Daily Archives: февруари 7, 2019

Полицаи пресичат неправилно, но пишат актове на граждани за същото (ВИДЕО)

Полицаи пресичат неправилно, но пишат актове на граждани за същото (ВИДЕО)Пътни полицаи пишат актове за неправилно пресичане, а междувременно правят същото. Подобен фарс беше заснет на видео от гражданин, станал свидетел на ситуацията. Кадрите бяха разпространени във Facebook групата I see you – КАТ (София).

Припомняме, че съвсем наскоро „Пътна полиция“ започна акция за глобяване на неправилно пресичащи пешеходци в цялата страна. Предвидената от закона санкция е 50 лева.

От началото на годината до 31 януари са регистрирани 186 пътнотранспортни произшествия с участието на пешеходци. От тях 47 са тежки, а 13 пешеходци са загинали.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Левски и УФА не се победиха, сините основно с юноши

Левски и УФА не се победиха, сините основно с юноши,,

Юношите и резервите на Левски не се дадоха на титулярите на руския елитен УФА. Двата тима завършиха 0:0 на стадион „Г.С.З.“ в Ларнака, като „сините“ се представиха много добре.

ЛЕВСКИ – УФА 0:0

 
 
ЛЕВСКИ (4-2-3-1): Николай Кръстев (65-Петър Иванов), Ивайло Найденов, Деян Иванов, Томислав Папазов, Луи Нганиони, Антони Белмонт, Мартин Райнов (46-Илия Юруков), Мартин Д. Петков, Жерсон Кабрал (46-Станислав Иванов), Станислав Костов (46-Сержиу Буш), Богдан Вашчук (78-Мартин П.Петков)

 

УФА (3-5-2): Александър Беленов, Дмитрий Живоглядов, Каталин Карп, Павел Аликин, Иван Пауревич, Вячеслав Кротов, Боян Йокич, Йонуц Неделчару, Оливие Тил, Дмитрий Сисуев, Силвестър Игбун

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Щерката на Гала наду дупе със силикон за 15 бона

Щерката на Гала наду дупе със силикон за 15 бона

Щерката на Гала е изваяла бразилско дупе, но не със спорт, а със силикон, научи HotArena. Операцията е направена преди няколко месеца и оттогава 21-годишната Мари не спира да се радва на новите си форми и да се хвали с тях пред всички.Напоследък последователите на младата кандидат-пиарка се чудят защо не спира да се снима по бельо и да показва фотосите в социалните мрежи. Прави впечатление, че тя демонстрира основно задните си части за разлика от повечето момичета на същата възраст, които предпочитат да показват гърди. Оказва се, че дъщерята на Гала има сериозна причина за тези прояви на ексхибиционизъм. Наскоро тя е напълнила дупето си със солидно количество силикон. На най-новите ѝ снимки нейните задни части изглеждат така, като че всеки момент ще се пръснат. Те нямат нищо общо с вида си преди няколко месеца. Тогава дупето на младата Мари бе далеч по-прибрано и скромно на вид, каквото между другото е и на майка ѝ Гала.

Според фитнес маниаци, подобна промяна е невъзможна само с упражнения. „Със спорт може да повдигне дупето, но не и да му придаде нова форма”, твърдя те. И смятат, че единственото обяснение за изгледа отзад, който показва Мари, е пластична операция.

Според проверка на „Уикенд”, в България подобна интервенция струва около 15 000 лева. Сумата е доста голяма за джоба на едно 21-годишно момиче, което все още учи в университет, така че може би става дума за подарък от майка ѝ, баща ѝ или някой друг. Не е изключено обаче парите да са спестени от самата Мари. Както е известно, от доста време тя участва във всевъзможни рекламни кампании като инфлуенсър в интернет и се говори, че взимала около 500 лева за всяка снимка с търговски продукт, която публикува в социалните мрежи. Отделно от това се изявява и като актриса в уеб сериала „Унилайф”. Само един негов епизод се гледа от около 30 000 души, което означава, че най-вероятно дъщерята на Гала взима добри пари и от тези свои изяви.

Според запознати, тя все още живее при майка си, която я издържа. Всичко, което печели, се налива в личните ѝ интереси, а в случая – в нейните задни части. Друг е въпросът дали идеята с голямото дупе е добра.

„В момента краката ѝ са като щеки, а задникът – като надуваема топка. Не ѝ отива!”, категорични са последователи на Мари в социалните мрежи. Въпреки това тя очевидно харесва новите си форми и най-вероятно ще продължи да ги демонстрира на всеослушание. Няма да е изненада, ако скоро изненада публиката си с нови промени във външни си вид. Дано само не прекали с количествата силикон. 

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

В Червен бряг канят на празничен концерт „Възрождение“ по повод Трети март

В Червен бряг канят на празничен концерт „Възрождение“ по повод Трети март

На празничен концерт по повод Трети март – Национален празник на Република България, кани Община Червен бряг. Проявата под наслов „Възрождение е на 1 март от 18 ч. в НЧ „Н. Й. Вапцаров“, а входът е свободен.
„Възрождение“ е авторски проект на трио „Тенорите“ и Държавна филхармония – Враца с диригент Христо Павлов и със специалното участие на актьора Емил Пеняшки. Това е едно театрално-музикално представление, което ще ви накара да се замислите – за Родината, Историята, за Живота и Любовта….

В програмата гостите на концерта ще чуят български родолюбиви и патриотични песни, български шлагерни песни, български детски песни, българска естрада, любовна лирика, поезия, публицистика и хроники.

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

100% от площите ще се следят от нова мониторингова система

100% от площите ще се следят от нова мониторингова системаazpb sedma sreshtaСистема за наблюдение и контрол ще замени настоящият начин за извършване на проверки на място. Новата мониторингова система ще проследява наличието на земеделска дейност на 100% от декларираните площи. Това заяви изпълнителният директор на ДФЗ Живко Живков по време на Седмата Национална среща на земеделските производители в к.к. Златни пясъци. Системата за наблюдение ще използва няколкократни ежемесечни заснемания на площите от сателитната система на ЕК – Коперник, които държавите членки ще ползват безвъзмездно.
Предимствата на новия подход се изразяват в намаляване на административната тежест за земеделските стопани, като например извършване на документални справки по служебен ред, обясни Живков. Той изтъкна още, че внедряването на новата система ще позволи да бъдат елиминирани разликите между допустимите и декларираните площи, дължащи се на разлики в измерванията. Софтуерът ще осигури независимост между спазване на условията за допустимост по принцип и състоянието на земите в конкретна дата в която е извършена проверката от страна на институциите. Ще повиши ефективността на постигане на целите на фондовете и улесни комуникацията с администрацията. Във връзка с прилагането на новото ОСП за периода 2021-2027 г., системата трябва да бъде внедрена до 2022 г. за всички държави членки.
В периода на новото ОСП контролът на земеделските стопани ще се осъществява чрез изграждане на нови системи за допустимост на разходите, за проследяване на изпълненението на стратегическите планове и предотвратяване на финансовия риск за ЕС при разходването на средства от ЕФГЗ и ЕЗФРСР.
„За да няма сътресения в агроотрасъла ни предстои много работа за осигуряване на плавен преход между стария и новия програмен период – като нормативна база. Това ще защити както националния, така и общоевропейския интерес за постигане на стабилен земеделски сектор с равномерно развити селски райони“, допълни още изпълнителният директор. 

Powered by WPeMatico