Daily Archives: февруари 1, 2019

Община Червен бряг обяви 23 магазина за наемане на общинския пазар

Община Червен бряг обяви 23 магазина за наемане на общинския пазар

С 29 гласа „за, 4 „против“ и 3 „въздържал се“ Общински съвет – Плевен, при сборния бюджет на Община Плевен за 2019 година. Решението дойде след 4-часово обсъждане, по време на което бяха направени предложения за корекции по проекта, изслушани бяха и при …Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Спасиха зрението на недоносено бебе в чужбина

Спасиха зрението на недоносено бебе в чужбинаСлед тримесечни грижи в интензивния сектор на отделението по Неонатология на Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда, момиченце е транспортирано до Антверпен (Белгия) за операция на агресивна форма на ретинопатия на недоносеността.

До детето по време на пътуването, осъществено на 27 януари 2019 г., е екип на Неонатологията на Болница Токуда, който оказва медицинска грижа в условията на въздушен и сухопътен транспорт.

Реанимационните действия бяха осъществени чрез осигурен от лечебното заведение специализиран транспортен кувьоз. Лечението е поето от Център Фонд за лечение на деца.

Момиченцето е родено в 27 гестационна седмица с тегло 1000 гр. Вследствие на недоносеността, детето развива ретинопатия. От раждането си е под интензивни грижи в отделението по Неонатология, като през времето до лечението в чужбина, е проведена два пъти лазерна терапия, но поради агресивната форма на заболяването и прогресиране на промените с риск от отлепване на ретината, възможностите за лечение се свеждат до специфична хирургия, която не се практикува у нас. Затова детето е насочено за лечение в болницата в Антверпен.

В момента момиченцето е под лекарско наблюдение в болницата в Антверпен, чувства се добре и се възстановява след две успешни операции. Това е пето новородено дете, за което екипът на отделението по Неонатология полага медицински грижи по време на въздушен транспорт.

Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда изказва благодарност за съдействието на институциите, които осигуриха въздушния транспорт до Белгия, както и за перфектната организация на летището, посрещането от българското посолство и превозването на медицинския екип и техниката до болницата в Антверпен.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Монтана привлече бивш играч на Левски

Монтана привлече бивш играч на Левски,,

Игралият на два пъти в „Левски“ бранител Борислав Стойчев еподписа с тима на „Монтана“. Опитният футболист ще се присъедини към новия си тим на лагера в турския курорт Алания. За последно 32-годишният централен защитник игра в „Арда“ (Кърджали), където носи и капитанската лента. Стойчев има и два периода зад граница – в елита на Гърция, където игра за „Атромитос“, а след това и в „Етникос Ахна“ в Кипър. Договорът на играча е за година и половина. В класирането „Монтана“ е на второ място във Втора лига на седем точки от лидера „Царско село“.

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Най-накрая! Преслава показа пълното си деколте (СНИМКИ)

Най-накрая! Преслава показа пълното си деколте (СНИМКИ)

Преслава захвърли роклите, които в горната си част стигат до врата й, и най-накрая показа какво крие в пазвата си, видя HotArena.

 

На последното си участие топ пайнерката дръзна да извади наяве сексапила си, като заложи на мини одежда, решена в черно и червено, с дълбоко деколте.

 

След бременността и раждането добричлийката отново е върнала пищността на бюста си, който преди време смали оперативно и който до скоро криеше.

 

Представителите от силния пол се изкефиха на гледката и успяха доволно да напълнят очите.

 

Преслава е в перфектна форма след раждането на малката Паола, която вече е на четири месеца и няколко дена. Излишните килограми в коремчето са се изпарили, но пък пазвата й е доволно налята.

 

Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico

Трима млади специалисти започнаха работа в администрацията на община Левски

Трима млади специалисти започнаха работа в администрацията на община Левскиmladi specialisti LevskiОбщина Левски продължава по традиция да дава шанс на младите хора, се казва в съобщение, разпространено от общинската администрация.
В петък, 1 февруари, Вилислава Палащурова – магистър от СА „Д. Ценов”Свищов, Елеонора Иванова – бакалавър от ТУ Габрово и Виктория Петрова – бакалавър от СА „Д. Ценов” Свищов подписаха девет месечните си трудови договори по програма „Старт на кариерата” в кабинета на кмета на община Левски Любка Александрова.
„Радвам се ,че започвате при нас” каза по повода Любка Александрова и пожела на добър час и успешен старт на кариерата на младите висшисти, на които е осигурена възможност за придобиване на опит и трудов стаж в отделите на общинска администрация – образование, обслужване на граждани и общинска собственост.
На помощта и на опита на колегите в отделите и на знанията, които са получили в университета, ще разчитат новоназначените, за които е факт първия работен ден.

Powered by WPeMatico