Daily Archives: февруари 27, 2019

Следи се всяка една цистерна с гориво, която влиза в страната

Следи се всяка една цистерна с гориво, която влиза в странатаОперативно съвещание на МВР се проведе днес в сградата на ГД „Национална полиция“. Темата на работния формат е противодействие на контрабандата на горива. Координационното съвещание е на ниво областни дирекции, заяви вътрешният министър Младен Маринов пред журналисти, цитиран от novini.bg.

Искаме да продължим с проверките на местата, които се занимават с продажба на горива. Направихме анализ на свършеното до момента, начертахме посоките, по които трябва да се работи, заяви Маринов. Резултатите до момента бяха представени от Георги Чергов.

През последните години се опитваме да обединим усилията на всички контролни органи, за да повишим събираемостта на данъци и акцизни стоки. По отношение на темата работа по линия горива е създаден стриктен контрол при разтоварването им, като участват различни контролни органи, заяви той. По думите му ще се създаде национална карта на всички обекти, в които се извършва разпространението на горива. Към момента не може да се каже, че има конкретна статистика за нелегални бензиностанции, заяви от МВР.

В рамките на 2018 година бяха осъществени 13 специализирани операции, проверени са 141 обекти, общият брой на нарушенията са 247. Нарушенията са от различен характер – най-често срещаните са разлика в касовата наличност, стана ясно от брифинга.

Имаме информация за всяка една цистерна с гориво, която влиза в страната. Правим денонощен мониторинг на изхода и на входа на данъчните складове. Третият контрол е на бензиностанциите. За миналата година са установени над 5 милиона лева укрити данъци, заяви шефът на НАП Галя Димитрова. Има ревизионно производство в момента на всички бензиностанции, включително тези на Веселин Марешки, заяви още тя.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Кали се отказа от мъжете, пуска се само в мимолетни връзки

Кали се отказа от мъжете, пуска се само в мимолетни връзки

След поредица неуспешни връзки чалга звездата Кали преценила, че не иска да се занимава повече с мъже и предпочита да се отдаде изцяло на работата си.„Не ми върви в любовта. Мъжкарана съм и се справям чудесно без мъж, което плаши силния пол. Не съм лигла, не мога да пърхам с мигли, а днешните мъже харесват точно такива жени. Няма как да се променя, за да се харесам на някого, така че е по-добре да си седя сама“, казвала певицата.

Все пак певицата не отричала, че е възможно да има мимолетни отношения с някой мъж, но без сериозни ангажименти като това да заживеят заедно или да го запознава и сприятелява със синовете си. Поне засега фолк звездата се чувствала чудесно сама и не изпитвала никакви липса, защото била ангажирана с работата и с децата си, пише „Галерия“.

Освен това Кали е свикнала да си ляга сама, тъй като с последния й приятел Влади се събираха и разделяха, преди окончателно да сложат край на връзката си. От него тя има син Александър и още двама синове от предишни връзки – Георги, който е вече пълнолетен и тази година ще е абитуриент, и Марк, чийто баща е Антон Краус.   

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Още не знаят коя е удавената в Пловдив

Още не знаят коя е удавената в ПловдивШести ден разследващите в Пловдив не могат да установят, коя е жената, чието тяло бе намерено в река Марица. Тя е на възраст около 55-60 години.

Тялото ѝ бе забелязано от рибар. И към този момент не е ясно коя е жената и от къде е, пише TrafficNews.bg.

Прегледани са масивите за изчезнали лица, но все още няма резултат.

Разследват се и причините за инцидента. Тя е починала вследствие на удавяне.

Инцидентът стана на 20 февруари. Млад мъж е забелязал тялото и веднага сигнализирал до спешен телефон 112. На място пристигнаха медици, полицаи и пожарникари.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Какво каза Клоп на Хендерсън след смяната (ВИДЕО)

Какво каза Клоп на Хендерсън след смяната (ВИДЕО),,

програма

      <fieldset></fieldset>


          <strong><a href="https://blockads.fivefilters.org/">Let's block ads!</a></strong> <a href="https://blockads.fivefilters.org/acceptable.html">(Why?)</a></p><p class="wpematico_credit"><small>Powered by <a href="http://www.wpematico.com" target="_blank">WPeMatico</a></small>