Daily Archives: февруари 12, 2019

Подсъдим за насаждане на омраза срещу българите

Подсъдим за насаждане на омраза срещу българите„Не обръщах много внимание на тези „хайдути“ (бел. ред. – сдружение „Родопски хайдути“ в Смолян) досега. Но тяхното неистово желание да разпространяват лъжи по мой адрес и да плашат БЪЛГАРСКИЯ СЪД с бдения и демонстрации ме провокира да им разясня някои истини“, написа подсъдимият за насаждане на омраза срещу българите Ефрем Моллов в профила си във фейсбук.

Днес той не се яви на процеса срещу него, на което трябваше да се разгледа искането на адвоката му делото да се гледа по съкратеното съдебно следствие.

„Уважаеми съграждани хайдути, сбъркали сте адресата. Не Ви познавам лично и не съм обсъждал с Вас съдбините на Родопите и Държавата ни! Но ако бяхте истински хайдути, щяхте да защитите поробените от политиката, мафията и банките целокупно народонаселение на Родопите. Щяхте да търсите сметка на унищожителите и поробителите. Щяхте да раздадете справедливост. Но тъй като не го правите, то това означава, че Вие подкрепяте угнетителите! Казано с други думи, не Ви стиска!““, е написал Моллов от Норвегия, където е в момента.

„Аз не съм поробител, не съм управляващ, не съм подтисник! Затова и не мога да приема това Ваше поведение. За мен Вие изпълнявате една гнусна поръчка, зададена Ви от тези поробители на българския народ. Съжалявам Ви за това! Препоръчвам Ви да прочетете моята книга (бел. ред. – „Има ли бъдеще Велика Булгария, или защо е скрита историята на помаците“) и тогава да водим дискусия. В тази книга има заложена една Велика кауза. Ще се радвам да я разберете и приемете. В нея съм показал пътя за Единението, Братството и Бъдещето ни! В моята книга няма разделение и мъст! И както се полага на Агото, първи простих и поисках прошка! Ако бяхте поне малко Вярващи, щяхте да ме разберете. Но уви! Все пак съм оптимист и вярвам, че ще се усмирите. Аз Ви прощавам! Дано и Господ Ви прости!“, завършва обръщението си Моллов.

По-рано – през декември месец той пише на ВМРО следното (без редакторска намеса):

„Много месеци не съм влизал в моя профил. Една от съществените причини е, че срещу мен се водеше следствие. Може да Ви се струва невероятно, но причината за това е написаната от мен книга. Да се чуди човек в кой век живее и има ли свобода на словото!!! За капак на всичко, по сигнал на ДАНС прокуратурата внесе обвинение в съда срещу мен. В петък (21.12.2018) бе второто заседание по това дело.

Досега не обръщах сериозно внимание на това, но се забелязват вече тенденции, на които няма как да не дам моето тълкуване. Ни в клин, ни в ръкав се появи ВМРО пред Съдебната палата и проведе демонстрации „в защита на съда“. Тези, които си позволиха да продават българско гражданство, да защитават българския съд. За това деяние трябваше да са на моето място, като Обвиняеми. Но да оставим това. Обезпокоително е другото. Намесвайкисе в едно такова дело и по този недалновиден начин, ВМРО показва, че делото се превръща в политическо и издава истинските поръчители.

Радващото в цялата комична ситуация е това, че по този начин ВМРО легитимира Ефрем Моллов като ПОЛИТИЧЕСКИ ФАКТОР и АЛТЕРНАТИВА на това Статукво и криворазбран Патриотизъм. Но да оставим и политиката. Не мога да подмина лъжите и оронващи престижа ми информации, които разпространяват за мен ВМРО. В тази връзка искам аргументирано да докажа, че това са едни лъжци, имащи неистово желание да манипулират Обществото с дезинформация. Започвам с последната статия – „Патриотите от ВМРО с поредната победа – Ефрем Моллов ще бъде осъден“ – качена на техния партиен сайт. Искам да посоча на ВМРО, че това се нарича „въздействие отправено към съдебната инстанция“.

Наказуемо е по закон! От друга страна по закон аз съм „невинен до доказване на противното“. ВМРО изглежда се изживява над законите в България. В статията манипулативно се лъже, че делото е за „… насаждане на етническа омраза и радикален ислям …“. В същата статия четем още „… лицето Ефрем Моллов – разпространител на езика на омразата …“. За да бъде ясно на всички в какво ме „обвиняват“, публикувам целия обвинителен акт на прокурора (линк: hhttp://bit.ly/2rOpMeY). Ще видите, че там няма обвинение в радикален ислям.

Това е една голяма Лъжа. Трябва да кажа и нещо много важно. Аз не съм нито уахабит, нито салафит. Не съм учил в Арабския свят и не нося специфична брада до пъпа. Аз съм ЧИСТ ЕДИНОБОЖНИК. Последовател на вярата, низпослана свише на първия Пророк Адам и препотвърдена от всички следващи Пророци, включително Исус и Муххамед. Аз съм Човек на Любовта. Изразявам я както към Единствения, така и към неговите създания – човеците. Аз не мразя и не мога да мразя създанията на Всевишния. Най-голямата лъжа изречена от ВМРО е, че Ефрем Моллов „си признава вината“. Няма по-голям грях от това да се лъже съзнателно.

Чрез такава лъжа да придобиваш полза за себе си. И когато това се прави преди тези светли за всеки християнин празници, оставам с предубеждение, че тези от ВМРО, които спретнаха този пасквил, не могат да бъдат Вярващи. Аз не мога да се призная за Виновен по такива несъвместими с моята същност и разбирания обвинения. Рано или късно Истината ще възтържествува. Наближава времето, когато Еднозначно ще бъде показана моята Същност и Личност. Тогава Вие ще се срамувате за това, което сте правили срещу мен. Останете си с този Срам. Аз Ви ПРОЩАВАМ!!!“

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

ВИДЕО: Мъж се опита да вземе тениска на Кимих от ръцете на дете, но публиката го спря

ВИДЕО: Мъж се опита да вземе тениска на Кимих от ръцете на дете, но публиката го спря,,

програма

   <fieldset></fieldset>


     Няма мачове на живо.
   <strong><a href="https://blockads.fivefilters.org/">Let's block ads!</a></strong> <a href="https://blockads.fivefilters.org/acceptable.html">(Why?)</a></p><p class="wpematico_credit"><small>Powered by <a href="http://www.wpematico.com" target="_blank">WPeMatico</a></small>

Фавиол Сефери зверски се освини! Ютюбърът видя лев и го инвестира във фигурата си под формата на храна

Фавиол Сефери зверски се освини! Ютюбърът видя лев и го инвестира във фигурата си под формата на храна

Влогърът Фавиол Сефери, който пусна свой парфюм на пазара, изглежда инвестира всеки лев от продажбите му във фигурата си, видя HotArena.

 

Албанецът, живеещ в България, вероятно е увеличил количеството залъци и резултатът е налице – ще се пръсне по шевовете на дрехите си.

 

На наднорменото тегло на тялото му станахме свидетели на 7-ите хип-хоп награди в зала „Еfe” на х-л „Маринела“. Фавиол дойде в компанията на свои приятели, в качеството си на един от спонсорите на събитието.

 

Феновете му останаха в шок, след като го видяха на фотоси от мероприятието. Само до преди година Сефери поддържаше фитнес пропорции, а когато изгря звездата му под родните прожектори, можеше да се похвали със завиден релеф и плочки по кроема.

 

Очевидно му е писнало от хранителните режими и изтощителните тренировки и е решил да сложи край на мъките и да си хапва колкото си поиска.

Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico

Експерт за случая „Гебрев“: Хлорпирифос няма нищо общо с „Новичок”

Експерт за случая „Гебрев“: Хлорпирифос няма нищо общо с „Новичок”Веществото хлорпирифос не е от групата на отровните вещества като „Новичок“. Той е от групата на фосфорорганични пестициди. Той е един от силно токсичните инсектициди, но няма нищо общо с „Новичок“. Това каза експертът по химически оръжия доц. Иван Попов в ефира на „Здравей, България“ по повод на съмненията за връзка между отравянето на Емилиян Гебрев от 2015 г. и това на Сергей Скрипал и дъщеря му.

Той обясни, че веществото не може да се намери като чист продукт на свободния пазар.

„Той е забранен за използване в домашни условия“, уточни той.

Хлорперифосът има поразяващо действие, както всички останали фосфорорганични отровни вещества.

„Основно въздейства като блокира ензима холинестераза, който от своя страна разгражда ензима ацетилхолин, където се прекъсва предаването на дразненията между централната и вегетативната нервна система. Натрупва се ацетилхолин, който практически отравя организма. Симптомите са миоза, затрудняване на дишането, гърчовете и в зависимост от погълната доза може да се стигне до парализа на дишането, нарушаване на кръвооросяването и до смърт“, обясни експертът.

Веществото може да бъде закупено от аграрни магазини, но не в чист вид. „То е трудно разтворимо във вода, но добре разтворимо в органични разтворители, особено в спирт“, поясни доц. Попов.

Той добави, че може да се постави в смляно кафе. В руколата може да се съдържа като остатъчни количества в растениевъдството. „Но това са толкова незначителни количества, че не могат да доведат до това отравянето, за което става въпрос“, обясни той.

Доц. Попов добави, че наличието на хлорпирифос в организма може да се установи до два дни след приема му. Бързината на действието му зависи от приетото количество.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Перес: Защо да взимаме нападател? Реал има най-добрата 9 в света

Перес: Защо да взимаме нападател? Реал има най-добрата 9 в света,,

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес смята, че „кралският клуб“ няма нужда от нападател, след като разполага с Карим Бензема. 

„Смятам, че имаме най-добрия отбор в света и титлите подкрепят това твърдение.“ 

„Няма да харчим само защото така трябва. Прочетох в някои медии, че Реал има нужда от нападател, но ние разполагаме с най-добрата 9ка в света – Карим Бензема.“ 

„В този случай ние привличаме много млади играчи, които ще бъдат звезди в бъдеще като Винисиус и Родриго.“ 

[embedded content]

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico