Daily Archives: януари 20, 2019

Шофьор наби полицай

Шофьор наби полицайДнес към 15.00 часа бил получен сигнал за пътен инцидент между два леки автомобила в района на столичния квартал „Дружба“.

Това съобщиха от полицията.

При пристигане на място, екип на пътна полиция е установил единия от водачите – 33-годишен, който започнал да ги обижда и заплашва. След последвало предупреждение за неговото задържане, мъжът проявил явна агресия, посегнал на единия от униформените и му нанесъл удар в ръката. Служителят на реда е прегледан и освободен за домашно лечение.

Нарушителят е задържан в столичното Осмо РУ, работата по документирането на случая, както и по издирването на другия участник в пътния инцидент, продължава.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Венелин Петков смени якето си след 4 години

Венелин Петков смени якето си след 4 години

Бившият водещ на Би Ти Ви новините и настоящ шеф на информационните емисии на канала най-накрая смени връхната си дреха. От 4 години Венелин Петков ходеше с едно и също кафяво зимно яке. Независимо дали отива на работа, на пазар или на интимна среща, папараците на „Уикенд” снимаха новинаря с любимата му дреха. Преди дни те забелязаха Петков с чисто ново черно яке. Новинарят вървеше пеш в района на Малкото НДК, където са разположени студията и офисите на телевизията. Заради мразовитото време, под пухенката, Венелин бе облякъл дебел суичър с качулка, а главата си топлеше със зелена шапка. 

Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico

Чрез „таен клиент“ от ЧЕЗ ще оценяват качеството на обслужване

Чрез „таен клиент“ от ЧЕЗ ще оценяват качеството на обслужванеCEZ Electro BG press 2018 call center 2За поредна година „ЧЕЗ Електро България“ АД ще възложи на независима организация да проведе проучвания от типа „таен клиент“, за да провери спазват ли се стандартите на Дружеството за обслужване на клиенти, информира пресцентърът на ЧЕЗ. Тъй като ЧЕЗ Електро България е лицензиран търговец на електрическа енергия, доставчик от последна инстанция и краен снабдител, качеството на предоставяните услуги е приоритет за компанията.
Освен върху ефективността и качеството на работата, проучването акцентира и върху спазването на корпоративните стандарти при предоставяне на услуги в центровете за обслужване на клиенти, на информационната линия 0700 10 010 и имейл info@cezelectro.bg като канали за комуникация с потребителите.
През 2018 г. на информационната линия на „ЧЕЗ Електро България“ АД, достъпна на номер 0700 10 010, са постъпили 243 337 обаждания. 91 % от тях са към оператор и са приети до 25-тата секунда. Средната продължителност на разговорите е 02:41 минути – време, за което клиентите получават обслужване и исканата информация. В над 98 % от случаите клиентският въпрос се решава при първия контакт.
В 77.1 % от обажданията е търсена информация, свързана със задължения, срокове и места за заплащане на сметките. Потребителите използват телефонно обаждане и за да се информират за предлаганите от „ЧЕЗ Електро България“ АД услуги, както и да заявят използването им.
Най-често заявяваната услуга по телефона е „проверка на сметка“. През изминалата година броят на приетите заявления за проверка на сметка надвиши 57 000.
Друг удобен канал за комуникация с Дружеството е имейла info@cezelectro.bg. През 2018 г. чрез него са обслужени над 11 700 клиентски искания. На 98 % от имейлите се отговаря до 24 часа от получаването им. Най-често клиентите използват имейла, за да получат информация за електронна фактура, отразяване на плащане, проверка на сметка и информация за необходими документи за заявяване на услуги на Дружеството.

Powered by WPeMatico

Девет града осъмнаха с мръсен въздух над нормата

Девет града осъмнаха с мръсен въздух над норматаПревишена концентрация на фини прахови частици тази сутрин беше регистрирана в 9 града.

Данните са на Индекса за чистотата на атмосферата на Европейската комисия.

Най-значителни стойности над среднодневните норми са отчели уредите в София, Благоевград и Смолян. В Благоевград замърсяването е 3 пъти над нормата, а в София и Смолян – 2 пъти, съобщава „Нова телевизия“.

Останалите градове с превишена концентрация на фини прахови частици са Перник, Русе, Горна Оряховица, Пловдив, Кърджали, Бургас.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico