отговорност и с наименование „Офроуд“ ООД. На 20.04.2012 г., представляващите „Далий Трейдинг Лимитид“ също са взели решение за учредяване на това съвместно дружество с „Авторска телевизия“ ЕООД. В решенията на управителните органи на двете търговски дружества е посочен размера на капитала на новосформираното „Офроуд“ ООД – 10 000 лева, разпределен в 100 дружествени дяла, всеки един с номинална стойност 100 лева. Всеки от учредителите /„Авторска телевизия“ ЕООД и „Далий Трейдинг Лимитид“/, при разпределението на капитала записва по 50 дружествени дяла /по 50 %/, с обща номинална стойност в размер на по 5000 лева. Вноските в капитала са разпределени, както следва:

– съдружникът „Авторска телевизия“ ЕООД, срещу записаните 50 дружествени дяла, се задължава да извърши парична вноска в размер на 5000 лева.;

– съдружникът „Далий Трейдинг Лимитид“, срещу записаните 50 дружествени дяла се задължава да извърши парична вноска в размер на 315 000 лева, от които 310 000 лева /разликата между общата сума на паричната вноска и общата номинална стойност на записаните дружествени дялове/ да бъдат отнесени във фонд „Резервен“ на „Офроуд“ ООД. „Далий Трейдинг Лимитид“ се е задължило след учредяване на „Офроуд“ ООД в Търговския регистър на Република България да направи и допълнителна парична вноска в „Офроуд“ ООД в размер на 250 000 евро или тяхната левова равностойност в срок от 1 година, при годишна лихва 5 %.

Учредителното събрание е проведено на 23.04.2012 г., като за управител и представляващ на новоучреденото търговско дружество „Офроуд“ ООД е избрана Елена Николова Йончева. В това си качество, тя е сключила с „КТБ“ АД Рамков договор за платежни услуги за ЮЛ и ЕТ. Определена е като единствено лице, което има право да се разпорежда със сумите по сметките на „Офроуд“ ООД. На 20.06.2012 г. и 22.06.2012 г. по разплащателната сметка на „Офроуд“ ООД са постъпили договорените суми, включително и валутен превод в евро от „Далий Трейдинг Лимитид“. Предстоят множество действия по разследването, свързани с установяване на начина на разпореждане с тези средства, както и спазване на разпоредбите на данъчното законодателство.

Исканията на главния прокурор касаят разрешение за възбуждане на наказателно производство срещу всеки от народните представители и извършване на действия по разследването, засягащи правата им, както и привличане като обвиняем, при наличие на предпоставките за това, съобразно НПК. Съобразно чл. 31ал. 3 от Конституцията,обвиняемият се смята за невинен до установяване на противното с влязла в сила присъда.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Спрели бойкот в Пирин

Спрели бойкот в Пирин,,

Легендарният роден клуб Пирин (Благоевград) е раздиран от тежка финансова криза. Тя засилва „орлетата“ към Трета лига. Воденият от младия треньор Петър Златинов отбор в момента е на предпоследно 15-о място във втората ни футболна дивизия с едва 12 точки след 13 кръга.

Както е известно, всички в Пирин вече пети месец са без заплати, твърди „Блиц“. Преди гостуването на Черноморец (Балчик), загубено с 1:2 в неделя, очаквано се стигнало до бойкот, след като чашата на търпението преляла от футболистите отказали да пътуват за двубоя, което още повече утежнило задачата пред Петър Златинов.

Ръководството на клуба опитало за момента да замаже положението с раздаване на по 200 лева на играч. Това е сумата, която в Пирин получили през последните 5 месеца!

„Едва ли в момента има друг клуб в професионалния футбол на България, който да е в подобна жестока финансова криза. Положението е доста тревожно. Очевидно Община Благоевград не може да се справя сама с издръжката на футболния отбор. Дано най-после се намерят спонсори, които да помогнат а Пирин“, обявиха от клуоа, цитирани от „Блиц“.

„Кота спорт“ пък твърди, че Общинският съвет на Благоевград е гласувал 200 хиляди лева дотация към вече отпуснатите пари на Пирин. Супата обаче все още не е усвоена. Предполага се, че ато това се случи, футболисти и служители ще получат част от възнагражденията си.

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Звезди и фенове спукаха Златка и чехльото Благо с подигравки! Дават на връзката им не повече от още 3 месеца

Звезди и фенове спукаха Златка и чехльото Благо с подигравки! Дават на връзката им не повече от още 3 месеца

След снощните сеири, които Златка Райкова спретна пред гаджето си Благой Георгиев и останалите съквартиранти, фенове и лица от шоубизнеса спукаха от подигравки връзката й, която е изпълнена с излишно суетене, позьорщина и всеки й предрече скорошен край, узна HotArena.

 

Освен, че нищо не знаят един за друг за трите месеца, през които уж са прекарали заедно, двамата са влезли да правят циркове пред хората, а е трябвало да си стоят в къщи, за да не се излагат толкова много.

 

Оказа се, че Златка прави планове да има дете от него, а той не знае. „Пълна излагация! Как може да искаш дете от човек, който вече е зарязал предните 3???? Ума ми не го побира. Те тез деца за нищо ги нямат“, коментира зрителка.

 

Заради нелепата ревност на Райкова, огромното й его и притеснението й да не се изложи пред камерите, включително и това – какво ще кажат хората, тя спретва дребнав скандал след скандал на любимия си, а съквартирантите остават стъписани как прави от мухата слон  и как по-скоро прави издънки. Благо не може да я разбере, а споровете им като цяло не стават ясни дори на зрителите. Говорим за адски оскъден по обем мозъчен капацитет! И въпреки това той прави компромисите и се признава за виновен, което му довлече етикета „чехльо“.

 

Благо заряза съпругата си Есмер именно заради огромната й ревност и поради тази причина, виждайки същото у настоящата му изгора,  феновете на формата не й дават повече между 1 и 6 месеца заедно. „Тази връзка е обречена“, е всеобщото мнение в нета.

 

Останалите етикети за „звездната“ двойка е, че са „жалки“, „селяндури“, а унижението, на което я          Златка подлага партньора си всеки ден, губи тотално всякаква мъжественост у него, ако изобщо можем да говорим за такава.

 

 

Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico