Daily Archives: март 12, 2019

Разрешение за строеж №06/12.03.2019 год.

Разрешение за строеж №06/12.03.2019 год.С Ъ О Б Щ Е Н И Е

На основание чл.149, ал.1 от ЗУТ Община Червен бряг съобщава, че има издадено Разрешение за строеж №06/12.03.2019 год. от Главния архитект на общината да извърши строителство с цел преустройство на съществуваща сграда на допълващо застрояване за обект:

„Пункт за добиване на спиртни напитки чрез дестилация на ферментирали плодове“ в УПИ ІІІ-618, кв.70 по плана на с. Радомирци, община Червен бряг, строеж от V (пета) категория, съгласно чл.137, ал.1, т.5, буква „в“ и “г“ от ЗУТ и чл.10, ал.3, буква “в“ и чл.11 от изменената Наредба №1 от 2003 г. за номенклатурата на видовете строежи.

Възложители: Николай Съйков Божинов

Настоящето Разрешение за строеж подлежи на обжалване чрез Главния архитект на община Червен бряг, пред Началника на Регионален отдел за „НСК“-Плевен при Регионална дирекция за национален строителен контрол–северозападен район гр.Враца в 14-дневен срок от съобщаването.

Арх. Пламена Агалова

Главен архитект община Червен бряг

Дата на обявяване: 12.03.2019 год.
Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico

Списък на кафе-автоматите на територията на Община Червен бряг, включително незаконно поставените такива.

Списък на кафе-автоматите на територията на Община Червен бряг, включително незаконно поставените такива.[unable to retrieve full-text content]

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

„Метекно” изнася за пазари в Австрия, Чехия, Унгария, Литва, Армения

„Метекно” изнася за пазари в Австрия, Чехия, Унгария, Литва, АрменияMetekno SpartanskiКметът на Община Плевен Георг Спартански посети италианската фирма „Метекно България” по покана на нейния директор Карло Роси. Предприятието работи от близо тринадесет години в Плевен и една от най-устойчивите чуждестранни инвестиции в града. Тук се произвеждат сандвич панели, предназначени за строителство в кратки срокове – една бригада за ден може да изгради 2000 кв. м площ, на големи промишлени и търговски сгради, спортни зали, стадиони и др. Пример са зала „Арена Армеец” и Заводът за отпадъци в столицата, голям стадион, съчетан с МОЛ, в Белград, птицеферми в Гърция, сградите на редица магазини от хипервериги и представителства на водещи производители на автомобили.
Карло Роси запозна кмета и със самото производство, което е почти изцяло автоматизирано. Директорът разказа и за реализацията на продукцията – освен в съседните балкански страни износът се разширява вече и в Австрия, Чехия, Унгария, Литва, Армения и др.

Powered by WPeMatico

ЧСИ продължава да дерибейства в цех на „Консервинвест“

ЧСИ продължава да дерибейства в цех на „Консервинвест“За продължаващи своеволия в цеха за консервиране на компанията „Консервинвест“, алармира пред ФАКТИ един от управителите на компанията Румен Казаков. Вчерашните събития намират своето продължение и днес.

Припомняме, че ЧСИ Мариана Обретенова има правомощието да връчи изпълнителен лист на „Консервинвест“ за плащане на 750 000 лева, след загубено дело от „Булконс“. Нейните действия обаче надхвърлят това и спират работата на предприятието, локализирано в с. Православен, Пловдивско.

„Днес ЧСИ Мариана Обретенова отново е посетила цеха. За съжаление нещата не спират дотук. Тя отново е водила със себе си охранители, влязла, огледала машините и излязла. Всичко това е крайно незаконосъобразно. От страна на фирмата решихме да извикаме нотариус, който дойде да опише как стоката ни стои и се разваля, а работниците са отвън. Нотариусът е поискал имена на някои от гардовете, които стоят на вратата, но те отказали. От своя страна Обретенова не ни дава обяснения на базата на какво се случва всичко това. Заводът ни е превзет, полицията отказва да съдейства, заради присъствието на ЧСИ. Клиентите ни питат какво става, защо не могат да взимат стока… На хората съм обещал да плащам заплати. Утре сме решили да пуснем сигнал до ГДБОП, до ДАНС, до Прокуратурата, надяваме се да се погледне сериозно на случая, защото всичко това е абсолютно нередно“, разказа за ФАКТИ Казаков.

ПРЕДИСТОРИЯТА НА КАЗУСА БУЛКОНС – КОНСЕРВИНВЕСТ ЧЕТЕТЕ ТУК

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Помните ли невероятното двойно спасяване на Грегори Купе?

Помните ли невероятното двойно спасяване на Грегори Купе?,,

програма

   <fieldset></fieldset>


     Няма мачове на живо.
   <strong><a href="https://blockads.fivefilters.org/">Let's block ads!</a></strong> <a href="https://blockads.fivefilters.org/acceptable.html">(Why?)</a></p><p class="wpematico_credit"><small>Powered by <a href="http://www.wpematico.com" target="_blank">WPeMatico</a></small>