Daily Archives: ноември 9, 2018

Община Червен бряг съобщава, че поради неотложна технологична обработка на бетоновата площадка на пазара…

Община Червен бряг съобщава, че поради неотложна технологична обработка на бетоновата площадка на пазара…СЪОБЩЕНИЕ

Община Червен бряг съобщава, че поради неотложна технологична обработка на бетоновата площадка на пазара, фирмата-изпълнител ще работи до 23:00 часа днес, 09.11.2018 г., за което поднасяме извинение на гражданите и ги призоваваме към търпение.

Инж. Данаил Вълов

Кмет на община Червен бряг
Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico

СЪОБЩЕНИЕ ПО ЧЛ.32 ОТ СИЛВИЯ МИХАЙЛОВА СЛАВЧЕВА

СЪОБЩЕНИЕ ПО ЧЛ.32 ОТ СИЛВИЯ МИХАЙЛОВА СЛАВЧЕВАСЪОБЩЕНИЕ

по чл.32 от ДОПК

 № 44-С-422/09.11.2018 г.

СИЛВИЯ МИХАЙЛОВА СЛАВЧЕВА
(име/наименование на задълженото лице)

ЕГН / ЛНЧ / Служебен № от регистъра на НАП
ЕИК по БУЛСТАТ
Адрес за кореспонденция гр. София, ул.“Перник“ №138 ап.9 ет.4
Адрес по чл.8 от ДОПК гр. София, ул.“Перник“ №138 ап.9 ет.4
Представлявано от (трите имена на представителя/пълномощника)

Уведомявам Ви, че следва да се явите  в 14-дневен срок от поставяне на настоящото съобщение в Община Червен бряг ул.”Ив.Вазов”№1, партер  при Илиянка Илиева на длъжност ст.инспектор в отдел „Администриране на местните данъци и такси”.

/име-собствено и фамилно на органа по приходите/

от 08:30 до 12:30 часа и от 13:00 до 17:00 часа, за връчване на Акт за установяване на задължение по чл.107, ал.3 от ДОПК № 3455-1/04.09.2018 г. В случай, че не се явите в  почения срок, на основание чл.32, ал.6 от ДОПК, съответния документ/акт ще бъде приложен към преписката и ще се счете за редовно връчен.

ОРГАН ПО ПРИХОДИТЕ: Илиянка Илиеваа

/Име,  Фамилия/

Дата на поставяне: 09.11.2018 г.

Дата на сваляне:     22.11.2018 г. , 17:00 часа
Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Заповед №РД-11-120/07.11.2018 год.

Заповед №РД-11-120/07.11.2018 год.С Ъ О Б Щ Е Н И Е

На основание чл.129 ал.2 от Закона за устройство на територията /ЗУТ/ Община Червен бряг, дирекция „СиА, ОбС и СД”, отдел КРВП съобщава, че е изготвена Заповед №РД-11-120/07.11.2018 год. на Кмета на Община Червен бряг за одобряване на Подробен устройствен план-План за регулация и застрояване /ПУП-ПРЗ/ за УПИ Х „За заведение за социални грижи“ в кв.23 по плана на с. Реселец, община Червен бряг, област Плевен.

    Възложител на проекта е Община Червен бряг

    Изработените устройствени планове са на разположение в стая 204 в Община Червен бряг. Заинтересованите лица могат да я обжалват пред Административен съд гр. Плевен в 14-дневен срок от публикуването на това съобщение, съгласно чл.215, ал.4 от ЗУТ.

Арх. Пламена Агалова

Гл. архитект Община Червен бряг

Дата на обявление: 07.11.2018 год.
Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico

Ути Бачваров ще готви за клиентите на Kaufland в Плевен

Ути Бачваров ще готви за клиентите на Kaufland в ПлевенUti Bachvarov KauflandНа 13 ноември, вторник, клиентите на Kaufland в Плевен ще имат възможността лично да опитат вкусните изкушения на един от най-популярните и обичани кулинари у нас – Ути Бъчваров. Бързо, лесно и вкусно Ути, заедно със своя екип, ще готви за всички от 17:00 до 19:00 часа на паркинга на хипермаркета на ул „Сан Стефано“ 80.  
Събитието е част от съвместна кампания на Kaufland и международната компания за кухненски аксесоари Bergner. От 29 октомври до 31 декември търговската верига предлага ексклузивно около 20 различни вида съдове за готвене от висококачествената серия Vita. Потребителите могат да закупят всеки един от продуктите със 70% намаление от редовната му цена след представяне на необходимия брой промоционални точки, които могат да получат при всяко пазаруване в хипермаркети Kaufland в цялата страна. За всеки 10 лева от стойността на покупката се полага една промоционална точка, като отстъпката се активира при събрани пет.
За да направят потребителите своя информиран избор, по време на събитието Ути ще приготви вкуснотии с разнообразие от продукти на Kaufland, като използва именно промоционалните висококачествени кухненски аксесоари, които се предлагат във всеки от хипермаркетите на веригата в страната. За публиката са предвидени и игри с награди.
Повече за условията на съвместната кампания на Kaufland и Bergner можете да прочетете на специалната секция в сайта на търговската верига.

 

Powered by WPeMatico

Спецсъдът оправда Алексей Петров

Спецсъдът оправда Алексей ПетровСпециализирания съд оправда Алексей Петров 9 години след акция „Октопод“ и 8 години след старта на делото. Той е подсъдим като лидер на организирана престъпна група за изнудване. Заедно с него обвинения имат и още Антон Петров Хамстера, Кирил Топалов, Марчело Джотолов и Янко Попов, припомня в. „24 часа“.

Антон Петров както и Кирил Топалов също бяха оправдани по всички обвинения. Марчело Джотолов и Янко Попов получиха 3 години условно за това че през 2007 година са изнудвали бившия полицай Николай Динков да преведе 180 хил. лева по сметка на Марчело Джотолов.

Двамата са наказани и с глоба от 4000 лева. Делото „Октопод“ започна през декември 2011 г. в Софийския градски съд. Малко преди края му, в началото на 2015 г. той бе прехвърлено в Специализирания съд след като съдийката, която го гледаше в продължение на повече от 3 години Румяна Ченалова, беше уволнена.

Междувременно гражданските ищци също намаляха.

Делото започна през 2010 година, когато бившият съветник в ДАНС беше показно задържан в дома си от антимафиоти. Тогава Петров определи ареста като „политическа репресия“.

Едно от обвиненията срещу Петров отпадна по давност, а през ноември 2015 г. в един и същи ден починаха двама от основните свидетели по делото – Георги Цветанов при катастрофа, а Пламен Устинов заради саморазправа, припомня Dir.bg.

Това е делото „Малък Октопод“. Разселдването на т.нар. „Голям Октопод“ не стигна до съда и беше прекратено.

В края на октомври 2015 г. Алексей Петров оцеля при опит за атентат, извършен с два гранатомета. Стреляно беше по бронирания му Mercedes, близо до къщата, в която живее.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico