Daily Archives: януари 22, 2019

Заповед №РД-11-125/20.11.2018 год. на Кмета на община Червен бряг

Заповед №РД-11-125/20.11.2018 год. на Кмета на община Червен брягС Ъ О Б Щ Е Н И Е

НА СПЕЦИАЛНОТО ВНИМАНИЕ НА :

1.Христина Николова 32.Веселина Маринова
2. Йота Божинова 33.Радка Стефанова
3. Гено Венков 34. Йордан Толев
4. Сашо Цветков 35. Христо Дамянов
5.Владимира Ватева 36. Севдалина Дамянова
6. Александър Цветков 37. Поля Андреева
7.Надка Петрова 38. Тошко Ценов
8. Надежда Харизанова 39. Виолет Градинарски
9. Гергина Нинова 40. Стефка Тодорова
10. Емил Нинов 41. Цветан Тодоров
11. Стефка Дамянова 42. Иван Тодоров
12. Мара Тодорова 43.Стефан Цветанов
13. Евгения Бонева 44. Диян Цветанов
14. Светлана Мичева 45. Димитър Иванов
15. Росица Георгиева 46. Христина Ангелова
16. Венцислав Апостолов 47. Нешко Петров
17. Ивайло Апостолов 48. Ангел Райнов
18. Десислава Апостолова 49. Димитър Райнов
19. Петя Бонева 50. Дейко Данчев
20. Дарина Петкова 51. Стефка Дошманска
21. Марина Русева 52.Елисей Данчев
22. Анелия Вътова 53. Петя Баткова
23. Димчо Дилов 54. Бонка Георгиева
24. Николай Горанов 55. Борис Георгиев
25. Димитър Гранов 56. Белослав Георгиев
26. Върбана Данева 57. Радослав Симеонов
27. Василка Милчева 58. Марлена Антонова
28. Йорданка Тилова 59. Николай Симеонов
29. Цеца Павлова 60. Симеон Симеонов
30. Димитър Димитров 61.Цветан Иванов
31. Станислав Христов 62.Митка Шопова

На основание чл.61, ал.2 от АПК, във връзка с §4, ал.2 от Допълнителните разпоредби на Закона за устройство на територията /ЗУТ/ Община Червен бряг, Дирекция С и А, ОбС и СД съобщава на заинтересованите лица, не намерени на постоянния адрес, че е  издадена Заповед №РД-11-125/20.11.2018 год. на Кмета на община Червен бряг с която е одобрен проект за изменение на Специализиран подробен устройствен план-План за регулация и застрояване /СПУП-ПРЗ/ на поземлени имоти, попадащи в Концесия за добив на подземни богатства по чл.2, ал.1, т.5 от ЗПБ-строителни материали пясъци и чакъл от находище „Девенци“, участък „Запад“ и участък „Изток“, разположени в землищата на с.Девенци, с.Чомаковци и гр.Койнаре, Община Червен бряг с конкретно предназначение „Пп“-„За предимно производствена и складова устройствена зона“ с допустима дейност „За добив на строителни материали-пясъци и чакъли“;

Собственост на „МЛ-Консулт-2009“ ЕООД, Публична общинска собственост и собственост на МЗГ-ДЛ;

Заповедта се съобщава на заинтересованите лица при условията и по реда Административно процесуалния кодекс.

            На основание чл.215, ал.4 от ЗУТ в 14-дневен срок от датата на обявяване, заинтересованите лица могат да направят писмени възражения, жалби и протести чрез Община Червен бряг до Административен съд по местонахождение.

АРХ. ПЛАМЕНА АГАЛОВА

ГЛАВЕН АРХИТЕКТ НА ОБЩИНА ЧЕРВЕН БРЯГ
Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico

Първан Симеонов: Трудно ще се контролират партийните поръчки

Първан Симеонов: Трудно ще се контролират партийните поръчкиТрудно ще се контролират партийните поръчки при публикуване на социологически данни в изборния ден. Това каза в интервю за Агенция „Фокус“ социологът и директор на „Галъп интернешънъл“ Първан Симеонов във връзка с предложението на ГЕРБ да отпадне забраната за публикуване на резултатите от социологическите проучвания в деня на размисъл и в изборния ден.

Според него целта на предложението е да служи за превенция от манипулативната и невярна информация относно социологическите допитвания в изборния ден.

„Ако отпадне забраната, всеки ще може да знае от коя агенция идват съответните данни и да си направи сметката, дали да вярва или не“, посочи той. Според него обаче има и социологически агенции, които правят проучванията си на база публикувани вече материали, което може да доведе до оповестяване на невярна информация.

„Не ми се иска да го вярвам, но има и агенции, които просто усредняват числата, които колегите им получават. Тогава някой ще прави екзит пол, а други могат да имитират, защото не е много трудно, когато получаваш от различни места числа и данни и просто да ги усредниш. Тук идва големият проблем, как ще се обясни на хората, кои агенции наистина правят екзит пол“, коментира социологът, като се позова на предложението, форма на лицензиране от страна на изборната администрация, която да показва коя агенция по каква методика работи, кои секции покрива, кои са извадките и т.н.

„Да се види кой наистина прави екзит пол в изборния ден, защото всичките стават еднакви в очите на хората, а това не е така. Вторият голям проблем, заедно с екзит пола, ще се опитват да пускат и други проучвания, правени преди това, което ще обърка хората, защото не съм много сигурен, че те знаят технологията на допитването“, заяви Симеонов.

„Трети проблем, до сега беше трудно да се контролира дали не излизат партенки при открехната врата, а сега като падне забраната и отворим напълно вратата, как ще контролираме“, допълни той. Според него месеци преди изборите Централната избирателна комисия (ЦИК) трябва да провежда разяснителна кампания що е това екзит пол, кои са агенциите, които работят и за коя медия работят. „Защото най-често проучването се прави за медии или за партия, защото понякога и политически партии възлагат проучване на агенциите. Това е много важно да се знае кой поръчва“, подчерта социологът.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Защо Барселона избра Кевин-Принс Боатенг?

Защо Барселона избра Кевин-Принс Боатенг?,,

За никого не беше тайна, че Барселона иска да привлече нападател през зимния траснферен прозорец след напускането на Мунир….но защо Кевин-Принс Боатенг?

Феновете на „каталунците“ бяха шокирани от решението на ръководството, но за всичко си има причина. 

Барса плати 1,75 млн. паунда, за да привлече национала на Гана, който ще играе като преотстъпен на „Ноу Камп“. След края на сезона „каталунците“ ще могат да се възползват от клауза в договора му и да си осигурят услугите му за постоянно. 

С фланелката на „Сасуоло“ през този сезон Боатенг има 15 мача и 5 попадения, а през март ще навърши 32 години. 

Ето и причините за трансфера на атакуващия футболист: 

1. Опит на най-високо ниво

Боатенг е играл в Шампионската лига с отборите на Шалке и Милан, а през сезон 2010/11 печели титлата в Италия с „росонерите“. 

Той е играл за още редица клубове в Европа. 

2. Опит в Ла Лига 

Боатенг прекара един сезон в испанското първенство с фланелката на Лас Палмас през сезон 2016/17. Той изигра 29 мача и вкара 10 гола. 

3. Готов е да приеме ролята на резерва 

Боатенг няма нищо против да стои на резервната скамейка за сметка на играчи като Меси, Суарес и Дембеле, а Барса се нуждае от точно това. 

4. Излиза евтино

Боатенг ще струва само 1,75 млн. на „каталунците“ и ще играе до края на сезона на „Камп Ноу“. През летния трансферен прозорец най-вероятно отборът ще търси друг нападател, който да замени Луис Суарес на поста. 

От Барселона разглеждаха още няколко опции, но до сделки така и не се стигна и ето причините: 

  • Кристиан Стуани – твърде скъп
  • Алваро Мората – предпочита Атлетико, защото там ще играе по-често 
  • Карлос Вела – не е играл на най-високо ниво от ноември.

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Ексклузивно: Джулиана Гани получи супер романтично предложение за брак във Виена! Ще има сватба (ВИДЕО)

Ексклузивно: Джулиана Гани получи супер романтично предложение за брак във Виена! Ще има сватба (ВИДЕО)

Втора сватба очаква „Мис Силикон“ Джуалиана Гани, узна HotArena.

 

Цицорестата моделка се похвали преди броени минути, че вече е сгодена за партньора си Илиян, а предложението е станало факт по супер романтичен начин.

 

Фитнес инструкторът я заведе във Виена за повода. В ултра скъпарски луксозен ресторант, разположен на висок етаж, той падна пред нея на колене, извади кутийката с пръстен от джоба си и прати Джулката на седмото небе от щастие.

 

Любов моя, наистина не очаквах.. Останах без думи.. Ти ме прие каквато съм – с моите странности и лудости! Обичам тее,обичам Виена и няма да забравя този момент…Да,Да,Да“, написа блондинката в мрежата и предостави паметния момент във видео, което сподели с почитателите си.

 

Напомняме, че през август 2017 Гани сключи брак със Станимир Ташев, но миналата година се разведоха, тъй като той само я използвал и не искал да работи. Мис Силикон буквално го издържала, а той упорито отказвал да работи.

 

С новия й мъж Илиян не стоят така нещата. Той плати почивката им във Филипините след излизането й от „Биг Брадър Мост Уонтид“, като двамата изкараха на екзотичното местенце повече от половин месец. Фитнес инструкторът не спира да я изненадва с подаръци и със сигурност не стои да чака тя да го хрантути. Поне засега…

Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico

Много дъжд до края на седмицата

Много дъжд до края на седмицатаОт 23 януари ще започнат превалявания, в повечето места от дъжд, предаде БГНЕС. Температурите ще останат по-високи от обичайните за януари.

В сряда ще има превалявания от дъжд в Западна и Южна България. Минималните температури ще бъдат между минус 1 и 5 градуса, а максималните между 4 и 12 градуса. За София дневната температура ще бъде около 7 градуса, а по Черноморието живакът ще се качи до 12 градуса.

В четвъртък валежи предимно от дъжд ще обхванат цялата страна, температурите слабо ще се понижат и дневните ще бъдат между 3 и 10 градуса, за района на София сутрешната температура ще бъде около 0 градуса, а дневната около 5 градуса над нулата.

В петък валежите ще продължат, дори на места ще се засилят, а температурите още малко ще се понижат. В събота валежите ще продължат над цялата страна, като в Западна България дъждът ще преминава в мокър сняг.

И в неделя ще вали, като в Западна и Северна България с понижението на температурите валежите ще са от сняг, в Южна България от дъжд. Сутрешните температури ще бъдат между минус 2 и 3 градуса, а дневните ще бъдат между 1 и 8 градуса.

За района на София минималната температура ще бъде около минус 2 градуса, а максималната около 1 градус.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico