Daily Archives: януари 16, 2019

Симеонов: Искате наистина да отида и да скоча от моста ли?

Симеонов: Искате наистина да отида и да скоча от моста ли?„Тъжен, да не кажа трагичен ден за българската икономика и туризъм. Това е“. Така лидерът на НФСБ Валери Симеонов коментира в кулоарите на парламента окончателното решение на ВАС за Пирин. „Имам съмнения, че е оказан натиск, само това ще кажа“, добави той.

Загрижени да не бърза да търси релса, от Actualno.com попитаха бившия вицепремиер какво ще предприемете след заканата си, че ако съдебното решение за Пирин не е в полза на държавата, ще скочи от моста в Бургас?

Симеонов обаче изпреварващо контрира с въпроса: „Искате да отида, да си сложа релсата и да скоча от моста ли?“.

Той заяви още: „Нищо не може да се предприеме. Това е окончателно решение вече“, имайки предвид решението на ВАС.

За намеренията му в личен план каза: „Дайте ми време да помисля. Не съм робот-всезнайко. Като се запозная с решението, ще мисля какво да правя“.Припомняме, че Симеонов заяви следното, след като на първа инстанция решението за промяна на Плана за управление на парк „Пирин“ беше спряно: „Аз ще се върна в Бургас, ще отида на бургаския мост, ще си закача една релса на врата, ще скоча и ще се удавя“.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

ВИДЕО: Как Ван Дайк се надбягва с най-бързите играчи във Висшата лига

ВИДЕО: Как Ван Дайк се надбягва с най-бързите играчи във Висшата лига,,

програма

   <fieldset></fieldset>


     Няма мачове на живо.
   <strong><a href="https://blockads.fivefilters.org/">Let's block ads!</a></strong> <a href="https://blockads.fivefilters.org/acceptable.html">(Why?)</a></p><p class="wpematico_credit"><small>Powered by <a href="http://www.wpematico.com" target="_blank">WPeMatico</a></small>

Татяна с приз за „Най-прогресиращ изпълнител“

Татяна с приз за „Най-прогресиращ изпълнител“

Снощи бяха раздадени светските награди „Lifestyle Awards” в клуб „The One”, който събра елита на шоубизнеса.

 

Най-заслужилите бяха удостоени със статуетки за свършената работа през 2018.

 

 

Татяна блесна, както винаги, в стилен тоалет на Елизабет Франчи и грабна приза за „Най-прогресиращ изпълнител“.

 

 

Повече от убедителна, тя пожела много здраве и успехи на всички свои колеги и обеща, че  най-хубавите й проекти тепърва предстоят да бъдат реализирани, което означава, че много скоро феновете й ще се насладят на дългоочакваната й песен.

Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico

Марешки: Никой не го е еня за българския гражданин

Марешки: Никой не го е еня за българския гражданин„Никога няма да подкрепя нецелесъобразното харчене на парите на българския данъкоплатец, изкарани с тежък труд“, категоричен беше лидерът на „Воля“ Веселин Марешки от парламентарната трибуна. Той категорично се обяви против сделката за закупуването на нов изтребител по време на дебатите в Народното събрание.

„Говорим за справяне с демографската криза, за повишение на доходите, за по-добро образование. Нито едно от тези неща не са изпълнени, а на всеки предизборните пледирания се основаваха първо върху това. Едва след тези точки е заложено закупуването на нови самолети“, заяви Марешки.

„Мирише ми на груб лобизъм. Гнусен катарзис на БСП – значи, ако е „Грипен“, може да се похарчат няколко милиарда, но ако е Ф-16, не може. А междувременно никой не го е еня за българския гражданин“, възкликна лидерът на „Воля“.

Веселин Марешки завърши изказването си в пленарната зала с решението, че от партията му ще инициират референдум, за да видят дали българите искат закупуването на нов изтребител.

„Нека се грижим за интереса на българския гражданин“, заключи той.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Кой отбор е дал най-много пари за заплати през 2018?

Кой отбор е дал най-много пари за заплати през 2018?,,

Испанският Барселона е отборът, който има най-много разходи за заплати в света. „Каталунците“ се превърнаха в първия тим в света, който прекрачи границата от 500 млн. евро. 

Разходите за заплати на испанския тим се увеличиха с цели 42% през 2018-та и възлизат на общо 562 млн. евро. 

Барса привлече в редиците си Осман Дембеле и Фелипе Коутиньо за 245 млн., като и двамата прибират доста сериозни суми, а и „каталунците“ подновиха контрактите на голяма част от звездите си, включително и на Лео Меси, който получава по 565,000 евро на седмица, а и прибра 52 млн. евро на ръка, за да сложи подписа си върху новия договор. 

След Барселона се нарежда отборът на ПСЖ, който е дал 332 млн. за заплати – 20% увеличение сравнение с минали години. 

Всички топ отбори отделят по-голяма сума за месечните възнаграждения на играчите си като изключение прави само Ман Сити – спад с 5%. 

Според KPMG „гражданите“ са най-скъпия отбор в света – 1,18 млрд. евро. 

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico