Daily Archives: март 18, 2019

Борисов сериозно угрижен от събитията в Утрехт

Борисов сериозно угрижен от събитията в УтрехтПремиерът Бойко Борисов изпрати телеграма до министър-председателя на Нидерландия Марк Рюте във връзка с нападението над цивилни граждани в холандския град Утрехт.

“Сериозно съм загрижен от трагичните събития в Утрехт и изразявам искрената си съпричастност към пострадалите и техните близки“, пише българският министър-председател, цитиран от правителствената пресслужба.

Борисов посочва още, че България е солидарна и подкрепя Нидерландия в този тежък момент.

„Продължаващите нападения срещу цивилни граждани потвърждават необходимостта от единни и решителни действия на международната общност срещу всяко грубо посегателство върху здравето, живота, свободата и демократичните ценности”, пише още министър-председателят в писмото си до премиера Марк Рюте.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Ферарио Спасов поема ДЮШ на Ботев (Пд)?

Ферарио Спасов поема ДЮШ на Ботев (Пд)?,,

Спортният директор на Ботев (Пловдив) Адалберт Зафиров ще изпълнява временно фукциите и на шеф на школата на Ботев (Пловдив). Днес настоящият директор на ДЮШ Иван Цветанов и изпълнителният директор Иван Йотков са имали разговор, на който е взето горното решение досегашният шеф на школата да бъде освободен.

 

Преди минути Иван Цветанов е събрал треньорите от школата на Ботев (Пловдив) на оперативка и ги е информирал за настъпилата промяна. От Ботев вече водят преговори с Ферарио Спасов, който да застане начело на школата на „канарчетата“. Спасов до вчера бе старши треньор на Монтана, но изненадващо подаде оставка и няма да продължи да води тима от северозапада. Спасов е дал принципното си съгласие да приеме офертата на „канарчетата“ и завръщането в Ботев се счита за почти сигурно, твърди Glas.bg.

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Жана Бергендорф изплува с колега от Лондон

Жана Бергендорф изплува с колега от Лондон

След дълго затишие Жана Бергендорф отново изплува на музикалната сцена, благодарение на свой колега, който живее в Лондон, научи HotArena.

 

Певицата, която след участието си в „Евровизия” миналата пролет като че потъна вдън земя, отново се хвали с нова песен. Тя е на английски език, дует с музиканта Пламен Бонев. Последният е слабо известен в България, но за сметка на това – много амбициозен.

 

Говори се, че е взел Жана като дуетна половинка, защото разчитал покрай нейното име, което не спира да провокира интерес, да спечели и той известна популярност. От 2000г. той работел в Лондон, бил се явявал и на „Гласът на Финландия”, където стигнал доста напред в шоуто, писа „Уикенд“.

Бергендорф от своя страна за момента няма продуцент, а в последните месеци е записала само една песен със спорни качества, която не спечели никаква популярност. Затова се говори, че е готова да пее всичко, което ѝ предлагат, само и само да има някаква собствена музика.  

Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico

Кметът на Червен бряг се срещна с шампиона Карлос Насар

Кметът на Червен бряг се срещна с шампиона Карлос Насар

Днес кметът на община Червен бряг инж. Данаил Вълов се срещна с шампиона от Световното първенство по вдигане на тежести в Лас Вегас – Карлос Насар и неговия личен треньор Илиян Илиев.
Инж. Вълов поздрави Карлос и треньора му за постигнатото високо отличие и изказа увереност за продължаване на взаимното ползотворно сътрудничество и подкрепа.

Снимки и информация: Община Червен бряг, Пресцентър

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Днес, от 11 часа, инж. Данаил Вълов прие шампиона от Световното в Лас Вегас – Карлос Насар, възпитаник на школата в Червен бряг и неговият личен треньор Илиян Илиев.

Днес, от 11 часа, инж. Данаил Вълов прие шампиона от Световното в Лас Вегас – Карлос Насар, възпитаник на школата в Червен бряг и неговият личен треньор Илиян Илиев.Днес, от 11 часа, инж. Данаил Вълов прие шампиона от Световното в Лас Вегас – Карлос Насар, възпитаник на школата в Червен бряг и неговият личен треньор Илиян Илиев.
Инж. Вълов поздрави Карлос и треньора му за постигнатото високо отличие, изказа увереност за продължаване на взаимното ползотворно сътрудничество и подкрепа и връчи парична награда на състезателя.

    <strong><a href="https://blockads.fivefilters.org/">Let's block ads!</a></strong> <a href="https://blockads.fivefilters.org/acceptable.html">(Why?)</a></p><p class="wpematico_credit"><small>Powered by <a href="http://www.wpematico.com" target="_blank">WPeMatico</a></small>