Daily Archives: февруари 16, 2019

ЧЕЗ организира в град Левски приемна за клиентите си от общината

ЧЕЗ организира в град Левски приемна за клиентите си от общинатаchez klientiНа 22 февруари 2019 г. /петък/ дружествата на ЧЕЗ в България, със съдействието на партньорската организация Изипей, организират приемна за битови и бизнес клиенти от Община Левски, Плевенска област. Приемната ще се проведе от 08:30 ч. до 14:00 ч. в град Левски, ул. „Филип Тотю“ № 2В. Приемната е част от политиката на компаниите за активен диалог с потребителите.
Посетителите на приемната ще имат възможност да заявяват всички безплатни услуги на компаниите, сред които са смяна на титуляр, актуализация на данни, електронна фактура, сключване на споразумение за дистанционно обслужване, sms-известяване и други. По време на приемната потребителите ще могат да правят справки, да получат информация по въпроси, свързани с дейността на „ЧЕЗ Електро България“ АД и „ЧЕЗ Разпределение България“ АД. Всеки клиент ще получи необходимото внимание и компетентен отговор на поставения от него въпрос, като всеки случай ще бъде разгледан професионално и отговорно.
Грижата за потребителите и повишаване качеството на обслужване на клиентите са основни приоритети в дейността на дружествата на ЧЕЗ в България. Целта на инициативата „Мобилни приемни“ е оптимизация на дейността, осигуряваща максимална близост на компаниите до клиентите и открит диалог с тях.
Потребителите могат да получават информация, свързана с дейността на дружествата на ЧЕЗ в България или да заявят услуга на:
·         информационна телефонна линия 0700 10 010 /на цената на един разговор според тарифния им план/;
·         уеб сайтове www.cez.bg; www.cez-rp.bg;
·         имейл info@cezelectro.bg – за услуги на „ЧЕЗ Електро България“ АД;
·         имейл klienti@cez-rp.bgза услуги на „ЧЕЗ Разпределение България“ АД;
·         в удобен център за клиенти на ЧЕЗ.

Powered by WPeMatico

Адвокати се вдигат на бунт да не ги превръщат в доносници

Адвокати се вдигат на бунт да не ги превръщат в доноснициАдвокати в София и други градове в страната готвят протест. Това стана ясно от съобщение в социалната мрежа „Фейсбук“ , където се организира протеста от адвокат Николай Хаджигенов.

Причините са въведените с Закона за мерките срещу изпирането на пари несвойствени за адвокатурата дейности.

Според тези мерки огромен кръг от фирми и неправителствени организации трябва да извършат обучение на персонала си по разпознаване на съмнителни операции или сделки.

Адвокатите смятат, че това нарушава идеята за свободна и независима адвокатура и ги превръща в доносници на службите.

Организираният бунт е обявен за понеделник, 18 февруари пред сградата на Висшия адвокатски съвет в София.

ВАдС е уведомен с писмо, в което е посочено, че при недостатъчно адекватна реакция, адвокатите ще настояват за оставката на съвета и търсене на персонална отговорност от членовете му.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Черно море наказа ЦСКА в дебюта на Любо Пенев

Черно море наказа ЦСКА в дебюта на Любо Пенев,,

Черно море победи ЦСКА-София 2:0 в мач от 21-ия кръг на Първа лига. Двубоят от първия пролетен кръг бе и официален дебют за Любо Пенев начело на ЦСКА.

Ндонгала откри резултата в 7-ата минута, а в 62-ата минута Радослав Василев удвои. 

„Червените“ се опитаха да вземат инициативата още от самото начало, но в 7-ата минута моряците поведоха с първата си по-опасна атака. Мартин Минчев проби и центрира отляво, Бодуров чукна топката и я прати към непокрития Ндонгала, който без проблем простреля Черниаускас с глава за 1:0.  
След четвърт час игра и червените отправиха първия точен удар във вратата. Тиаго изведе Рубен Пинто, който шутира от малък ъгъл, но Дюлгеров без проблем улови. В 24-ата минута и Джеси шутира към домакинската врата, но високо над напречната греда.

В 35-ата минута ЦСКА-София създаде първото си голово положение. Тиаго изведе с дълъг пас Али Соу сам срещу вратаря, таранът шутира, но Дюлгеров демонстрира класа и изби в корнер. Шест минути след това Минчев центрира към Василев, който стреля от воле, но над вратата.

Втората част започна с хаотичен натиск на гостите, който не водеше до нищо по-опасно пред вратата на Черно море. Така се стигна до 62-ата минута, когато моряците поведоха с 2:0. След центриране отдясно Ндонгала стреля с глава, Черниаускас чукна топката, която се отби в лявата греда и се върна в нападателя. Последва нов шут на Ндонгала, но в дясната греда, а при добавката Радослав Василев вкара с шут от пет метра. При първия изстрел с глава на Ндонгала обаче останаха сериозни съмнения за засада.  

В 70-ата минута Евандро шутира от 22 метра, но Дюлгеров изби в корнер. В 80-ата минута домакините останаха с човек по-малко след втори жълт и респективно червен картон на Васил Панайотов, който игра умишлено с ръка.

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Лорд Минчев: Камелия и дозата на позата, „Младост“ и „Дружба“ при Емилия, мусака от цветове залива Дамян!

Лорд Минчев: Камелия и дозата на позата, „Младост“ и „Дружба“ при Емилия, мусака от цветове залива Дамян!

Предлагаме ви новите коментари на Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

Точно така! Виждам, че не е трудно да се съчетае зъболекарски стол с гинекологична поза. Но…Камелия може всичко!

Камелия може да съчетае дори маслодайна роза с таралеж. Съчетала е обувките си с детайли от цвета на тази седалка, едновременно напомняща медицинско съоръжение и мебел от амбианса на звезда от Лас Вегас. Шареното боди смущава с лепкавите цветове, нещо като пликче детски бонбони, повърнали около пъпа и. С част от цветовете по бодито си, Камелия е погалила краищата на косите си или ги е топнала без да иска в   накиснатото със синка пране. Обувките са цяла структура,  истински триумф на обущарството, недоносен плод на жираф. Да поговорим още за позата и за дозата. От първото има в изобилие,  второто следва да се предпише със зелена рецепта. Добре, че не е жива баба ми Гина да попита изпод черната забрадка- Боже, накъде отива този свят…

Отчетливи, минорни сигнали идват от инак колоритния орган на Емилия.

Малката черна рокля е разграфена като градинка, чието откриване и залесяване е отлагано и отлагано. Странните и лъскави ромбоиди са натрапващо несъразмерни спрямо всичко наоколо. Те са приютили озадачаващи и не съвсем темпераментни детайли, в които липсва надежда и младост. Има по-скоро Дружба, но там, както знаем, не е кварталът на бутиците. Прическата е нехайна, наистина по плажному секси, но разпиляна и много далеч от изискванията за рокля като тази. Общо взето така би се облякла напъдена от селото си рускиня, която би искала да впечатли родата си във Волгоград. Чудя се, какъв ли вид керемида е използвала певицата, за да очертае скулите си…И какъв флумастер, за да изрази очите си.

Истинска мусака от цветове по ди джей Дамян и булка му.

Чаровникът е потънал в патетиката на зимни обувки, съчетани неуверено с летния дълг на късите дънкови панталонки и розова риза, напълно встрани от модата. Мусаката продължава с лилавите ботушки на Ванчето, дресирани така, че да закриват единия крак на Дамян, но да откриват пълен хоризонт към нейния. Как ли биха се изразили „група британски учени” за този феномен, не знам,  но един пазарджишки учен казва, че модата понякога се превръща в готварско изделие. Роклята като заливка на истинска столова мусака, залива част от сготвеното, но както казва същият моден диктатор от Пазарджик- какъвто бюджета, такъв и ефекта. Впрочем, група учени от Ихтиман докладвали, че под един мост забелязали да се разбива извънземна летяща чиния, около

Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico

В Червен бряг свеждат глава пред делото на Апостола

В Червен бряг свеждат глава пред делото на Апостола

glo™ – иновативното устройство на Бритиш Американ Табако за нагряване на тютюн – навлиза в нови градове в България. Сред тях са Велико Търново, Благоевград, Добрич, Сливен, Ямбол, Хасково, Кърджали, Силистра, Смолян, Плевен, Шумен, Ловеч, Габрово, Казанлък, П …Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico