Daily Archives: февруари 1, 2019

Община Червен бряг обяви 23 магазина за наемане на общинския пазар

Община Червен бряг обяви 23 магазина за наемане на общинския пазар

С 29 гласа „за, 4 „против“ и 3 „въздържал се“ Общински съвет – Плевен, при сборния бюджет на Община Плевен за 2019 година. Решението дойде след 4-часово обсъждане, по време на което бяха направени предложения за корекции по проекта, изслушани бяха и при …Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Община Червен бряг е обявила 23 магазина за наемане.

Община Червен бряг е обявила 23 магазина за наемане.С Ъ О Б Щ Е Н И Е  

НА ВНИМАНИЕТО НА ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ, ЖЕЛАЕЩИ ДА НАЕМАТ МАГАЗИН НА ОБЩИНСКИ ПАЗАР ГР. ЧЕРВЕН БРЯГ

Община Червен бряг е обявила 23 магазина за наемане.

Уведомява всички граждани, желаещи да наемат магазин на Общински пазар гр. Червен бряг, че НЕ СЕ ЗАПЛАЩА ТАКСА ЗА УЧАСТИЕ В ТЪРГОВЕТЕ.

За допълнителна информация 0659/934-65; 0659/9-31-80.

С уважение,

инж. ДАНАИЛ ВЪЛОВ

Кмет на Община Червен бряг
Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico

Спасиха зрението на недоносено бебе в чужбина

Спасиха зрението на недоносено бебе в чужбинаСлед тримесечни грижи в интензивния сектор на отделението по Неонатология на Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда, момиченце е транспортирано до Антверпен (Белгия) за операция на агресивна форма на ретинопатия на недоносеността.

До детето по време на пътуването, осъществено на 27 януари 2019 г., е екип на Неонатологията на Болница Токуда, който оказва медицинска грижа в условията на въздушен и сухопътен транспорт.

Реанимационните действия бяха осъществени чрез осигурен от лечебното заведение специализиран транспортен кувьоз. Лечението е поето от Център Фонд за лечение на деца.

Момиченцето е родено в 27 гестационна седмица с тегло 1000 гр. Вследствие на недоносеността, детето развива ретинопатия. От раждането си е под интензивни грижи в отделението по Неонатология, като през времето до лечението в чужбина, е проведена два пъти лазерна терапия, но поради агресивната форма на заболяването и прогресиране на промените с риск от отлепване на ретината, възможностите за лечение се свеждат до специфична хирургия, която не се практикува у нас. Затова детето е насочено за лечение в болницата в Антверпен.

В момента момиченцето е под лекарско наблюдение в болницата в Антверпен, чувства се добре и се възстановява след две успешни операции. Това е пето новородено дете, за което екипът на отделението по Неонатология полага медицински грижи по време на въздушен транспорт.

Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда изказва благодарност за съдействието на институциите, които осигуриха въздушния транспорт до Белгия, както и за перфектната организация на летището, посрещането от българското посолство и превозването на медицинския екип и техниката до болницата в Антверпен.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Монтана привлече бивш играч на Левски

Монтана привлече бивш играч на Левски,,

Игралият на два пъти в „Левски“ бранител Борислав Стойчев еподписа с тима на „Монтана“. Опитният футболист ще се присъедини към новия си тим на лагера в турския курорт Алания. За последно 32-годишният централен защитник игра в „Арда“ (Кърджали), където носи и капитанската лента. Стойчев има и два периода зад граница – в елита на Гърция, където игра за „Атромитос“, а след това и в „Етникос Ахна“ в Кипър. Договорът на играча е за година и половина. В класирането „Монтана“ е на второ място във Втора лига на седем точки от лидера „Царско село“.

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Най-накрая! Преслава показа пълното си деколте (СНИМКИ)

Най-накрая! Преслава показа пълното си деколте (СНИМКИ)

Преслава захвърли роклите, които в горната си част стигат до врата й, и най-накрая показа какво крие в пазвата си, видя HotArena.

 

На последното си участие топ пайнерката дръзна да извади наяве сексапила си, като заложи на мини одежда, решена в черно и червено, с дълбоко деколте.

 

След бременността и раждането добричлийката отново е върнала пищността на бюста си, който преди време смали оперативно и който до скоро криеше.

 

Представителите от силния пол се изкефиха на гледката и успяха доволно да напълнят очите.

 

Преслава е в перфектна форма след раждането на малката Паола, която вече е на четири месеца и няколко дена. Излишните килограми в коремчето са се изпарили, но пък пазвата й е доволно налята.

 

Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico